emma: oh my god

herregud alltså... jag är 15 år

bilduppladdningen funkar inte nu så ni får se mitt nya 15åriga jag senare.

Ialla fall har vi haft ett så kallat "kalas" ikväll, fick lite roliga grejer såsom HEADSET, pengar, twilightböckerna (på engelska:*::*) and more. 2 biopresentkort, så vill nån gå på bio så kan ni höra av er. Sen lite mer roligt:*:*

Nu ska jag hjälpa Olivia att fixa spotify, ska se om jag klarar av det.

puss/emma

lina: here I am, would you send me an angel?

Kom just in, har varit ute med min älskling och buusat, han är grymt busig asså fast inte speciellt snäll för han har typ bitit och klöst assmkt på mina armar nu(a) det ser inte klokt ut men jaaa det är sånt man får leva med och jag älskar han ändååå.


Om ett tag så ska jag ta ut allting ur min garderob och ta plocka bort allt som jag inte använder vilket är väääldigt mkt, helt kaos där inne asså, sen blir det väl att köpa nya kläder någon dag framöver, det behövs verkligen för det känns som om jag inte köpt några kläder på åår fast det har jag ju men ahh det är alltid kul med nytt, right?




är föresten desperat efter bra låtar(a) tips?





puss

lina: you can close your eyes for things you don´t wanna se, but you can´t close your heart for things you don´t wanna feel

Jag har mktmktmtk tråk och fick just veta att det inte blir någon träning ikväll för dom nya tiderna lagga, det var otur för var ganska taggad men ahh får se till att vara det imorgon med då vi har träning på brännan,
vohoo den bästa platsen som finns, nat, finns inte ens en sarg och planen är typ såhäääääääääääääääääär liten. Heldre suicide seriöst.



typ så glad är jag



5 SAKER JAG HATAR:


- Jag hatar när folk verkligen glor på en

- Jag hatar när folk lägger sig i andras liv

- Jag hatar när folk tror att dom känner mig

- Jag hatar när folk bara tänker på sig själva

- Jag hatar när folk lovar någonting dom vet att dom aldrig kommer kunna hålla



vad hatar ni:)?



puss


lina: jag hoppas att du en dag inser vilken idiot du är

Har varit hemma ett tag nu, slutade klockan 14.20 så det var en ganska kort dag idag vilket kännes skönt för är inte speciellt pepp på nått just nu och verlkigen inte skola.
Förresten så äre en väldigt speciell dag för VÄRLDENS bästa personer fyller faktist 15 år, 


GRATTIS JAG ÄLSKAR ER!<3








puss





emma: oh damn it

halihalo kära vänner. Blir mitt andra inlägg som 15 FUCKING ÅR!!!!!!!! Det är fan stort. 15 år alltså... tänk vad tiden går snabbt.

Jaja, sitter hemma nu i alla fall och äter pizza. Vad gör jag hemma vid en tidpunkt som denna, kanske ni undrar? Jo, vi har faktiskt hål så jag tänkte passa på att fara hem och chilla litte. Snart kommer även mina söta klasskamrater Johanna&Emma på besök, nice.



ni fattar galoppen. Det är coolt att jag är ´femton år.

puss/emma

olivia: come on and dance

Den 31 augusti 1994, klockan 13.30 föddes en liten flicka som fick heta Olivia. Ungefär en halvtimme efteråt kom hennes syster till världen, Emma.
De har nu vandrat omkring på denna jord i 15år. och för det mesta nöjda med det. Dock har de aldrig vandrat ensamma, då de alltid har följts åt genom livet, i både lyckliga tider och genom motgångar. Ensamma kanske de hade gått vilse då livets väg kan vara ganska svår ibland. Men tillsammans har de alltid hittat rätt.


sär bild men ändå
15år idag
jag älskar dig


grattis
till oss


emma: unbeliveble

15 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

olivia: time is now

älska bilden.
sakna sommaren.



/olivia


emma: no need to stand back

¨sådärja, har just ätit middag och ligger nu nerbäddad i sängen igen. Ikväll blir det att se män som hatar kvinnor med Lina, det blir supermysigt, var ovanligt längesen nu. Varför är det så att när man vill vara ensam så är det en hel hög som inte vill annat än vara med en, och när man är desperat efter sällskap så är man plötsligt ensam här i världen?
Fast oftast så känns det som om man är helt ensam i världen, fast det är nog för att jag inte har några vänner....(a)=]=]=]

Men seriöst, det är en sak som jag har funderat över. Varför har inte jag några vänner? Av vad jag har hört om mig själv från andra så har jag klurat ut en hypotes till detta: 20% tycker att jag verkar läskig och vågar inte prata med mig (ja det är sant, folk har faktiskt sagt att jag är läskigt, hur sjukt detta än är), 70% tycker att jag är jävligt töntig och jobbig så att de inte vill vara med mig, och 10% ogillar jag helt enkelt. Ja det där töntig och jobbig kanske jag inte kan göra något åt... men seriöst, läskig? Jag gråter typ av lycka då någon smsar mig. Eller ännu bättre; PRATAR med mig. Och dessutom är jag aldrig otrevlig, för då får jag jättedåligt samvete. Jag tycker det är jävligt coolt om nån vill prata med mig, så gör du det är du automatiskt cool i mina ögon.....och vissa kanske tror (baserat på att jag typ jämt skrattar) att jag skrattar åt dem, men icket. Ju mer jag skrattar, desto bättre. Synd bara att vissa inte kan stå ut med det, hehe.
Nä fyfan så jävla pinsam jag är egentligen, sitter här och skriver hur mobbad jag egentligen är... PINSAMT. Eller nä, jag är väl en fucking caregangare. THIS IS WHY I'M CARE, THIS IS WHY I'M CARE THIS IS WHY, THIS IS WHY, THIS IS WHY I'M CARE.
care är en livsstil(L)

 
mysigt, men nu måste jag rycka upp mig, LINA IS FUCKING COMING

VAD JAG SKA HA PÅ MIG?
HUR SKA JAG HA HÅRET?
VILKEN PARFYM?
UNDERKLÄDER ELLER INTE?

okej där gick jag lite långt men.

puss/emma


emma: don't be afraid

pure coolness


COOL
och särskilt dom här meningarna på slutet

HAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
seriöst så jävla random
går vi på dagis eller haha ;')

skall äta nu, puss:*

emma: I just wanna let you know

har degat precis hela dagen nu. Trodde jag slösade bort min dag men det stod visst skrivet i stjärnorna, fick jag veta när jag läste mitt horoskop i aftonbaldet: Söndagen bör handla om avkoppling och lata stunder. Det är vad du behöver för att njuta av dagen. Se på den. Ibland är faktist horoskop läskigt rätta. Dock blev jag lite sur då jag såg att Love Guru bara hade fått ett plus?!?!?!?!??? THAT'S FUCKING SICK

 



helt och håller random bild som inte har någonting att göra med det nyss skrivna. Olivia och Liza som tar mat på skolan, helt enkelt.

puss/emma


emma: nightmares

kommer ni ihåg olivias sepeben?



i alla fall...ganska suspekt, eller hur? no one knows what it is. Fast det är ju sår men dom är sepe... så bara för att peppa olivia så tänkte jag lägga in en bild på vad hon kanske har att vänta:

varning för känsliga läsare;s!
Förlåt jag ska inte ens skämta om det.. så jävla äckligt och hemskt

puss/emma


olivia: this is what fun is

HAHA:P kiSs mE throUGh da pHonE





emma: in front of me

ojo så dålig uppdatering<3

meni alla fall... igår. Var vi först och hälsade på mormor och morfar för morfar fyllde år......god mat heiheihedihu. Sedan var jag och Olivia med mina nya vänner, Jesper och Ahdeel (förlåt jag vet inte hur det stavas!!!!!!) vi typ....sov. Dom for i alla fall runt halv 4 så då gick ja och la mig och sov fram tills nu.

Måste äta frukost nu, har inte ätit på.... 22 timmar, och det är HEMSKT. Har inte druckit heller, känner mig ganska tom... på mat!

men puss/emma

emma: where did I go wrong

oj jag uppdaterade inte igår. Men jaja jag göre nu iaf:*

Började gårdagen med skola, segade mig igenom dagen tills vi slutade, då for jag på stan och köpte en mascara och en foundation för det rimliga sammanlagda priset 189 kronor. Så de var nice.

Därefter for jag hem och gjorde mig klar för PAN, jippi wiho. Men före det skulle vi äta på matfesten som pågår just nu här i skellefteå, riktigt gott vare. Sen for jag och Olivia till Lina en stund, sedan hämtade vi Liza och Dana och gick till pan. Där var det i alla fall halvroligt men Liza Olivia och Dana for runt 10, jag och Lina stannade kvar men när hon började dryga för att inte prata med en kille (ni fattar inte men hon drygade i alla fall) så blev det inte sådär jättekul. Alla mina kompisar hade lämnat mig, jag var ensam. What to do? Jo, jag letade upp några som också var ensamma så dom blev mina nya kompisar. Dom räddade mig där den sista halvtimmen.

I natt sov jag asdåligt, och drömde en OTROLIGT löddrig dröm om att jag hoppade in i typ "vitt ljus", och dte var döden. Men då ramlade jag ner i typ en annan värld och någon skrek "döden är fejk". Och det var den ju, jag var ju inte död. Men man kunde inte komma "tillbaka" till "livet" igen, tror jag i alla fall. I varje fall sa jag då "men kan man blogga på sin blogg då?" HAHAHA.


Idag blir det i alla fall först att fara och fira morfar, sen tror jagatt jag kanske skulle vara med mina nya vänner. Nu borde jag i alla fall göra mig klar... men det kändes jobbigt med tanke på hur trött jag är. Jaja, bilder från igår!

FINA BILDER:*:*<3<3<3<3<3<3<3

btw. någon mer som tycker att den här bilden är COOL?

 

hehe pusspuss/emma


olivia: it's the way it can be

Sitter här och undrar och funderar över varför ingen tycks vilja blogga. Det är en fråga jag inte har fått svar på och kanske aldrig kommer få svar på. Men sånt är livet, det går vidare, rullar på helt enkelt.

Klockan två idag ska denna familj infinna sig på kustvägen, storön eftersom morfar fyllar år idag. Har tänkt på att det är ganska många som fyller år idag. Jaja. Grattis to all of them.

Men ni har väl inte glömt The Day som infinner sig snart? Bara två dagar kvar nu ju. Och det här är viktigt. Halvvägs till trettio. Ingen mer fjortisstil här nu va. Stora förändringar är på väg. Bra eller dåliga? Hiss eller diss? Ris eller ros?
Men innan det händer måste jag få ta ut vad som är kvar av mina fjortisfasoner. DAH antagligen ska jag göra det? Asså ni kan ju ändå inte säga nåt om de och om ni skulle göra det skulle jag inte bry mig? Hallå, det är väl JAG som skriver just nu på denna blogg?
assa herregud, jag dööööööööööööör. Första helgen efter skolstarten och vi måste till stugan?? Amen the party is in us så ändå. Eftersom vi ska till storön så blir de värsta placet? Whatever.  Jag vet att ni ändå kommer sakna oss. puss puss på er


assa är hon inte världens sötaste? Lav u sis<3

/olivia

olivia: true random

vad gjorde jag för fel?


min kamera hade inget batteri och jag orkar inte sträcka mig efter väskan med mobilen. Men det är värre IRL. VAD hände? Vad gick fel? Jag önskar att allt var som förut...

/olivia


olivia: things you hate and things you don't like

Det är nästan som ett litet under att jag har gått till sängs nu. Ett stort mirakel är att jag är trött och har tränat på franskan.

Test till mig själv:
Quelle heure est-il?
Vous étes nés quand?
Qu'est-ce que tu aimes faire?

HEhe wohojag kunde det! (inget fusk).

Jag blir alltid lika förvånad. Lyssna på slutet. Det kommer en alltid lika oväntad vändning.

Kvällens diss:
Flugor i rummet när man ska sova. Jobbiga och verkar alltid vilja flyga kring huvet på en?
Gissa vem som är och hälsar på mig just nu? Han är svart, liten och inte av mänsklig form. Riktigt mysigt

fuck u gilla inte don't like je n'aime pas diggididiggar NAT

puss och sovgott era faking sötnosar
bullrande bumbibjörn <LÖDDER

/olivia

emma:... .:, .;:D;D.

sånthär gör mig glad


<3<33<33<3<3<3
puss/emma

emma: I was borned to be

lust att veta en sak? Idag är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller 15 HELA ÅR!!!!! Så därför tänkte jag passa på att köra lite randomfakta om mittt och Olivias tvillingskap;

  • Vi föddes den 31 augusti 1994
  • Olivia föddes först. En halvtimme före mig, typ
  • vi föddes 5 veckor förtidigt
  • Jag har aldrig varit borta från Olivia mer än ett dygn
  • Tycker verkligen inte om när folk påpekar hur lika vi är
  • Kan inte tänka mig hur det skulle vara om Olivia inte fanns
  • När vi är hemma "är" vi inte med varann som kompisar som många verkar tro
  • Och vi bråkar OFTA
  • Då brukar vi slåss ibland
  • Men det är alltid smågrejer, inget "riktigt" bråk
  • Och som svar på en fråga vi faktiskt ganska ofta får, NEJ vi har aldrig bråkat om en kille ;-)

Kommer inte på så mycket mer just nu.



HAHA förlåt Olivia... orkade inte leta efter nån fin;*

puss♥/emma


emma: I lost my fear

men hallå. Dålig uppdatering idag ju.

Men i alla fall. Sitter på mitt rum. Med datorn. Har just ätit två mackor. 3 saker ska jag göra innan jag går och lägger mig, VILKA ÄR: måla naglarna, leta fram mitt bankomatkort och... ja vad var det där sista?! justja... ta något mer att äta. Wish me luck.

imorgon blir det först skolan, slutar 2!!!!!!!(L):* Då tänkte jag kanske dra mig ner mot stan och se om jag hittar några nödvändiga saker för rimligt pris. Pinsamt nog är 2/5 av de nödvändiga sakerna en foundation och en mascara. Men vaddå, jag är 14 år fortfarande... dom andra nödvändiga sakerna får ni inte veta:* OM jag far till stan imorgon (gäller att jag hittar mitt bankomatkort då!) blir det faktiskt första gången jag går på stan ensam. Spännande!

puss/emma

olivia: to turn around and face you one more time

be-svi-ken
är det enda jag kan säga om våra nya träningstider/lokaler.
Brännan tisdagar och kaplan fredagar? Tro på mig när jag säger att jag är världens lyckligaste

För er som inte vet det så har brännan den minsta gympasalen ever? Och sargen obefintlig.


det här är ansiktet på världens lyckligaste. Men det behöver jag väl inte säga, men ser ju lyckan stråla, särskilt på ansiktsuttrycket

/olivia

emma: ___D

  • en sak kan jag säga. dagen segade
    lite randomfakta om min dag:
  • vi fick inte fara och titta på p94 landslag(?!) när dom mötte finland som alla andra skolor fick + någta klasser på brännan
  • åt 4 stycken ungspannkaksbitar.. typ rekord för mig
  • vi fick 2 läxor

ja tre stycken randomfakta får räcka. Nu ska jag packa och sen iväg på träning.

pusspuss/emma


emma: you can't hide anymore

Just nu dunkar bubbles - rock the world i mina hörlurar på mitt ensamdisco. Det gör mig jävligt pepp på pan, och ja, vi ska dit trots att det är för snorungar och suger stenhårt. Det är vad du gör det till säger jag och jag räknar mig till kategorin snorungar, så jag är berättigad att fara. No matter what. Jag varnar er, ni som ska dit. Jag kommer inte vara lugn. Med betoning på inte. YEah go1ng crazy!!! Dock bits jag inte.

Håller typ på att bli förkyld för första gången på.. jjag vet inte hur länge. 1 år, 1,5 år? Men det kanske beror på min sömnbrist, eller ja att jag är uppe alldeles för länge på kvällarna. Och tränar mycket, at the same time. Äter för lite gör jag då inte, haha lol.


det blev inte som jag hade tänkt mig. avundsjukan riktigt skär i mig
men det är över nu
vi gör såhär att vi börjar om på nytt
och nu gör vi det som det skall göras.
nu kör vi

Kommer inte ihåg vad som står på schemat imorgon. Får bli en förhoppningsvis positiv överrasking.

skall leta fram lite oldipictures på mig nu


ja, det var ju blandad ålder på de där. Ungefär från sommarlovet till åttan - mars i år. Saknas en period ungefär från december till februari, då jag inte kunde ta kort. Den perionde brukar jag kalla min "fjortisperiod" hehe, fast jag kanske är mer fjortis nu än då. Det är också den tiden i mitt liv som jag saknar mest, tror jag, eller i alla fall en av dem. Jag vet inte varför, men det kändes bara som om... jag var så oskyldig och naiv på den tiden. Livet var som lätt på ett annat sätt än nu och... jag vet inte, jag var som så oförstörd känns det som. Sen trängde verkligheten på och sen dess har det inte varit samma sak. Jag vet inte
Känns bara inte som om jag hade så mycket att bära på då som

jaja borde nog sova nu
puss/emma

olivia: now it's time to go to sleep


Vet inte riktigt varför jag ens lägger in den här. Den är inte särskilt bra ens. Refrängen är rätt okej.
Det var bara texten jag fastnade för - vissa har inte riktigt fattat det.

/olivia

olivia: wrong is the new right

Liza gjorde en ofrivillig skuggfigur

typ.. kaninen! eller.. laman!

Usch. Äckligt

Vore inte så farligt om man inte tänker på att jag faktiskt inte gjort illa mig... Först vare nån konstig.. sak? Och nu har jag typ råkat klösa upp det så mycket... Ser ni det knottriga benet? Nåt är lite random med mitt ben för tillfället

/olivia

emma: /

träningen gick sämst. kom hem för ett tag sen och har degat sen dess. Har nyst alldeles för många gånger idag

emma: while I am far away dreaming

vi fick vår allra första läxan i nian idag.....i kemi av alla ämnen. Jag går i nian nu ju, borde jag kunna nåt då? För i kemins värld är jag helt lost. Dessutom överlevde jag 2 timmar slöjd...på något sätt. Det är verklgen mitt sämsta ämne. Eller ialla fall det jag hatar mest

Nu blir det snart träning på campus. Jag och campus passar inte riktigt men vi får väl se hur det går. Lina och hennes bil plus förare kommer snart och plockar upp oss, måste byta om

puss♥

emma: no one knows

  • tror på liv på andra planeter
  • tycker att det skulle vara spännande att dö (men jag vill inte dö!)
  • trodde på det övernaturliga när jag var liten

puss/emma


lina: you don´t know how it is to love someone that is to far away

(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt

( ) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om

( ) tror på det övernaturliga
(x) har hatat mina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
(x) spelat gitarr
(x) sjunger i duschen

(x) har sett någon döende
(x) har vibrerat av nervositet
(x) tagit någon på röven

( ) slängt porslin i väggen
(/) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
(x) gillar inte då folk frågar mig saker.

(x) drömmer ofta mardrömmar
( ) skulle kunna döda för någon.
( ) skulle dö för någon
( ) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
( ) hånglat på tunnelbanan/stationen
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
( ) brutit kontakten med någon för en kyss
( ) tagit min kompis pojkvän
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
( ) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) hållit i en orm
( ) varit så full att jag inte kunnat gå
( ) trott att jag varit odödlig
( ) kastat min telefon i vattnet
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
(x) gillar att städa

( ) har varit lunarnörd
(x) kan tre eller fler språk
(/) har bra självförtroende

( ) tror på gud
( ) är en negativ jävel
(x) drömt att jag varit död
( ) har aldrig druckit öl
( ) trivs med min kropp
(x) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
(x) avskyr matte

( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) hade gosedjur som liten
( ) är emot abort
(/) faller nästan alltid för fel personer
( ) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
( ) hatar mjölk
(x) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon

emma: I just wanna hold you

3 saker jag har lyckats att inte har gjort i sommar :
1. Jag har inte ramlat och slagit mig
2. jag har inte gråtit
3. jag har inte spytt

3 saker jag har lyckats med men helst inte skulle ha velat vara med om i sommar:
1. Bli olyckligt kär två gånger
2. Gjort illa fotleden
3. Vara pank hela sommaren

ska se om jag kan hitta någon somrig bild

emma: i nearly missed

har kommit hem från ännu en intressant dag i skolan. Den var superintressant! Inte.

Hann faktiskt iväg till stan en snabbis mellan gympan och kemin för att säga farväl till matilda, som far till turkiet idag. Jag fick en kram och lite godis av henne. När jag racercyklade tillbaka till skolan så skulle jag äta godiset. Det gick inte så bra för jag var snuvig så jag var tvungen att andas genom munnen. Och jag kunde inte andas då jag tuggade så då blev jag väldigt andfådd. Löddrigt.

Förresten! "lödder" (alltså ordet) har erövrat mark! Ävem matilda har nu börjat säga det. Hela skellefteå ska fan börja säga det ordet om det så blir det sista jag gör!

puss/emma

löddrig! löddrig! löddrig!

olivia: a little something

Det finns inte ord för hur jag blev på skolfotot. Eller justja, man kan ju säga dålig.

Inte kul. Inte. Kul.
Jag ska äta nåt. En macka... eller kanske en kaka...

Dagens pinsamma: Hhaha.... råkade stava storbritannien fel..(a) Sen fick jag liza att göra samma fel......

förvånande, det blev en kaka

/olivia

olivia: things like this make me dream

någon kommer ihåg mig

jag har mina aningar men jag säger inget...
<3<3<3<33<<3

/olivia

liza

TJAAAAABABABABA, idag ska han ta kort på oss mmmh :]

olivia: gonna sleep to the very end

Hiss/diss för morgondagen

  • Träning. Innebandy♥
  • Träffa kompisar. Typ..? Det är väl kul
  • Inga kläder på idrotten. Eller NÅGRA kläder.. Nej men tycker det är så jobbigt att ta med
  • En dag närmare helg/15år/tukiet. typ bra? 

  • Stiga upp tidigt. Stor diss
  • Första 'riktiga' skoldagen. Här börjas det...
  • Skolfoto/enskilt foto.  öh "vad är det där?" "Olivia"....
  • Träningen är på campus. Det golvet gillar inte mig.
  • Matilda far till Turkiet. </3 Sakna henne?


 

Det var väl som det... TYP. seriöst. skolfoto?

/olivia


 


emma: it all goes by



man har ju faktiskt varit söt en gång i tiden också.

ska sova, puss♥/emma

olivia: it has a memory

hemma från träningen nu. Om ni har läst/läser emmas inlägg kanske ni förstår att jag är ganska glad just nu.

Jo. När vi kom tillbaka till skolan och hade ätit så satt vi bara och chilla gärnet i cafeterian. Lugnt och fridfullt tills några fotografer kommer och förstör den sköna stämningen, genom att tvinga oss till att vara med på bild. Jag har nog svårt att bli bra på bild, hur kul är det då när man sitter där i träningskläder och är sådär allmänt fräsch? Inte så värst.
Vårt tredje möte med dem skedde i vår korridor, när vi väntade på "lektion". Då kände jag mig OK och ställde såklart upp på bild, alldeles ensam med min bästa pose. Eller inte? Men  de tog kort iaf och det finns säkert nån riktigt.. söt...

Efteråt så stack vi på stan, när vi bytt kläder. Jag lånade av lina eftersom jag inte orkade fara hem. Sen på stan bytte jag och liza skor, hon fick mina snygga... hmmfoppatofflor och jag fick hennes högklackade. Kan bara säga att längdskillnaden inte var så stor som jag befarat. SKOJA! den var gigantisk

På åhléns, tittar på en kjol på en skyltdocka.
nån, typ jag: Men den där dockan är ju orealistiskt smal.
liza: haha typ lina...
jag: haha ja, same same

jag menar inget. hon är liten



hehehe.. jag gillar picasa

/olivia

emma: laugh "haha" and smile

två roliga kommentarer:

Lina till Micke, hennes lärare, när fotografen som gick runt på skolan hade tagit bilder på henne trots att hon inte ville.
"Han tog på mig trots att jag inte ville och skrattade"
HAHAHAHAHAHAHAHHA ni fattar att det blev lite fel va...?

På träningen, jag och Olivia spelade i ett  av de 4 lagen där 2 tränare också spelade. De två till varandra (ungefär såhär, inte riktigt så det kanske låter lite konstigt men det lät naturligare i verkligheten): Vi är ungefär 30-40 år äldre och 70 kilo tyngre. Drygt, haha"
Jag till Olivia: Då får vi lite tyngd i laget, haha

bäst humor<3

träningen gick förresten rättså bra faktiskt, och jag och olivia fick några riktigt peppande ord av tränaren efteråt, typ "känns det bra? Jag är riktigt imponerad av er, ni har bra blick för spelet och har verkligen talang" blablabla nåt sånt. BEtyder extra mycket eftersom vi bara har tränat med han cirka 4 gånger och att han är sparsam med beröm. Och ja, jag försöker skryta=)

skall äta upp mitt äpple och sedan hoppa i duschen. Efter sådana ord får man lixom ny energi!

lina: tell me way it is goodbye, don´t be shy "i wont cry"

Kom just hem från min träning med divition2/juniorlaget som jag och Maja coolsson tittade på, det var riktigt underhållande att se på träningen och att prata med henne.

Imorgon så äre min första "riktiga" skoldag, räknar inte med att det kommer bli speciellt kul men vem vet, ibland blir det ju roligare än vad man räknar med.
Ska dessutom ta skolfoto imorgon, det är nog det värsta jag vet eftersom jag blir så jävla dålig varje år, det är grymt pinsamt med tanke på att hela skellefteås högstadie elever ser bilden dessutom. Men ahh får hoppas på det bästa och se till att bli bra även om det är omöjligt..

En sak som är nästan värre än att vara med i skolkatalogen är att vara med på en liten bild där skolan "presenteras" och idag hade jag ju så HIMLA tur att en fotograf tog en bild på mig när jag just kom från friidrotten till den sidan,hade på mig träningskläder och var värlens riiis, JAG VILLE INTE ENS!!! blev inte glad asså, råkade tillåme säga att jag hatade han några gånger(a) hoppas han inte tog det för seriöst eller jo hoppas de.



klassen förra året, PINSAMT BARA PINSAMT!

olivia: living life like nothing

Imorse var jag i valet och kvalet vad gällde shorts - ta dem eller inte ta dem? Det var frågan. Till slut bestämde jag mig för att inte göra det.
Ungefär en minut efter att vi kommit fram till norrvalla förbannar jag mig själv, i över 20grader och sol är det inte svart långbyxor jag vill friidrotta i. Särskilt inte tillsammans med en svart, ganska varm t-shirt. Och när jag sedan ser att mer eller mindre alla där börjar strippa - ta av sig långbyxorna till shorts under -  så är det ett helvete. Men livet går vidare, man måste se framåt. Om man bara ser bakåt är det så lätt att snubbla och inte ta sig upp igen. Man måste se framåt, på målen och drömmar man har för framtiden. För igår är redan borta. Men framtiden är fortsättningen på ditt liv.

oj måste dra på mig träningskläderna och fara till träningen nu, efteråt blir det mer uppdatering om dagen, bland annat om fotograferna som härjade på vår skola idag. Verkar det spännande? Kom åter om ca 3 timmar! Blir bilder från dagen också!



Om inte för min skull, gör det för hennes. För vem kan säga nej till det ansiktet?

/olivia

emma: they cried

vad var det jag sa...
SKOLFOTOT BLEV
INTE BRA KAN JAG LOVA.

Längtar inte tills vi får det kan jag lova.. aja, efter det var avklarat svängde jag förbi stan där resten av caregang roade sig. Jag roade mig med dem.

nu: min skolfoto-outfit!


och lite andra bilder från idag:


snart blir det träning. käner ingen pepp men.

puss♥/emma

emma: way

har kommit hem från friluftsdagen nu, gjort mig klar och sitter nu och äter pizza. kvart i 1 ska jag vara tillbaka, blev klar MYCKET snabbare än jag hade trott någonsin var möjligt.

Hinner inte skriva mer nu

pusss♥/emma

HÅLL TUMMARNA FÖR ATT JAG BLIR BRA PÅ SKOLFOTOT!

olivia: must go

Nu är jag klar,..... typ. Snart iallafall.
Så snart är vi där, på norrvalla, och springer, hoppar och stöter. Heja på mig.


oj vilken snygging! Med dreamhacktröja och allt

/olivia

emma: try it on maybe

snart är det dags.
Att fara......

Satan vad nervös jag är inför skolfotot. Man ska ju som dras med det hela året, och då finns det inte tid för att bli dålig eller råka blunda eller någonting. Och det enskilda fotot:O hur skall detta gå....

aja puss, hoppas ni får en bättre dag än jag♥/emma

olivia: that word doesn't even mean anything

vilken fantastisk, underbar header vi har fått! Nej men bättre än ingen, och klart bättre än den förra. Förlåt the maker of den men jag gillade den inte.

Måste snart kila, ska på date ikväll! Min kavaljer för kvällen heter John Blund, nån av er därute kanske har träffat på honom nångång? Ibland är han tyvärr, försenad, ganska dålig på att hålla tiderna:/ Men får hoppas att han kommer i tid ikväll.

dagen ord: lödder

exempel på något löddrigt:

dåligt exempel men ni fattar galoppen

/olivia

emma: until then I walk alone

efter att ha haft rådslag med mig själv beslöt jag att jag behöver ställa väckaren först på sju. Det bestämde jag helt själv. POWER!!!!!!!! Min röst är den enda som räknas i den här frågan, hihi. Du har ingenting att säga till om, looooser.
Förlåt skojade♥

Längtar dock inte till imorgon, skall först ha friidrott, sen skynda hem och duscha och göra mig klar, sedan tillbaka till skolan och sedan skolfoto. 100 spänn på att jag ser ut som *pip*. Ja, alltså som en liten kyckling, om ni inte fattade det, hehe. En liten kyckling blandad med en förhistorisk dinosaurie (finns det någon annan sort?) vilket kommer resultera i att jag ser ut att vara helt bakom flötet. Någon som sätter emot?

Nu ska jag uppdatera mig här i bloggvärlden innan jag sussar.

puss♥/emma

ett annat scenario jag mycket väl kan tänka mig.......

emma: I fit in

ny header, som ni kan se (kanske? hur var det med ögonen nu igen?)

OBS: ENDAST TILLFÄLLIG

nu ska jag faktiskt sova, har inte bestämt kläder till imorgon......jaja vi får se vad jag hittar på i stressen och pressen. Kan nog knappast bli fulare än vadvår granne (som förövrigt brukar spionera på oss med kikare) brukar ha på sig. Om hon råkar gå ut då man sitter vid matbordet, ja då får man sig allt ett gott skratt.

puss♥/emma

lina: i need you right in front of me

Har jag äntligen duschat och känner mig riktigt fräsch:) nu äre baar att tagga in för friidrotten imorgon på skolan då, kommer säkert bli lite roligare än vad jag tror ändå, eller ja får väl hoppas det iaf.
Efter friidrotten så ska vi typ bah tillbaka till skolan, äta lunch och ha någon random lektion till klockan 2 så det blir nog en ganska lungn dag ändå.


we gonna make it better sometimes



puss

emma: forget to remember

oj vad road man kan vara då.



aja, cool är jag ju i alla fall!

puss♥/emma

olivia: so this very first night


Vi cyklar hem från träningen.

Jag: Jag drömmer typ om mat nu... typ grillat!
Emma: Ja.. Eller tänk såhär krämig köttfärssås och spaghetti!
Jag: Ja... Eller till och med makaroner och korv.
Emma: Ne...
Jag: Men med stuvade!
Emma: Ja!
Jag: Eller köttbullar med stuvade..
Emma: Ja!
Jag: Fast pappa vore ju dum i huvet om man laga de nu... När inte albin är där.
Emma: Varför?
Jag: Han typ älsklingsrätt????

Vi kommer hem, jag går in i köket och Emma är kvar i hallen. Maten står på bordet.

Jag: hahah... Gissa vad vi får för mat.
Emma: Stuvade och köttbullar?
Jag: haha nästan.. köttbullar och makaroner.
Emma. Åh...
(hon går upp på övervåningen, jag börjar äta)
Jag: Emma?
Emma: Ja?
Jag: Det VAR stuvade.....

Ranom, konstigt och orka? Lödder
/olivia


emma: over the rainbow

träningen avklarad nu.
Gick faktiskt bättre än jag trodde att det skulle göra och än jag förväntade mig. Jiho! Snart blir det väl att släpa sig till duschen och sedan släpa sig hit igen för att slappa framför datorn all night long. Om jag får säga det känns det faktiskt litelite skönt att skolan har börjat om igen. Med alla rutiner behöver man inte ha så mycket fantasi lixom. Dagarna bara går, skola, hem, äta, träning, datorn, läxor, sova. Om och om igen. Och så sparar man allt roligt till helgerna så de blir superroliga. Höll på att skriva perfekt, men det skulle faktiskt vara en lögn. perfekt är det inte, mer slätstruket. Menmen

Idag gjorde jag, Olivia och Lina en hemlig plan om hur vi ska bi stora och kända bloggare....I promise you it will work! Jag ska börja med det efter det här inlägget, eftersom det blev så långtråkigt och slätstruket. Skall se om jag kan hitta några underhållande bilder som gottgöring. Kanske borde ta några med riktigt mycket smink, för det verkar ju vara "the thing" om man vill bli känd. Eller så nä.... jag hittar nog på något bättre sätt.


jag gillar INTE då det är sådär grönrandigt i min webb.. då blir ni sur som ni kan se (om ni har ögon, peace be with you om ni inte har)



jag har mina löddriga dagar
(för er nya läsare, if we have any: löddriga=skumma)

puss♥/emma

olivia: this first day

Nyss kom pappa och monica hem från golfen. För ett tag sen kom jag och Emma hem från träningen. Det gick sådär, bra ibland och doligt ibland.  Oj hehe det där var ett pinsamt stavfel. JAG KOM 2/7 I 90GRADESRTÄVLINGEN!!!!!!! Okej wtf vem bryr sig? Ingen? Men vi var 7 på träningen... hehe oj rekord..

Skolan gick väl an. Kunde inte somna förän efter 1 nångång så var sådär småtrött. Men efter glassen gick jag igång! Nej då slutade vi typ. Fick iallfall underskåp på raden jag ville ha. Typ det enda bra, förutom glassen.. och att jag fick sitta bredvid liza längst bak. Det var ju en riktig höjdare.

Men schemat... icket sa nicke. Tio över tre alla dagar förutom en? Tror jag iaf. Och på fredagar: SO, 1 timmes hål, kemi. EFTER LUNCH. hmm låt mig tänkaJAG DÖR?


omg.. typ min klass?

Lovar. Det ÄR mina sötaste klasskompisar. En är dessutom min bänkkompis. Notera bänkkompis och klasskompis.

/olivia

lina: everything is just so wrong

Är nu hemma från träningen som förövrigt gick SKIIT så orkar inte snacka om det.



Det här är mitt finfina schema som jag ska lyckas stå ut med i ett helt år, kommer nog inte så speciellt bra i think.
(btw, gick det inte att vrida på bilden för min dator ha lagg så ni får lov att vrida på era små huvuden om ni vill se, eller oj ett mirakel skedde och bilden vände plötsligt på sig det här måååste bara vara min lyckodag!)


Nu om ett tag ska jag börja dra mig mot duschen och sen se om det går att sätta in våran nya "fina" header på bloggen nu ist, troligtsvis inte eftersom att inget jag gör idag verkar funka.
Jag verkligen hatar dagar som denna, finns inget värre eller jo det gör det faktist men just nu känns det inte som det.





puss


emma: if I could

DET HÄR HAR INTE VARIT EN BRA DAG.

Dagen öppnades med attstiga upp för tidigt, sedan första skoldagen, vår klass har hemklassrummet i en korridor under reparation ensamma, sedan fick vi veta att vi, som jag skrev i förra inlägget, ska ha skolfotot 2 timmar efter friidrotten vi ska ha på friluftsdagen, så då blir det att STRESSA hem från norrvalla och duscha, göra sig klar och fara tillbaka till skolan. Det blir nog ingen lunch, förmodar jag.
Sedan for jag hem till Lina. Vi kom på den briljanta idén att göra en ny header, sagt och gjort. I 3 timmar satt vi och bråkade och kämpade med photoshop som ingen av oss kunde, och tillslut hade vi en färdig header. Självklart gick inte den att lägga in........

När vi skulle fara från Lina tittade jag på min mobil och såg att jag hade fått sms.
Från Matilda: Pan den 28/8.
DÅ HON ÄR BORTA!!!!!! Till turkiet ska hon den stackarn... så vi får fara utan henne på pan!:(

Inte en bra dag säger jag bara........

öh blä/emma


emma: when the floor hits the roof

känner bara hur hopplösheten väller in över mig.
Skola alltså... fyfan!!!!! Om bara FÖRSTA dagen är såhär tråkig... ja vi får se om jag överlever detta.

EN SAK KAN JAG LOVA - jag kommer inte blio bra på skolfotot i år. Det är såhär att vi ska ha friluftsdag imorgon, friidrott, sen har vi två timmar hål och sen lektion. Och efter den lektionen - ja då är det dags för skolfoto för klass 9a. Och BARA 9a. SATAN

puss/emma

lina: armband kan låsa dina fingrar

Har just kommit hem från Brännanskolans första skoldag och är nu en riktigt stor elev nämligen störst på skolan nämligen 9a:D
Mitt schema för året är väl ingenting att skryta med precis men har iaf sovmorgon till 20 över 9 på måndagar och det är ju nice.
Om ett jag så tror jag att jag emma, olivia och liza skulle fara in till stan och försöka hitta kläder till liza och ja kanske till mig med eftersmóm jag just nu faktist äger 400 och aknsek lite mer;o, det trodde ni inte va.


pan om två veckor då:]TAGGGGA!



puss


emma: sant!

det är den 24 augusti 2009, det är 10,3 grader ute, rymdvarelser har ännu inte landat på vår jord, om precis en vecka fyller jag 15 och idag börjar jag nian.

nu ska jag klä mig

puss/emma

olivia: oh that went fast

omg. Imorgon-börjar-jag-9an. Men 9an ör ju till för stora, sura, tuffa, människor som man hellst vill hålla sig borta ifrån? När blev jag en av dem?

Känner mig ändå lite småtrött men erfarenhet säger mig att min chans att somna är ungefär lika med noll. Därför ska jag sätta på en film när jag har avslutat detta, what a girl wants. Borde jag kanske redan veta men orka? Jag ser den iaf

Sommarens roligaste
måste säga martin olofsson. Underbart, längtar fortfarande tillbaka men tänker inte på det så mycket. Ett minne för livet helt enkelt

Sommarens tråkigaste
vädret helt enkelt. botten, botten, botten. Förutom några soliga dagar då och då så BOTTEN,

ja. Nu blire film

tjej som inte börjat  9an än. Men snart

/olivia

emma: are you ready for this

att vara singel - askul helt enkel. man kan ragga runt hur som helst, man är helt fri som. En klar hiss!



förhållanden - måste även de hissas.... Jagvet att det är varandras motsatser, men likafullt är de båda värda att hissas. Jagmenar, finns det någon härligare känsla än att vara kär och veta att ens favoritpojke älskar en tillbaka också? Jättemysigt, särskilt nu när det går mot kallare och gråare tider. Då blir man lite sugen på att ha någon att mysa med, right? Jag i alla fall, så nu blire att spana



låtar som väcker känslor - alltid underhållande att lyssna på, att man kommer ihåg en särskild tid eller något särskilt ögonblick.. hur sorgfyllt det än må vara kan det alltid vara skönt. Och låtar med texter som stämmer precis in på ens känslor är också underbara. Det finns 2 låtar (eller 2 låtar som jag speciellt har tänkt på) som jag tycker att vid vissa ögonblick i livet har absolut perfekt text. Det är I still - backstreet boys och fairytale gone bad - sunrise avenue. Dessutom finns det några rader ur why does it rain - darin (haha jagvet, darin hihi) som jag tycker är underbara. Eller - underbara och underbara, en gång började jag gråta av dem.
"Something in her eyes
I've never seen before
It took me by surprise
When she said
"I'm not in love anymore"


farmville - hihi jag är beroende....

det blev bara hiss idag.

♥/emma

emma: so empty of feelings, someone wake me up please

för det första:
snälla människor, om ni absolut måste lägga er i mitt liv, så låt gå för det. Jag skriver ju ändå den här bloggen. Men ändå, ni har väl ingenting att göra med vilken bh jag har?!?!? Det anser jag faktiskt är min privata ensak. Okej visst, jag hade faktiskt pushup idag, so what??? De allra flesta tjejer på 14 år äger nog faktiskt en sådan. Dessutom låg jag ner, vilket "ökade resultatet" eller vad jag ska säga. Jag kanske inte kan hindra er från att lägga er i mitt liv, men någonstans måste ju gränsen gå.


Ialla fall har jag just sytt färdigt löshåret, eller för er som inte är så insatta i hårförlängningsvärlden så har jag tagit klämmorna man sätter fast löshåret med från mitt gamla till mitt nya löshår. Satan så tråkigt alltså. Men dock klarade jag det på något sätt (kanske för att jag räddade mig med godis och musik efter ett tag?) Innan jag ska lägga mig har jag nu bara några saker kvar att göra: platta håret och bestämma kläder till imorgon. Om jag orkar....

vänta nu'

imorgon. börjar. jag. nian
satan jag har ju blivit stor alltså!!
Okej, "oj vad stor" tänker nog många av er nu, men när jag var liten. Då var ju de som gick i nian... stora skräckinjagande människor som oftast gick runt i en surmulen tystnad och som man helst inte ville träffa på och som vandaliserade i lekparken. Och de som gick i gymnasiet - ja de var ju vuxna?
Helt sjukt fort har tiden gått... läskigt nästan. Eller inte bara nästan. Det är läskigt

♥puss/ gamla(?)emma


lina: love hurts

Det är riktigt mörkt ute asså, vart tog sommaren vägen? tror faktist att det här var den sämsta sommaren på länge eller nu kanske jag ljög för den har varit riktigt nice också tex stockholm, maritnolofsson, stadsfesten, trästocks, umeå och har även varit lite kul här i skellefteå ibland.
Men som sagt det har inte varit en sån bra sommmar som jag hade hoppats på men ska inte klaga för det finns säkert dom som haft en sämre sommar än jag, sommaren2009 får 7 av 10 poäng.









puss

lina: jag har tappat hoppet om det

Tycker bara att alla söta anonyma kan sluta lägga sig i folk som dom inte vet någonting om eller känners liv eftersom det är ganska patetiskt.



Sitter just nu på mitt rum, såg nyss på en film på tv som var riktigt bra men minns inte vad den hette.
Idag har jag, duschat, rakat benen, plockat ögonbrynen, bestämt vad jag ska ha på mig imorgon, varit med emma, pratat med farmor¨osvosv.
In för imorgon saknas nu bara att leta fram ett lås till skåpet och platta hårförlängningen sen är jag ready to go to skolan.
Har längtat hela sommaren NAT, seriöst jag orkar inte skola, man slösar bort sitt liv ju, även fast det kanske är bar att kunna det man lär sig osv men det är inte så lätt att lära sig om man inte är det minsta intresserad av vad dom mkt "roliga" lärarna säger.

Ahh ikväll så pratade jag och emma om att se "The boy in the striped pajamas" men får se hur det blir med det, måste ju faktist sova någongång så att jag inte kommer som en zombie första dagen i 9an, ohhh i´m BIG.



puss







olivia: the day everything will change

blablabla efter att jag hade skrivit förra inlägget såg jag att det var bra väder. jag blev sur och tyckte att jag slösat bort dagen. Så då gick jag ur på taket och lade mig och sov.

Oj såg att det är bra väder nu med.. Men jag hinner inte gå ut ssåhär sista kvällen på sommarlovet? Jag har ju så mycket att göra. typ... gå och lägga mig? Sov bara till 9imorse för att kunna sova nångång men nu har jag redan sovit lite? Tror det blir film eftersom jag kan se det på min alldeles egna superdator<3<33< Och så måste jag duscha. men det är väl som det.

En fråga: varför har jag inte backstreet boys på min spellista? Jag är typ ssär. Dom är bra och jag saknar dem. Och varför ser det ut som att jag stammar ibland? räkar dubbelklicka på tangenten då jag ibland får cpryck i fingret.

Dessutom är det inte bara vår första dag i 9an imorgon, utan det är en alldeles speciell dag för en annan här i huset också. Kan ni gissa? Jo det är nämligen så att imorgon är Albins första dag på sjungande dalens förskola. Kan inte förstå att min lilla pluttpojke till bror har vuxit upp till en riktig man. Okej kanske inte än, men stor har han blivit! kommer ihåg när han inte ens kunde säga mitt namn och istället sa 'ia'. Och dessutom kommer jag ihåg att hans första ord var 'traktor' och inte mamma eller pappa.

Dagens fundering: hur många ninjor krävs det för att skrämma 3 småflickor?

dålig bild på en ninja

en bild på jagsjälv på taket... ville ha nån att lägga ut så JA, jag använde självutlösning och dessutom var jag seriös

nu frågar mamma vad vi önskar oss på 15årsdagen...
puss
/olivia

emma: staring down at me

varför så coola kan man ju undra.



det är typ löddrigt.......
kan man ens vara såhär cool?

puss♥/emma

emma: it's hanging on my walls

idiotiska kommentarer orkar jag inte svara på, skriv saker som faktiskt makes sense, otrevliga som trevliga, då kan jag svara/dementera. Men när det bara är otrevliga kommentarer som makes no sense, de orkar jag inte svara på för har man något i skallen så förstår man själv hur idiotiska de är. Men rätt kul att läsa;-)


Idag har jag:

  • Varit hos mamma & hämtat löshåret och målat naglarna...blåa
  • Varit hos Lina och hämtat det andra löshåret, blivit biten nåra gånger av hennes hund och suttit vid hennes dator
  • ätit middag

ungefär det...Jaja,NÅNTING har jag gjort i alla fall.


Nu har jag någonting att bjuda på...lite bilder!

1.                              2.                              3.

1. Olivia, Matilda, Lina, Liza på tåget
2. Olivia visar hur lång hennes uppklippning har blivit
3. Jag har en flaska i munnen

Och slutgiltigen: en goding där lina visar sina lite mer kontrollerade sidor:


puss♥/emma


olivia: and now that's over

sitter här uppe på övervåningen i all min ensamhet. Matilda stack för ett tag sen and she's not coming back. Emma stack också för ett tag sen, trodde hon bara skulle fram och tillbaka till mamma men antingen så är hon otrligt seg, segare än man kan vara, eller så har hon stannat på vägen.  Jag vet vad  jag tror på.
Men jag har det bra här. Sitter och ser 'from g's to gents' och får ensam stå för att vi inte ar städat här uppe. Vilket perfekt sätt att avsluta sommarlovet på. Livet leker! Eller vänta, nu när jag tänker efter KANSKE jag kan komma på nåt bättre sätt...

/olivia

emma: come and go

hallllllllllllllllllllllllllllihalo.

Har sett färdigt an american haunting nu, den var inte alls så hemsk nu som när man ser den sent på kvällen. Tänker inte avslöja något men det var sannerligen ett oväntat men bra slut!

Snart ska jag sätta igång med det jag ska göra idag... skriver med Lina på msn och snart ska jag släppa bomben att hon ska få spendera lite tid med mig! Oharre goshi.


ska se till min "farm" på farmville nu, puss och kram önskar emma linnea nilsson hökvägen 7 93164 skellefteå sverige europa världen universum 0703602085 [email protected] ♥



OHERREGUD VILKA FRÄSCHA BILDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Burning hot som man kan säga....jojo
Det där var till och med FRÄSCHARE än jag känner mig!!!

och här var någon annanbild


pussssss♥/emma

emma:HAHA


vi ser på an american haunting

jag och olivia blundar
matilda: AHH
vi: vad
matilda: hon var ful som faen

HAHAHAHAH

emma: the plans we had went all wrong



FINT HÅR<3



typ löddrigt!

puss♥/emma

olivia: weirdness all over

jag fryser. Och jag vill se film. Tacka gudarna för halvdåligt väder?

Nej men seriöst. Idag ska bli dagen vi ser klar 'an american haunting'. Och jag vill inte vänta tills ikväll. Vi ska se den NU. När matilda har vaknat, och emma kommit ur duschen vill säga.

Ååååh det ligger nån stekande het data-sak bredvid mig. Skönt. Den värmer min mage.

Och visst lät kvällen igår ganska annorlunda? Fylld med konstiga sammanträffanden och random saker, dock berättade vi inte allt i bloggen? Man orkar inte smådetaljer. Men kul vare iaf. Men ändå.. BRA. Men ändå lite.. LÖDDER

lödder

/olivia

emma: this

att göra idag:

  • leta fram att lås till mitt skåp
  • duscha
  • klippa/måla naglarna
  • plocka ögonbrynen
  • hämta mitt löshår från mamma
  • sy om det
  • bestämma kläder tills imorgon
  • gå och lägga mig i tid

tror ni jag kommer klara det? I think I will.

puss♥/emma


emma: to risk something

gårkvällen utvecklade sig till en mycket annorlunda kväll kan jag säga.

Hur vanligt är det egentligen att

  • vi cyklar från sunnanå till ica morön (okej det gör vi typ jämt men)
  • vi försöker köpa 2 cola men vi har inte råd, så då blir det bara en
  • vi går ut igen och försöker samla ihop pengar till en till cola (och lägger den andra i cykelkorgen undertiden)
  • vi bestämmer oss för att köpa godis för dom sista pengarna istället för ica stänger och vi har inte lyckats hitta några pengar
  • när vi kommer tillbaka till cyklarna ser vi att någon har tagit vår cola :@:@:@
  • vi blir helt galna av ilska
  • vi bestämmer oss för att fara till moröskolan för att vara helt galna av ilska, men när vi kommer dit är det redan några vuxna där
  • vi bestämmer oss istället för att gå och busplinga hos en så vi lämnar våra cyklar i en liten skog och går till huset
  • vi vågar inte ringa på så vi sätter oss ner mot en mur, och då ser vi ett huvud sticka fram ur buskarna lite längre fram
  • vi blir nyfikna och då kommer det fram 2 helt svartklädda människor som står och stirrar på oss
  • vi blir asrädda och de börjar jaga oss lite sådär småkul
  • vi tillslut blir så rädda att vi ringer en som matilda känner som var i huset där vi tänkte ringa på och då kommer 2 ut till oss
  • vi går tillsammans med dom och hämtar några cyklar
  • vi tänker fara hem och de andra går därifrån
  • vi ser de svartklädda och bestämmer oss för att cykla fram för att se vilka det är
  • vi har en trevlig pratstund med de svartklädda, men på avstånd. De använder en megafon
  • vi tar våra cyklar för att fara hem då några killar kommer och går
  • vi skjutsar en av dem till stan (som visade sig vara en i Olivias klass storebror!)
  • vi kommer hem och sätter på "an american haunting" men vi är för trötta för att se klart

HUR VANLIG ÄR EN SÅDAN KVÄLL? HUH?

puss♥/emma


olivia: just something

hemma nu, haft en völdigt spännande och kul kväll fast med många missöden och dessutom blev vi halvt ihjälskrämda. Mer berättar jag senare för nu ska vi bli halvt ihjälskrämda av film.

Dessutom har jag nu väldigt fina och matchande kläder bestående av röda, tro mig VÄLDIGT snygga byxor och en orange tröja. Låter snyggt? klart

/olivia

olivia: after dinner, almost evening

Jag sitter här och mina händer luktar kräftor. Det var nämligen dagens middag, som äcklade mig lite smått.

Ikväll blire att ta sig igen hela 'an american haunting' tillsammans med the sunnanågang. Kommer nog bli trångt i soffan om jag säger så(a) Dock letar vi random modig person att rädda oss från filmens hemskheter men våra sökningar är ännu fruktlösa. Kanske finns det ingen random modig person i skellefteå, för vem skulle inte ta chansen och tillbringa den sista sommarlovskvällen med oss? När vi till och med bjuder på godis? Det skulle nog ingen säga nej till

Rolig fakta: enligt henne själv så var visst matilda en liten pluggis i sisådär femte klass. Hon brukade visst låna hem djurböcker och en glömde hon att lämna tillbaka.


de här sitter bredvid mig i soffan, väldigt insatta i buzz robotar

/olivia

emma: look at me now

godkväll.

Kom hem från stan för ett tag sen, blev inte mycket gjort där. Har jst ätit kräftor till middag, lite coolt tycker jag hehe. Ska snart äta efterrätt typ, och sen blir det att försöka se an american haunting  med olivia och matilda, kunde ju som inte se färdigt den igår. Men idag kanskekanske.



LÖDDER

puss/emma

olivia: smaller


nu: jag med smink på en rätt sär bild. Stor skillnad? För om det inte är stor skillnad, hur kan vi då bli så mycket mer olika med smink?

/olivia

olivia: slighty

har duschat och ätit. Nu måste jag göra mig klar till stan men det hade jag glömt... tyvärr kommer kanske mina superberries dö medans jag är borta. Synd och skam men livet går vidare.

Fick nyss höra att jag och emma 'är jättelika utan smink. Men med då? Blir det större skillnad då? Det är ju inte så att vi sminkar oss jätteolika, inte en med emo och en med jättefjortis? Utan mer åt det... normala, lagom-hållet.


jag just nu, en rätt sär bild utan smink?

/olivia


emma: the new things

halihalo.
skall springa in i duschen nu, tänkte bara snabblogga så att ni inte behöver oroa er för min hälsa eller att någon av de monster som bor under min säng har ätit upp mig. Än så länge har allt gått bra.

Idag blir det stan med caregang I think, så det topppen ju.

puss♥/emma



oj jag såg visst lite cpp ut men visst! nu går jag och duschar! peace! hare!

olivia: we must finish it

Vi gör en emma och säger: det löddriga nu, när jag nyss har vaknat, är att det jag mest känner peppen för är att se klart 'an american haunting'. Nånting inom mig säger att den skulle vara jättebra, vilket jag också tror. Och nu när det är ljust ute är den inte lika skrämmande. Dock kanske jag kommer ångra mig ikväll om vi ser den.......

Det som fortfarande är lite konstigt är att jag alltid, alltid äter frukost det första jag gör på morgonen. Och jag är jättesugen på det. MEn inte idag
Eller vänta! NU blev jag sugen på det. Men inte på mackor, utan på mjölk och flingor. Det var random. Det har ju liksom alltid varit 'jag och mackorna' som har hängt ihop.

hiss eller diss? bu eller bä? a eller b?

/olivia

emma: choose to be me

tre saker jag gillar

  • leka
  • busa
  • mysa

 mina tre favvisar<3


emma: back on track



exakt såhär söt är jag efter en kväll som bestod av att: fara till ica, hyra filmer på hemmakväll, se ungefär hälften av "an american haunting" och hela "she's the man" tillsammans med caregang och i slutet även Matilda. Sannerligen mycket söt om ni har lust att höra min åsikt. Om ni någon gång har lust att sova över hos mig så är det ungefär denhär synen ni kan vänta er. Vill ni förresten sova över så hör av er. Det är mysigt. Och jag gillar pjamasparty

Anledningen till att vi inte såg hela "an american haunting" var att vi blev alldeles för rädda, den var alldeles för läskig och ingen kände peppen. Den mest skrämmande film jag har sett i hela mitt liv tror jag. Eller, "sett och sett".

puss♥/emma

olivia: sleep a thousand nights

så trött, så trött. Efter att ha gjort just ingenting. Haft lite folk här aka caregang vi körde film gärnet, en som jag inte ens vill tänka på. Men såklart går det inte låta bli. Vad annars?

Men ska nog dra mig till sängs, fick inte sova ut då albin kom och väckte mig och med han i rummet kan jag inte sova. Dessutom är det olagligt varmt här inne som får mig irriterad


mina datakompisar. Matilda drog tha happiface

/olivia

emma: choose a way and go trough it

nu när jag har uppdaterat mig lite på farmville, nörd som jag är, skall jag nu fortsätta läsa och förhoppningsvis läsa ut min bok fram till middagen♥


jag måste verkligen ladda hem ett bättre program till min webb... det är ju för täskit att måsta printscreena hela tiden då man vill ta en bild :-/


puss/emma


olivia: feed me ?

what a day! Nej men det har varit typ den första sommardagen på evigheter. Den tillbringades med ingenting då vi var tvungna att sköta albin. Och höjdpunkten för han var väl vårt besök i lekparken.

Nu har jag inte lust med nånting förutom att äta? Det kanske säger en hel del om mig

jag♥mat?

/olivia

emma: the right way round

halihalo.

Har suttit ute nu nästanhela dagen och stekt, och Albin har suttit inne och skött sig själv.. men nu är faktiskt Olivia och han i lekparken, haha det slapp jag allt. Dock tror jag att det kommer vara ett av Olivias argument i kommande bråk om saker vi förväntas göra, hehe.

puss♥/emma

olivia: scars

Solen lyser och det är någorlunda varmt. Ska nog dra mig ut i det vackra  vädret för första gången på länge.

btw. jag hatar scar


/olivia

emma: think big

typ det sorgligaste jag har sett
känsliga tittare VARNAS
titta här

emma: hey

MÅSTE BARA PÅPEKA ATT MITT FÖRRA INLÄGG VAR VÅRT TUSENDE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


emma: the level of forever

jag är såsååååå ledsen för att jag inte uppdaterade igår
men jag var upptagen på annat håll (apberget).

Sitter just nu och ser lejonkungen med Albin, osm jag och Olivia ska sköta idag. AAAAAAASBRA film. Om du vill imponera på mig - bjud hem mig för att se Lejonkungen. På engelska, såklart.


det är alltså den här gullungen jag ska spendera min dag med... fför att makea some money (hoppas jag:])

puss♥/emma

olivia: why? no one knows

ibland kan man få besök av en matilda med skrattanfall 02.30 på natten

nu gick hon. hon skulle upp tidigt imorgon.

/olivia

olivia: we all know

vill man vara anonym på riktigt får man tänka till lite före=)!

hehee samesame

/olivia

olivia: you just can't, no reason

det är skamligt vad dålig med uppdatering det har varit den senaste tiden. Skämmigt.

Kvällen har gått ut på: tv. Sen har jag kollat när de två datanördarna i huset var inne på datorn. Där hände det mycket spännnde saker. Vet du att om skönhet var vatten så skulle du vara en ocean? 

den där länken, wtf? Iallafall har unicorn4ever nu förlorat två matcher(?) och vunnit en. Sedan tog den karriären slut.

vilken pudding, men står hon bara där och dallrar?

/olivia

Liza: göre:D

http://blondtjej.mybrute.com

olivia: what a rush

hade ju tänkt ta det lugnt och chilla iväg till pappa när jag nu blev klar. ändrade planer. efter att emma ropat till mig samtidigt som hon susade uppför trappen att matilda ville att vi skulle skynda oss av random anledning, kan vara att hon tycker om oss, så har jag inte haft en lung stund.

Okej skämta har faktiskt bara suttit här vid datorn men med närmare eftertanke kanske jag borde ha börjat packa? Och nu var emma klar i duschen synes nångång fortfarande troligtvis inte irl men här på bloggen puss puss och allt såntdär


matildas klart bästa bild. Ingen godis i munnen där inte!

/olivia

emma: in hurry

ska skynda mig att skriva nu, så att jag hinner packa+duscha på kort tid så vi kommer oss iväg till pappa och matilda nångång.

Hemma trän träningen, vi får nog ihop ett lag trots allt. Just nu har vi 10 spelare klara och några frågetecken, men ingen målvakt. Men det har vi ju inte haft på några säsonger, så vi är ju vana. var fortfararnde endast 4 på träningen idag, och träningen gick återigen skit för mig. Min formkurva har gått svindlande neråt.

puss♥/emma

olivia: it is the way it is

hemma från träningen nu. Om ni undrar varför jag skrev träningen med kursiv stil så är det därför jag inte tycker att det är så mycket till träning när man bara är 4 spelare. Det krävs mer.
Sen på mötet dök det inte upp så många heller. Men vi har några klara, och om de vi tror ska fortsätta fortsätter så blir vi ca 12st. Och ingen målvakt.
Men 12 är bra. Om alla kan komma på träningar och matcher, vill säga. Annars blir det jobbigt.

Och laget som tränar efter oss på både måndagar och torsdagar måste tycka att vi har ett ganska patetiskt lag. Och att vi är dåliga. Men vem orkar göra sitt allra bästa med 4 st på träningen? Säkert många men inte jag.

Snart ska jag duscha och sen packa. Annars vet jag inte.

Förlåt om det är ett tråkit inlägg men jag är sur.

Det är alltså till detta fina hus jag snart ska fara och bo i en vecka. C u there inte troligt men jag ville ändå skriva så? Är det nåt fel med det?

/olivia


emma: the war inside me

Olivia säg ingenting... jag väntade på dig EN TIMME tills du vaknade så vi kunde äta frukost tillsammans....och jag var JÄVLIGT hungrig:@ Och skyll inte på att "det blev en sen kväll", jag hörde allt när du släckte lampan och jag var faktiskt vaken längre än så!!!

Idag blir det i alla fall att inte göra särskilt mycket fram till träningen och mötet efter träningen, där vårt lags framtid skall avgöras. Borde jag vara nervös? Jag hoppas i alla fall innerligen att vårt lag ska klara sig, och om inte kan ni vänta er en sorgeperiod. Nog för att vi kommer att fortsätta träna med juniorerna (vet typ inte vad deras lag heter, det brukar i alla fall kallas juniorerna och det är typ 93-92-91(?) som spelar där) i alla fall och det är ju kul men inte alls samma sak...


Med vårt lag har man så mycket minnen ju...alla förluster, kalix-cupen, umecupen och den absoluta glädjen och kanske förvåningen när vi för en gångs skull vann en match, för att bara tala om några.



en del av HAMMARÄNGEN, ungefär ett år sen

knappt en bråkdel av dessa spelare går ännu kvar menmen

puss♥/emma

olivia: singing our song

Vaknade ovanlig sent idag, 12.20 i think. Men det blev en lite sen kväll för mig och boken..

Idag ska jag nog tillbring dagen med att göra ingenting tills dess att vi måste sätta köttfärslimpan i ugnen så att vi hinner äta före träningen som börjar klockan fem. Eller jag menar såklart 17.00.
Sen efteråt så ska vi ha möte, om vi typ ska ha kvar vårt lag eller inte. Och att nån isåfall måste träna. Det är faktiskt inte så kul att vara 3-4stycken varje gång. Man får som ingen inspiration, då det är en lagsport men vi kan inte ens utöva den. Alltså, vi kan inte spela eftersom vi är alltför få.
Även om vi har ett annat lag att träna med är det inte samma sak. Det är kul att spela med dem, men vårt lag är kul. It's not same same but different.

Men inga mer emofasoner nu inte! Emma vill baka nåt, tror jag, så om ho nån gång kan slita sig från män som hatar kvinnor kanske vi kan börja? Dock tror jag inte att vi har varken smör eller margariner och det kanske är svårt utan det? Tror inte ens vi har flytande...

Eftersom det här verkar bli en toppendag kan vi trösta oss lite med att veta att enhörningar är magiska och hann flyga iväg innan vattnet kom. Det säger sången till mig

och det här är ansiktet på nån som är less på att vänta på nån som heter emma:


/olivia

lina: om det ändå hade gått som vi tänkt

Har varit vaken ett taaag och nu sitter jag och lyssnar på musik, vädret idag är kasst men det är perfekt för jag hade verkligen lust att ha på mig mysiga kläder och det kan jag nu.
När ricky vaknar så tänkte jag och liza gå ut och gå med han och kanske prata lite, kan behövas i think.
Min mage kurrar jag är jätte hungrig men orkar inte gå till köket, kanske inte ska klaga eftersom typ alla har längre till köket än jag men OCH jag vill klaga är faktist riktigt bra på det:]







puss

emma: where did it go

nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite
blir supermysigt ju

MEN VÄNTA JAG MÅSTE ÄTA FÖRE

aja puss godnatt♥/emma

olivia: only thing you can say is congratulations

jag kom på vad jag vill göra! Typ. Nåt sånt.

Så nu ska jag pallra mig uppför trappen för att borsta tänderna osv, och sen ska jag krypa i min fina delltröja och mysa ner i sängen med en bok. Och inte vilekn som helst! utan "så grydde hämndens timme". Otrolig, faking amazing, freaking fantastic. Typ bokmal? nånting sånt.

Hela den serien är förresten guld värd, om vi ska fortsätta på den lite nördiga vägen. Har läst de böckerna x antal gånger. Pinsamt, men mycket sant.
Och. det är fruktansvärt mysigt.


boken ser ju ut som min stil`?

/olivia

olivia: it's right

Bland det fulaste som man kan göra är att sitta och skratta för sig själv. Känns så fel. Gissa vad jag gjorde nyss?

Men vad, vem kan låta bli att skratta åt bilden emma la in? Mission impossible, det ser faking ut som att jag sitter i hennes ansikte. Kändes inte så men who knows? Såg visst roligare ut än det kändes så.

Här kommer en annan favorit. obs! skrattvarning


kan bara säga att jag höll på att dö första gången jag såg detdär. Sann humor. Vi spolade tillbaka x antal gånger.

/olivia

emma: how I should do it

we gonna rock the world we gonna dance all night we gonna make it right

Okej VARFÖR är den texten ett bra exempel på min sinnesstämning? Lödder

FÖRÖVRIGT: Förlåt, jag har helt glömt bort att blogga idag. Ursäkta mig.

Idag har jag varit med Lina, Olivia och Ricky, Linas voffing. han var pluttig. Sedan var det dags som träning och jag kan lova er, det har aldrig, aldrig gått så dåligt för mig på en träning som det gjorde denna gången. FYSATAN va dåligt det gick alltså! Sedan stressade jag lite och så var jag med Fredrik, en total random (nej, förlåt mig) som vi träffade när vi var ute häromdagen. Vi såg film, number 23, IGEN. Den var rätt så bra i alla fall.

Nu är jag fucking jävligt hungrig, men jag orkar inte gå och hämta något att äta...... fuck att jag är så lat.

en random bild:


olivia och matilda försöker slå en dubbelkullerbytta

♥/emma

olivia: rock the world

Nyss hemkommen från en riktig helkväll hos lina! Vi badade, sjöng sånger, målade varandras naglar, skvallrade, busringde, spelade spel, gick en promenad, lärde oss japanska, lade ett 49383734bitars pussel, åkte på hennes moppe på max drive-in och mycket mer!... eller så var vi inne på datorn. 

Men det var en rolig kväll på datorn! den mesta tiden tillbringade vi på youtube med att lyssna på bra  låtar. Ni kan få några exempel här:

verkligen bra.

Om ni vill veta så har det gått en maska i mina strumbyxor, på foten så jag har råkat dra upp den jättemycket. Mina NYA strumpbyxor. "okej vad är det här för fjortisresoner" kanske ni tänker. Men det är bara det, och det här kan de som känner mig väl intyga, att jag har så otroligt otur med materiella ting. Som att världen inte vill få mina pengar att räcka till. Grymt.

Och som vi skulle hälsa resten av 'gänget'; det går nu att anmäla sig till dh crew. Kör hårt för alla som är i Sverige just då.


om ni av nån jävligt random anledning inte visste hur lina ser ut så är det hon på bilden. en för övrigt jävligt random bild

/olivia

/liza

"En bild säger mer än tusen ord"
 

hör av er nån dag, saknar er

lina: don´t close your heart to how you feel dream, and don´t be afraid the dream is not real

Jag har tråkigt och vill göra någonting kuul nunuunu!!!!:] bara att höra av siiig om du också har tråkigt och vill göra någonting kul nu.


Ikväll har jag varit med ricky ett tag och sen har jag typ suttit vid datorn hela tin, förutom en gång då jag åt glass:] det var typ en konstig glass, har aldrig sett sån förut, haha a nu vet ni.



några saker om mig:

- Jag är rätt så trött
- Har jätte stökit i mitt rum
- Jag trivs verkligen inte med att vara så underviktig som jag är men verkar inte kunna gå upp i vikt vad jag än gör
- Gruvar mig för att börja om skolan igen
- Har inga planer för framtiden, tar det som det blir
- Önskar att det kunde funka så jävla mkt, det vet du.












puss

olivia: what you say

kom hem från träningen för.. oj det var visst ett bra tag sen. Ska iallafall gå i duschen just när jag skrivit färdigt det här.

tre saker jag funderar/tänker på för ögonblicket

  • Innebandy (om vårt lag ska finnas kvar osv)
  • Vad jag möjligtvis skulle kunna hitta på efter duschen
  • Skolan (längtar inte:O?!!!!)

observera den lyckade punkteringen (??????? ni vet vad jag menar)


observera denna gång min fina klass ovanför mitt huvud. mycket fin.
/olivia


olivia: ran out of time

Idag har vi fått besök, Lina och Ricky var deras namn. Lina kan ni nog räkna ut vem det är, om ni har IQ över 10 vill säga. Och ricky, vem kan det vara då? Kan bara säga att han är liten och springer på fyra ben. Ett nytillskott till deras familj, flyttade hem till dem i måndags. Kan ni gissa?

Nu har vi ätit middag och allt är bara frid och fröjd. Snart ska jag väl byta om till lite fulare kläder än det jag har på mig just nu, och sedan cykla mot campus där vår träning äger rum idag.
Sen efter det vet jag inte, antar chilla med myself eller kanske med lina. Vissa kanske tycker det låter helt underbart, freaking fantatic, och andra kan tycker att det låter som att jag är en noob med inget liv. Jag skulle säga något mitt emellan, men ni kanske inte lyssnar så mycket på min åsikt, vad vet jag.

Dessutom, exklusivt: "Kommer de hit skär jag halsen av mig"
Det där var ju lite mystiskt och random. Mer fårni inte veta, höhö voff?


woho! ännu en bild med emma och randomparaplyet. Dessutom ser hon liten ut (pluttig alltså)

/olivia

emma: letters













Godmorgon. Det ni ser där uppe påbilden är jag just nu, och i den röda cirkeln är det jag när jag var typ 1 år målad på en tavla. OK nu vet ni alltså.
Idag blir det attvara med Lina, om vi får det att funka det vill säga. Annars blir det nog stan.

BORDE STÄDA NU

puss♥/emma

olivia: and the winner is...

hej

  • omg jag lyckades!!!!!!!!!




HAHAH jag ägde punkterna

/olivia


olivia: like sand

Nu sitter jag här och bloggar, fast jag egentligen är mitt uppe i städning av mitt rum. Det är nåt som klingar falskat, dator+städning. No match

Jag har på mig mina älskade tights jag har haft borta i två veckor kanske? Frågan är bara hur väl jag verkligen letat, då de låg i byxlådan, precis där de borde ligga. De låg inte ens under nånting.

Fakta - fakta helt enkelt (ganska random)
 
 -
Anledningen till att jag inte gör en "riktig" punktlista är att när jag försöker så markeras allt jag redan skrivit på en punkt.
 - Insåg nyss att det där var en riktigt dålig förklaring.
 - Det är inte ens en vecka kvar till skolan börjar.
 - Och det är bara en vecka och 5dagar tills några alldeles speciella personer fyller 15år.
 - Inget dreamhack i skellefte i vinter men kanske i vår
 - Just nu har vi inget lag
 - Och på torsdag ska vi ha möte om det är värt att ha kvar det
 
aja borde fortsätta med städningen nu.


Precis sådär stört blir det när jag försöker göra punkter.

/olivia


emma: like me

randomfakta:

  •  skall spelas på mitt bröllop om jag gifter mig
  • önskar att någon kunde ge mig massage på benen just nu?
  • har gått upp typ 3 kilo på 2 veckor.... och är glad för det
  • var jävligt kort och spinkig när jag var liten... men har vuxit till mig nu 8-)
  • sover bättre när jag sover med någon
  • har en orange tandborste
  • har otroligt breda fötter....
  • har spelat innebandy i 5 år
  • ...och mitt mål är att få spela i elitserien
  • min mamma spelade i elitserien när jag var pluttig (alltså liten)
  • i mitt liv har jag tränat dans, klättring, friidrott och innebandy förstås
  • ...men aldrig fotboll, som jag hatar
  • i mitt liv har jag varit kär på riktigt 2 gånger, tror jag
  • de enda djur jag och Olivia har haft är hamstrar. Ursrungligen hade vi 2, min hette Bert och Olivias Mysan. Sedan fick dom barn, närmare bestämt 12 stycken.
  • jag blir väldigt lätt brun
  • och när vi hade varit i mallorca 2 veckor när jag var 9 år, tror jag, var jag så brun så det såg helt sjukt ut
  • jag försöker vara mig själv i alla lägen

såå, det får räcka för denna gången. Måste börja dra mig mot sängen
godnatt♥/emma


olivia: it turned out really good, if you see it this way

6 saker jag aldrig skulle göra

→ Använda de här smileyserna seriöst: xD =PPpPpppPP -.-'  osv
→ Av impuls gå och hämta en sax och sen klippa av mig håret
→ Börja på naturbruksgymnasiet
→ Dissa hammarängen för att börja i ibs
→ Bli en tvättäkta fjortis med idomin och allt shit
→ Gå med i Jehovas vittnen

Ja då vet ni =PPpPpPpppppPPp
/olivia

olivia: my fault only

nu kör vi

mina bildmappar. Och det här är bara sen jag fick datorn, alltså början av juli? Hur det kommer se ut i vinter vill jag inte ens tänka på

/olivia

emma: all right and wrong

Lite hiss och diss:

Mys - säger sig ju självt, huh? Älskar att mysa. Bara för att det är just det, mysig. Och med mysa menar jag mysa med någon. Typ ligga och se på film eller ba chilla som. Mysigt. Samma sak med att kramas. Det är mysigt.

Kings of leon - Jag vet att jag är sen men dom är bra ju...kunde inte någon ha sagt det tidigare:(? Okej, jag har typ läst det 100 gånger men snälla, kunde ni inte ha skrikit det i mitt öra?

tjocksockar+shorts+nyrakade ben - Haha, en fetish jag har. ASSKÖNT

Videobloggar - Om dom är roliga. Inte såna här fjortisvideoblogggar, FYFAN så jävla äckligt. Visste ni förresten att vi har gjort en videoblogg? Spelade in den med Linas webbkamera, men tyvärr funkade det inte att lägga ut på youtube.. så det blev inget av det.



</3
skolan - Vad ska man säga? DET SUGER HELT ENKELT. Kan inte vänta tills vi får börja gymnasiet i stället

</3 ragga på datorn / sms - om man har träffat en person bara nån gång sådär snabbt, sen börjar man smsa/skriva på msn och så börjar han ragga som fan. Hur kul är det egentligen? Ju mer man raggar så desto mindre blir chansen att det blir något ju? Blir ju bara en asskum känsla sen om, om man träffas nångång. Nä, vill man typ ragga på någon - fråga rätt och slätt om den vill träffas. Det absolut bästa sättet ju

olivia: you've lost me

nu har jag hunnit springa genom duschen, rusa genom frysen och slänga mig ner i fåtöljen som jag sitter i. Okej, riktigt så snabb har jag kanske inte varit. Okej jag har varit ganska seg egentligen, men och? care?

Jag har duschat iaf. Me jag failade och glömde tvätta bort sminket, så nu sitter jag här med mig själv och två  svarta fläckar under ögonen.
Sen gick jag till frysen, tog en muffins och värmde den i micron. Failade tyvärr igen och råkade värma för länge, stekhet blev den. Men det passar väl mig? Vet att du tycker det<3<33<3

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Kanske borsta tänderna och sen ha mys med mig själv. Datorn får nog joina. Borde rensa upp lite med mina bilder, det är ett "ordnat kaos" just nu i bildmappen. Jag menar, nu kanske jag kommer ihåg men om några månader, borde jag komma ihåg när bilderna i mappen 'hej' togs? Nej tänkte väl det.

Bara för att ge intresseklubben mer arbete så kan jag skriva att jag tror jag håller på att få ett nytt ärr. 'Ooh, gangstagirl' tänker ni kanske nu. Men nej, inte särskilt. Det sitter på mitt vänstra långfinger.
Olyckan gick till såhär att jag var i övik, och vi körde "burk". Eller, hade kört. Jag tyckte att det hela höll på att gå överstyr så jag tog burken. Men då var det en liten kille som tyckte att vi inte hade kört färdigt, så då drog han helt enkelt burken ur min hand. Men när man har kört burken så är den full av vassa kanter, och en av dessa vassa kanter ville nödvändigtvis  gräva sig in i mitt finger. Och hur många gånger råkade jag slita upp det nästa dag? Vi kan bara gissa, men det var nog många för att det inte skulle läka och bli fint och vanligt. Jag är märkt för livet

Ser ni de svarta fläckarna? Och bilden i hela sin prakt är bara för übersnygg


/olivia


emma: it ain't the way I want it

halloj.

Har kommit hem från träningen och duschat nu. Blev sedan väldigt sugen på något att äta, något nyttigt och matigt tänkte jag men när jag kom hit ner igen så hade jag med mig en.... glassbåt? Nyttigt och matigt, jojo

Eftersom Olivia lade ut en bild på mig med det fina paraplyet vi hittade igår, skall jag lägga ut en bild på henne med detta fina paraply:


faktiskt en ganska OK bild på Olivia enligt min mening, skulle nästan kalla den fin....men då skulle ju Olivia var tvungen att vara fin, och ja.... Olivia+fin klickar bara inte, om ni fattar...? Men sannerligen en bra bild med tanke på Olivias utseende.

puss♥/emma

olivia: do you even care

Hemma, från  träningen, cyklade hem i regn och kyla. Sweet.

Jag loavde er bilder och lite engagemang från min sida. Men,.. jag kommer hålla löftet! Laddade nyss in bilderna, men när jag skulle titta på de så hade alla gamla och nya bilder blandat sig med varandra... Men det är sånt som händer om man heter Olivia. Öh what? Egentligen inte, bara om man råkar vara mig.
Så då kommer jag bara ta nån random bild, hoppas att den är bra och lägga in den.

Ett paraply vi hittade på norrvalla. Tyckte det var ganska random, som när matilda tappade sin mobil och just när hon sträckte sig för att ta den kommer fotbollen just på hennes hand.

när vi kom till matilda. Sen blev hon arg på sina kläder och vi började skrika lite på allt möjligt.
Eller, vadå till matilda? vi for hem till oss men inte där vi bor for the moment?

emma och matilda tar kort på en lila bil!!!!!!! Men  det här var varken igår eller idag

Jag är assugen på riktig mat
/olivia

lina: Mahal kita.

Ligger på mitt rum och känner mig asssdålig, har ont i huvet, mår illa och har ont i magen, inge roligt alls om du frågar mig, inte ens alvedon hjälper:( tycker ganska synd om mig själv just nu,

Var ju och hämtade hundvalpen aka ricky igår, åkte bil till och från gävle på en dag, det var fett jobbigt;s vart ännu jobbigare när han höll mig vaken tyyp hela natten eftersom han kände sig ensam och ville leka, riktigt sött men liiiiiite jobbigt när han sen väckte mig efter max 3 timmars sömn och skulle ut, klockan var då halv 6 på morgonen, behöver nog inte en väckarklocka längre;Pahha.


sötnöt<3


väldigt fin bild jag veet, men det är faktist inte så lätt att ta en bild på en otroligt busig valp som bara är 8veckor.


puss

olivia: anything, everything that you want

hur kan man tappa ett tuggummi ur munnen när man inte pratar?

man är blondin...?


detta har jag dock inte tappat.
.... okej men jag hann ta emot det innan det hamnade på nåt olämpligt ställe
/olivia

btw. världens sämsta hållning?

emma: mind if I ask you?

HISS ELLER DISS?

what do you think?


emma: the time that passed

haha ingen uppdatering idag<3

Vaknade typ halv 2, SJUKT sent för att vara mig! Åt och drog sedan till morö backe med Olivia och Matilda och busade, har nu nyss ätit middag och ska snart iväg på träning.

Okej, där var hela min dag i 2 meningar. Yeah, way to go Emma! Freaking fantastic.

Såhär mysigt sov vi inatt:

SJUKT MYSIGT

och lite andra bilder från idag/igår


puss♥
/emma

olivia: true news

oj såhär dålig uppdatering har det inte varit på länge. Väldigt länge.

Men vi vaknade 13.20. Det var sent. Lite av ett rekord för mig, har aldirg sovit så länge förut. Så vi steg upp, var ashungriga, hörde v´åra magar kurra en liten stund, okej skoja med det förra, åt varma mackor, upptäckte att vi ätit lite för många varma mackor, klädde på oss, for till norrvalla, for till moröbacke, for hem, upptäckte att det började spöregna just när vi kom hem, tänkte att det var tur att vi kom hem, satte på maten, satte oss vid datorn. Och nånstans där emellan for matilda hem.
Lät trevligt va? Särskilt med allt i en mening!

Nu är det såhär att jag har ingen ork att blogga roligt, såsom med bilder eller skriva nånting intressant. Men snart ska vi på träning, och vad skulle ni säga om vi gör såhär att jag bloggar roligt efter träningen? Skulle det gå bra? Naw, ni är bäst. Väntar man på nåt gott väntar man aldrig för länge!

Dagens fundering: Undra om maten är klar snart?

/olivia

emma: with all my power

sorry for bad update från min sida idag, ni kan få en kort sammanfattning

efter tandis drog jag och olivia till sunnanå, mötte matilda, for till norrvalla och spg fotboll och spelade sen lite med några, sen for vi till ica morön, tiggde oss till 18 kr och köpte godis för det. Sedan stack vi till statoil då ica stänge och sen till mig och Olivia på sjungande för matilda ska sova över. COOLT. Och nu skall vi sova, puss♥


oJ det här börja typ bli en sån här tråkigt blogg hehe nöff. Jag lovar att jag skall bättre mig.

JEsus ska se att jag inte är någon dålig människa!!!!


olivia: no pants here. pants free!

nu är jag, emma och matilda här på sjungande. Matilda frågade nyss om hon fick ta av sig byxorna, och hon fick. Trevligt trevligt.

Kvällen har gått ut på många olika saker jag inte orkar berätta om just nu. Men på nått sätt gick vi från att ha 0kr till att ha 18kr. De slösade vi upp på dirren.

Vi ska alla tre sova här i natt. Jag vet att man kan tycka att vi är rätt random och onödiga, om man tänker på att vi bor tillsammans ganska ofta. Men det är inte samma sak, hör du det! Det är inte samma sak!!!!

Nyss studsade en godisbil från min mun ner på min tröja och sen upp på min arm. rätt väg och utan att lämna spår. Ganska coolt.

Bilder kommer också imorgon, men ni kan få en från right now.

MATILDA WITH NO PANTS

och dagens fundering: om man cyklar i en uppförsbacke, hur kan man flyga fram över cykeln?

/olivia

olivia: to try something new

Nu är det klappat och klart! Ostkorvarna är stekta och uppätna, till största del iallafall.Och ärligt, den var lite för... söt. Jag vill ha lite mer spicy korvar, lite pang på smaklökarna bara. Den här var lite mesig, lite för söt. Lite för gullig

Nu skulle jag testa hur högt upp jag kunde hålla mjölkpaketet och ändå hälla mjölken i glaset. Inte så högt upp visade det sig.

jag dricker mjölken som faktiskt träffade glaset. Jag är ganska snygg ibland. Men bara ibland.

/olivia

emma: u wish





snart är det slut med fjortistiderna... (eller då vi har i alla fall ingen bortförklaring)
om 2 veckor fyller jag och Olivia 15♥

emma: a new world

åh mantackar för den fina bilden oliviA.


likt Olivia har även jag tillbringat dagen med att sitta i det 'varma' vädret och läsa. Sweet. Och nu steker vi ju korv, som olivia redan skrivit. Och jag är bäst på det. Men vem tycker det är kul då det är alldeles för mycket fett i

stekpannan så att det skvätter på armarna sp det gör ont och att man inte kan skruva ner värmen på plattat och korvarna inte går att få ur påsen?

Jaja, under tiden korvarna stektes tillbringade jag och Olivia lite tid med att hitta på nya danser. En bra idé då man har lite tråkigt. Några som vi kom på:

  • urtidskvinnan
  • amöban
  • förlamad
  • dålig bakgrundsdansare
  • tjej som bara rör benen
  • egyptien girl

och många, många fler.... Dessutom hann vi med och köra en gammal klassiker, krabban♥


olivia tror hon är cool


puss♥/emma


olivia: crazy

"åhnej!"
"allt fett far på mig!"
"AJ!! VARS ÄR VANTEN!?"
"Allt skvättar på mig!"


okej emma är bäst på att steka korv. Nu hörde jag:
"UH det går ju inte. det går int!"

korvstekarn?

/olivia

olivia: and the answer is just standing there

Inga mer gymnasietrubbel! Enligt facebook skulle jag passa perfekt som hemmafru.

Efter att jag bloggat imorse tog jag ut min fåtölj och satt där i solen och läste. mys!... i kanske 2 minuter. Sen kom molnen och det blev kallare än i mitt rum hos pappa på vintern. Och där är det kallt, kan jag lova. Så på med kläder och ut igen! Mysigt var det iallafall fortfarande. Ingen kan ta mitt mys från mig, ingen!

Men är inne nu igen, hade ju saknat er..:]<3 nej men ärligt blev jag lite hungrig. Så vi åt våra finfina muffins, men bestämde oss sen för att sätta på maten. Eller, sätta igång maten. Inga misstolkningar, tack.
Så nu är ugnen igång, och vi råkade h´älla upp nästan 1kg pommes fast vi bara är två som ska äta... Men vi ska ju klara oss hela kvällen trots en tidig middag, så det kanske behövs. Emma ska ju till tandis idag 18.10 tror jag. Så då äter vi nu före och sen --> matilda. Får se vad vi hittar på, nåt busit antar jag för det är såna vi är. That's just the way it iiis. R.I.P randomvideos.

DÖÖÖ ugnen blir ju aldrig varm. Eller den är typ de nu. Snart dags att börja med korvarna, ostkorv dagen till ära. tror aldrig jag har smakat det förut, så då ska vi se. Hiss eller diss? Ris eller ros? Rosig gris eller grisig ros? En riktigt fin enhörning med regnbågsfärgat horn eller kanske bara en vanlig, ganska ful häst? Det får framtiden utstaka, hold on. Be strong.

En ny favorit?
/olivia


olivia: that's the problem

sitter här, nyduschad och fräsch. Mätt också. Och med fina kläder: rosa linna och lila shorts. Låter riktigt snajsigt va?

Idag vad frukostbordet funderade jag och emma på gymnasiet. För det första: vad ska man välja? Själv har jag ingen aning, absolut ingen. Facebook borde ha ett test: vilken gymnasielinje ska du välja?
Och för det andra: det känns som att jag kommer börja på en skola i en klass där jag inte har nån aning om vem nån är. Men varför skulle det bli så? Det är ju ändå bara skellefteås 94or och jag vet vilka ganska många av dem är. Så varför skulle jag råka hamna i en klass med ingen jag någonsin ens hört talas om? Det skulle ju vara rätt sjukt.

Men då finns ju också problemet att det finns såna jag verkligen inte skulle vilja hamna med. Och med min otur kommer jag väl gå i samma klass som hela bunten.
Ärligt talat hoppas jag innerligt, av hela mitt hjärta, att jag kommer känna någon. Tänk bara att en dag behöva gå till skolan och in i en klass där jag inte känner nån. Tror jag får mardrömmar

Dessutom har jag fått jättekonstiga sår på armen. Ingenting går då rätt idag

riktigt underbart snyggt va?
/olivia

emma: ah you know it

emma goes skype


mitt officiella skype-namn: loveunicorns

HAHA

emma: my choice

godmorgon alla söta och alla inte lika söta bloggläsare♥


Måste börja med att meddela en hemsk nyhet: jag är död.
Jo det är sant! Facebook told me. Dessutom berätta den att jag var 'flirty, in a good way', well who's the man? Who's the man!?


Och jag fick lite damp där men det var alltså meningen att ni skulle säga "you're the man!"

Sitter förresten och äter lite godis istället för frukost, perfekt eftersom jag ska till tandläkaren ikväll. Suberb.♥

pusS/emma


PS: läste nytt mitt horoskop. Bådar bra för dagen.


olivia: just because, no reason

jag skulle vilja kommentera emmas inlägg, om det går bra för er. Nej vänta, jag orkar inte bry mig om det. Jag  gör det vad ni än säger muuuuhahahah. era åsikter räknas inte just nu, ägda jävlar.

Haha kände precis igen mig när jag läste det. Det är nästan pinsamt, och ganska stört hur fort jag kan gå från glad/neutral till grymt irriterad och sur. Och såklart är det mina närmaste som får ta smällen, de stackarna.
Men det är två saker som är värst för mmig, som riktigt snabbt kan få mig att tändA till. Och det är mina föräldrar och värme.

Det kanske inte låter så konstigt, med föräldrarna, ganska normalt skulle jag tro. Men värme har också en särskild effekt på mig, fråga inte varför. Jag kan tex sitta i soffan och plötsligt upptäcka att det är lite för varmt, sådär lite obehagligt och det hatar jag. Om jag har på mig en tjocktröja åker den av fortare än blixten. Och om då mamma eller pappa kommer och ställer nån dålig fråga som verkar vara deras specialité, ja då jävlar. Synd för dem att de inte är lika hårdhudade som jag och emma nuförtiden. Det är ett måste för att överleva.

öh.. vi älskar varandra<33<<3 typ. ibland

/olivia

olivia: surprises all the time

HAHAHAH det första jag gör när jag loggar in är att trycka upp bloggen. Och vad är det första jag ser då? Jo jag själv tittar fram från header. wtf?! och vad var det för bild? aldrig  sett och vill aldrig se? Fast nog finns det värre, jojomen, jag har fått gå igen många pinsammabilderpåmigsomvisasförandra-stunder. Och de bilderna har varit så mycket  värre än någon kan ana, så mycket värre än den här.
Men fortfarande: det kom som en riktig överraskning, det här. Jag dog typ en sekund och sen fortsatte mitt hjärta slå igen. Och tack för bilden. Jättetack. Jättehjärna hiihhihiih. Men det kanske inte finns så många fina närbilder på mig? sorgligt men sant...

Den tredje filmen tog slut för väldigt länge sen, anledningen till att jag inte uppdaterat tidigare var att datorn var där upp och sladden här nere. och mitt batteri = inte stort. eller långt? vet inte hur man säger.
Men filmen var bra, fast ganska.. obehaglig. Och spännande. Jag satt på väldigt vassa nålar hela filmen igenom, dock blev de vässade särskilt mycket på slutet. Nästan så att jag kände dem på riktigt.

Dessutom såg jag att en liten dude från övik hittat hit till denna mytesomspunna, omtyckta, legendariska, barafåttbrakritik-blogg och det var ju kul. Riktigt snajsigt skulle jag säga. Och tro mig, vi saknar det också.


Mitt filmgang ikväll! om ni tittar noga är mamma där borta i köket som nåt läskit spöke or something.

två nästan överdrivet lika (för stunden) blonda bombnedslag. Grr! och mykt saknat som sagt. mucho. much. mycket på franska? förlåt mig men jag har glömt, om jag ens någonsin vetat. Louise var ingen bra franskafröken. det var inte heller Sommarlov.

/olivia

edit: hur kunde jag glömma? mycket på franska = trés. Ibland är jag lite osmartare än mig själv (?)

emma: someday, there's gonna be a place for us

jag är verkligen experten på humörsvängningar, och att inte visa dem.

Jag kan bli sur av vad som helst, eller ingenting. Jag kan sitta i soffan och sen bli så jävla sur för det. Eller om nån säger någonting, eller att jag glömmer någonting eller vad som helst. Seriöst av ingenting, ibland bara kommer det. Av ingen orsak. Och sen blir jag ännu surare, verkligen arg, för att jag blir så sur och sen inte vill visa det samtidigt som jag bara skulle vilja skrika och riva sönder saker. Ibland vill jag bara gråta av vanmakt när jag inte kan visa hur arg jag är, undertryckt vrede är inte att leka med alltså. Känns som om man håller på att sprängas för att man inte kan göra någonting åt det, sannerligen en hemsk känsla. Om just Du någon gång skulle samtala med mig, behöver du inte bry dig om att vara rädd för att jag skulle bli arg på dig av någon orsak. Jag skulle aldrig visa något, även om jag blev det. Men mot folk jag känner väl kan jag bli jävligt bitchig, men då ska jag känna dom väl. Och mot Olivia kan jag vara hur jävla sur som helst. Detta leder ofta till hårda ord och fight. Sicken tur att både hon och jag är så bra att förlåta (och att inte visa att man blev sårad) ♥

puss/emma

ett tillfälle jag och olivia KUNDE hålla sams

lina: minnen kommer tillbaka

Now almost a year later, i dont know what to do
because you have hurt me so much.




Idag har jag  varit med liza, vi skulle göra en ny design men råkade sedan radera headern så det blev bara en bakrund och ja man kan väl säga att vi förstörde bloggen.
Sen for jag hem åt middag och var lite med släktingarna som här här," jätttekul".

Imorgon blir det att fara och hämta hundvalpen, kommer nog bli kul hoppas jag. Emma skulle till tandläkaren så hon kulde inte följa med, det sög, får väl ah det trevligt med mina päron ist.
Kommer nog inte skriva någonting mer föränn på tisdag för är ju borta imorgon.



puss


olivia: understanding can be easy

okej, header kanske inte blev så mycket roligare. och okej, det var inte ens jag som gjorde den. det var emma, men vi ser faktiskt film. orka då.

avslutat film två. den var bra. typ. typ en rosig gris.

Nu ska bara den lille i sällskapet gå tills sängs, sen ska vi ta den läskiga av de här tre filmerna. Eller, "den läskiga" kanske var fel ordval. den enda icke-komedin och icke-barnfilmen ska vi se snart.

omg. he looks gr8. tror vi skulle passa<3
/olivia


olivia: right this way

film 1. slut
film 2. coming soon

nu: fixa header som några jag tror de hette lina och liza bara lämnade ogjord. det mamn vill ha gjort här i världen, det får man göra själv

okej? tråkig? svar oja

/olivia

olivia: questions

för det första: vad händer med vår blogg? vem är det som 'mixtrar och fixar' om jag säger så. och meddelande till vem det nu är: bilden med massa text har många, många felstavningar.


nu blir det varma mackor

/olivia


olivia: it's just a day like that

for snabbt till hemmakväll med mamma och albin, egentligen skulle vi hyra en film var men när emma fick hålla i godisspaden så blev det bara tre. ni förstår, när emma ska plocka godis finns inget mindre än 1kg. "vadå hektokopris?"

iallafall blev det bolt, the number 23 och kenny starfighter. hoppas att det är några riktiga godingar, precis som jag hoppas att våra muffins blev riktiga godingar. de blev då inga snyggingar, kan jag lova. bilder kommer sen.

nu ska jag upp, äta varma mackor och kolla på bolt. Filmkvällen börjar tidigt med en 5åring i huset.

jag kan lova att våra inte blev såhär snygga, trots att vi dekorera dem både med choklad och glasyr. vi hade lite lite tålamod så det bllev ganska.. ihopsmält.. och rinnigt.
/olivia


emma: don't you see, it's all clear for me

hallooj.

bakar muffins med Olivia just nu, dom är inne i ugnen. Olivia kommer med glada tillrop där hon sitter och bevakar de små godingarna, såsom "2 har läckt ut!" och "Haha, dom blir asfula!". Hoppas dom blir goda bara, jag och olivia har ju lite svårt för att följa receptet så det smögs i lite sirap, kanel, vaniljsocker och fil också.

Nu ska vi dekorera dom, puss:*
/emma

olivia: you break sometimes

än så länge har jag spenderat dagen med att göra: ingenting. Eller iallafall saker som klassas som ingenting, som att äta en ordentlig frukost, klä på mig, titta på gamla bilder på datorn. Somsagt; ingenting.

Men att titta på de gamla bilderna är faktiskt väldigt intressant. Det som känns som nyss var snart ett år sen? Tiden går så fruktansvärt fort, man hinner inte med.
Jag minns när jag var liten, ett år kändes som en evighet. Nu känns det mer som en månad. Snart kommer jag väl sitta här och tänka tillbaka på 9an. Helt sjukt

Jag menar, har den här sommaren funnits? Eller råkade jag bara sova mig igenom nån månad?

en av det här sommarlovets bättre dagar!!!!11
(emma har alla de äldre bilderna på sin dator)
/olivia


lina: i'll be there for you.

Idag vaknade jag av att någon ringde typ 1000 gånger, jag tryckte på upptaget eftersom mitt morgonhumör när jag blivit väckt inte är speciellt kul, jag gjorde helt enkelt den peronen som ringde en stor tjänst fast det verkade inte den fatta utan ringde gång på gång ppå gång.

Har just duschat och gjorgt mig klar, tänkte faktist göra någonting kuuul idag men det verkar inte som om det är så troligt att det blir så. menmen får väl se.
Nu ska jag gå och ätaa någonting för jag är superdupermega hungrig.




puss


olivia: you can see better in the dark

jag sover så dåligt. Eller, kanske inte dåligt med tanke på att jag vaknade kvart i tolv och det är inte ofta jag sover så länge. Men då jag vaknade, kvart i tolv, undrade jag varför jag aldrig får sova ut och vakna pigg och utvilad. Sen tittade jag på klockan och steg upp. Fast jag inte ens var i närheten till pigg och utvilad.

Är det någon mer än mig som tycker att vi uppdaterar underbart, otroligt mycket? I wonder how, I wonder why. Nej, det var lögn. Jag tror verkligen att det beror på att jag aldrig gör något på dagarna eller kvällarna och här hemma finns det inte SÅ mycket att göra. Datorn har blivit som en gammal god vän.
Men okej. Nu ska jag räkna hur många inlägg vi skrev igår. Kan ni gissa? Svaret var pinsamt mycket. Det var 27 (!!!) inlägg skrivna den 15/8-09. Hur mycket är inte det?

Meeeen jag tror jag ska gå och klä på mig. Iallafall borsta tänderna. skulle kanske kännas lite fräschare då

btw. snyggt hjärta!1♥
/olivia


emma: in the end

godmorgon♥

Kvällen igår spenderades, som olivia skrivit, med att se mamma mia och scary movie 1. Båda riktigt bra filmer.

Idag vet jag inte (surprise) vad jag ska göra, men kanske, kanske, blir det här dagen då jag får mig ur soffan och gör någonting nyttigt. Kanske. Kanske städa mitt och Olivias rum? Det är inte så jättefint här inne just nu måste jag erkänna.

Sådana här dagar nästan längtar jag till skolan börjar. Men bara nästan. Eller inte efter själva skolan, utan att det händer så mycket mer då man går i skolan än på sommarlovet. Och man gör någonting varje dag. Jag känner sannerligen hur jag slösar bort tiden just nu, men jag har faktiskt inga idéer på vad jag skulle vilja göra heller. Önskar jag var kvar i Övik. Då gjorde man någonting hela tiden, och eftersom det man gjorde var INNEBANDY var det aldrig tråkigt heller.

Jag har verkligen inte mycket till liv? Fast det är typ bara den här årstiden jag inte har det.... när det är typ soligt och fint ute men kallt, då vill jag inte vara ute eller inne. Så då fastnar jag som. Fast jag kanske egentligen inte har något liv året runt, men jag märker det inte på grund av allt jag ska göra? Detta år kommer mina veckor se ut något såhär tror jag(hoppas jag, om vårt innebandylag inte lägger ner.....):

  • måndag: skola, innebandy
  • tisdag: skola, innebandy
  • onsdag: skola, innebandy (läxor?)
  • torsdag: skola, innebandy (läxor?)
  • fredag: skola, pan♥, kompisar (varannan vecka)
  • lördag: match(?), kompisar
  • söndag: match(?), kompisar


okej, intressant lista menmen.... det är ungefär såhär jag tror att mina veckor kommer seut här framöver. Fast våra träningar kommer väl mest troligt byta tider, eftersom juniorerna/division 2 tränar samtidigt och vi bara ska träna med juniorerna. Och om vårt lag, Hammarängen alltså, kan få ihop nog med spelare så vårt lag kan fortsätta att existera. Och jag gör nog kanske inte så mycket läxor.... umgås nog mer med kompisar. Eller ska jag helt enkelt säga caregang...



martinolofsson

puss/emma


olivia: nights are common, unicorns are rare

och nu har vi avslutat kvällen andra film, scary movie. Somsagt är den en riktig höjdare, och har man spårhumor som vi så är den väldigt, väldigt sevärd. Men jag tycker också att den är den hemskaste av alla scary movies. Fast jag är lättskrämd, trots den avsevärt stora mängd skräckfilmer som har passerat framför våra ögon bara det senaste året.

yesyesyesyestikitikitiki nu började 'the unicorn song'! jag älskar den. love it. i lööouöuouöuuöuv it eight days a week. den har liksom bra handling. den betyder något, har ett budskap. den når verkligen fram till mig.

några av er (förmodligen ingen men ändå) undrar kanske varför vi har börjat tjata om unicorns, eller på ren svenska: enhörningar, hela tiden. Jo, det började en sen kväll efter trästocks då jag, emma och matilda var och roade oss i sunnanålekparken. vi spårade på och plötsligt dök bara enhörningar upp i våra huvuden. Sen utvecklade vi det ganska mycket, som tex unicorn whore, men såna busigheter behöver vi itne gå in på närmare. Hela det här ämnet är ganska onödigt men hade inte så mycket annat att skriva ändå.


matilda, the unicorn night

/olivia


olivia: is this justice

jag och emma har just avslutat 'mamma mia' och väntar nu med spänd förväntan på scary movie. dock ett litet stort bakslag när vi frågade mamma om vi hade godis och vi inte hade det. hade visst tagit slut under kvällen, schysst mycket schysst. juste

men om ni har läst nåt föregående inlägg kanske  ni hörde talas om våra ätarbravader tidigare idag, nångång måste väl sötsuget ta slut? men den gången är visst inte ikväll. tyvärr.



/olivia


fuck. vi har asdålig bild. fan ta allt



emma: nu förstör jag bloggen

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig? För många som inte känner mig: att jag aldrig har druckit, rökt, snusat eller festat. Sen kanske att....jag vet inte:]
Hur var du som barn? Försiktig!!!
Varför bloggar du? Jävligt kul.
Betyder kärlek mer för dig än vänskap? Vänskap är kärlek och viceversa
Vad kan man leva utan? Såna här test
Hur ofta lagar du mat hemma? Typ 0.1 ggr/år
Hur svarar du i telefonen? Hallå?
Hur ser folk dig? Med ögonen I GUESS 
Människa som gör dig enbart ledsen? ingen tror jag
Människa som gör dig enbart glad? jag kommer inte på någon
Värsta känslan? Saknad tror jag 
Favorit tv-program? ingen aning 
Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig? Bra väder, och nåra roliga att umgås med 
När grät du senast? Faktiskt ganska länge sen 
Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville? Finns nåra saker 
Skulle du vilja vara med i kungafamiljen? Nepp
Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat? haha-ha
Vart går din drömresa? Afrika eller australien tror jag 
När blir man vuxen? När man beter sig som en 
Vill du säga förlåt till någon? Tror inte det, jag har varit snäll 
Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i? Kan inte komma på nån just nu
Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig? LYCKLIG antagligen men snygg skulle ju inte vara fel 
Vad är lycka? När du inte skulle vilja ändra på ditt liv tror jag
Vilka personer beundrar du? De som har uppnått sina drömmar 
Vem har makten i ditt liv? Till största delen jag men mina föräldrar också 
Har du någon dold talang? don't think so..... 
Har du någon fobi? säkert
Vad är det pinsammaste du gjort ? åh det är för pinsamt för att berätta.......

emma: just an empty space

jag känner verkligen hur mycket liv jag har just nu.
Sitter här och degar i soffan och vräker i mig gamla chips, lyssnar på sången om ingenting och har allmänt tråkigt. Älska livet!♥

Jag skulle ju faktiskt nyttja den här tiden till någonting nyttigt... om jag inte hade varit så järnspikarns lat! Så otur man kan ha...men jag kan trösta mig med att jag fick 50/50 poäng på ett engelskaprov i femman en gång!
Okej, wtf...? Det var ju inte mycket till tröst? Nu tror jag att jag ska förstöra vår blogg lite med såna här många-frågorsaker. Och med frågorsaker menar jag frågor-saker och inte fråg-orsaker.


olivia så söt♥


puss/emma

olivia: cleary through me

mannen myten legenden. the truth. enhörning nr1. grädden på mosest. den rosigaste grisen. no one.  ingen är bäst. jag är ingen.




men det här är sannerligen någon. someone. med en hammare

/olivia


olivia: soon

det är inte bra om man blir ifråncyklad av en liten plutt på 5år, som lärt sig cykla samma sommar. även fast jag gick, så var det lite pinsamt. kunde hgelt enkelt inte hålla hans tempo.

nu har vi en skruvdragare och ska få upp saknade saker på väggen. dessutom har vi ifxat en sladd så nu kan man se tv på tvn! ibland leker riktigt livet

/olivia

emma: greetings

albin, 5 år:
-
Mamma, hur ser skavsår ut?

Så ung, så ovetande. Det visade sig att det trots allt inte var ett skavsår, det var bara en liten rispa på benet.

Tänk då man var liten. Då man tyckte man att man var cool om man hade många pokemonkort och åkte 2 i rutschkanan man bara fick åka en i, man var stolt över sina föräldrar och att man kunde stava till 'från'. Eller, så var det i alla fall där jag bodde. Och tomten - fanns han eller inte? - och godis, det var bara för lördagarna. Det var då. Men nu hör man ju var och varannan dag om 9-10-11 åringar som röker, super och festar. Vart är världen påväg? Och småtjejer som inte ens har kommit in i puberteten än 'hänger' på stan med 10 lager smink och tror att dom äger världen.
Usch nej, dagens ung-ung-ungdom alltså. (kan ju inte säga ungdom, för dit räknar jag mig själv fortfarande?)

puss♥
/emma

lina: I just want you, you for myself

Någon gång, någon gång kanske drömmarna blir verklighet.


Sitter just nu i mitt rum och chattar lite. Idag har jag varit med Emma och Olivia på stan, vi åt glass och pratade på som vanligt. Pratade om lite saker som kanske inte är så lämpliga att prata om på stan, en småbarns pappa tyckte nog iaf det för han tog tag i sitt barn och drog henne som ifrån oss samtidigt som han tittade konstigt på oss, haha det var ganska kul.
Efter ett tag for vi hem eftersom alla frös litegranna, var med mina gästar och hade kexätartävling(alltid lika mogna) vart iaf riktigt smuligt i köket eftersom ingen av oss har speciellt stor mun och rymmer verkligen inte 3 kex samtidigt i den.


precis så här fin kan jag vara en sommardag i juni,


Ikväll blire nog bara att vara hemma, se på scarymovie1!!!!! har saknat den som fan nu när den inte ens går att hyra på hemmakväll längre:( ska spela in den så att jag kan se den mååånga gånger nu framöver i mitt finfina liv.
Sen efter jag sett den blire nog att inviga våran dusch och sedan antingen sova eller gå in på datorn villket låter mkt mer troligt.
Men nu ska jag äta middag.



puss

emma: remember? yes, I do

har nyss kommit hem från Lina och steker lite (ganska mycket faktiskt)


ska kanske gå ut med albin och cykla, kanske inte. Kanske, kanske inte lixom. THAT'S THE THIIIIING. Nya innegrejen. Kanske kanske inte.

puss♥
/emma

olivia: the dreams you never had

jag vill verkligen ha riktig mat.
först for vi till stan efter att ha hämtat upp lina och åt mjukglass och glassade i den skinande solen på torget. och ja, med glassa menar jag båda betydelserna.
en sak som är säker, det känns inte som sommar längre.

sen for vi iallafall till lina för våra kläder trodde det var sommar. där ahde de gäster och vi fick fika. vi körde mariekextävling, och nej det var inte vi som smulade ner hela deras kök.

efter ett tag så for vi hem, oj dte var just precis nyss och nu skriver jag ju här. samtidigt som jag äter chips.... men efter allt det söta behövde jag lite salt. faktiskt. :]
men nu kanske ni fattar mitt riktiga-matbehov?annars är det nåt som inte står riktigt rätt till i era små huvuden


"strike a pose"

min tumme och en docka jag hittade i linas säng. fin!

/olivia


emma: cross the line

tjenna-
Sitter hemma hos Lina nu, vi kom nyss hem från stan där vi köpte glass. Riktigt fint. Nu kom några gäster till Lina som berömmer Lina flr hur stor hon har blivit. GANSKA kul att lyssna på, hihi.


amen 14 år snart blire 15 youknow

puss♥
/emma

emma: in time

gissa vilken film som går på TV idag?
Dudududu.... (trumvirvel) SCARY MOVIE 1!

Bland de roligaste filmerna jag vet, exakt min typ av humor! Gissa vem som kommer sitta bänkad. Jag tycker den är så rolig att det nästan är farligt. När jag skrattar för mycket kan inte jag andas. Och när jag skrattar mycket kan jag skratta länge. Vi får hoppas att det inte blir några dödsfall ikväll. För alla er som undrar så går den på femman med start 23.10. ENJOY cause I will.

MIN TOP5-ROLIGASTE FILMER LISTA

  1. scary movie 1
  2. she's the man
  3. love guru
  4. rob schneider is the HOT CHICK
  5. blades of glory

 TOP5-SÄMSTA FILMER LISTA

  1. Tracey
  2. Så som i himmelen
  3. Corps Bride
  4. Scary video 5
  5. Death Tunnel

TOP5-LÄSKIGASTE FILMER(na vi har vågat se)

  1. House on the haunted hill
  2. Incubus
  3. The amityville horror
  4. The unborn
  5. 1408 

 TOP5-INTE LÄSKIGA SKRÄCKFILMER

1. Lake placid 2
2. Hostel
3. Death Tunnel
4. When a stranger calls
5. Are you scared


 
 puss/emma



lina: I wish I never knew you, I wish I never loved you, I wish I could forget you

Jag har just vaknat elelr just och just det avr ett tag sen, har faktist hunnit berätta om min SJUKA dröm för emma och hmm bäddat sängen!
Snart skla jag slita mig från datorn, gå in i köket och äta frukost sen ska jag väl typ kanske duscha och göra mig klar.

JAG FICK ETT SMS!!!!
det stod: godmorgon;P,
naww ganska sött enligt mig eftersom den personen aldrig skrivit det förr(a)haah ah nu vet ni.


bjuder på en liten söt randombild.
btw: tycker att vi hoppar riktigt högt;O



puss

emma: if you need me

lyckades kämpa mig igenom duschen, men påklädningen lyckades jag inte med. 2 much 4 me. Så nu sitter jag i martin olofssontröjan och underkläder. Känns som om det passar mig perfekt just nu. Borsta tänderna har jag då inte heller gjort men....jag måste samla kraft först.


någon som kan gissa vad detta är?
Den som först svarar rätt vinner en länkning!

♥kärlek
/emma

olivia: that's ok


jag + frukost = ♥
är det nåt fel med det?

på bilden: jag med den fula frisyren, arboga skivbar leverpastej, polarkaka original, bregott mellan, ica frukostjucie och om ni kan slita blicken från min underbara uppenbarelse kan ni se albin hänga på väggen. eller ja, en tavla på han. annars vore vi extremt konstiga

och när jag slog på radion så hände en otrolig grej. det var james blunt, med hans första hit!111111111 kanske itne är så otroligt men jag och emma har undrat hur länge som helst vad den heter. and now we know: you're beautiful


/olivia

emma: can you forgive me

nu ser jag att Olivia NEEEEEEEEEJ AMY DIAMOND BÖRJADE SPELAS I MINA HÖRLURAR MÅSTE BYTA, så det var bättre. Asså jag måste ju faktiskt vara lite cp eftersom jag har lagt till Amy Diamond i min spelningslista för att störa mig själv? Jaja, var var jag...
Jo just det: Nu ser jag att Olivia har vaknat och börja blogga så då kan jag börja dra mig mot duschen tänkte jag....och kanske, kanske få något gjort idag till och med?

en konstig bild på mig igår........................................................skum. Lödder. Om man kan säga skum så borde man ju kunna säga lödder? Det är ju som samma sak? Tror jag ska börja göra det faktiskt.


♥kärlek
/emma

olivia: you're like fire and i'm burning down

ett meddelande till alla de sötnosar/kanske inte lika söta människor/hundar/aliens som läser det här: GODMORGON

IDAG hehe oj caps är det såhär 'fuskbra' väder igen. det ser ut sm det är värsta bästa sommardagen, och så tittar man på termometern: 17?!
det är något allvarligt fel här. undrar bara vad det kan vara.. justja, ska det inte finnas något som kallas värme!??! särskilt nu på sommaren brukar väl det fenomenet dyka upp. trodde jag.

nu ska jag i alla fall gå upp och äta frukost, men jag ska inte äta för mycket så som emma gjorde.fast eftersom jag älskar frukost så kanske det blir så iallafall.. oj pinsamt:] *generat fnizz*


jag med, som ni kanske ser, en helt underbar frisyr

/olivia

emma: i miss you

känner att jag har vaknat på fel sida idag.
Allt är fel.
Det är för kallt.  Jag är trött. Jag har ont i magen. Jag har ont i ögat. Jag har ont överallt. Jag blev väckt inatt. Jag har inte sovit gott. Jag blev för mätt när jag åt frukost. Jag måste duscha men orkar inte.

Ja, som ni ser, listan kan göras lång. Så ta inte åt er om jag låter litte otrevlig, inget illa menat. No offence. Jag kan skriva jättemånga hjärtan så att ni får lite kärlek i alla fall
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Sådär ja. Ska se om jag kan hitta någon trevlig bild också


En så otroligt fin bild på Olivia och Lina. Kolla skärpan! Kolla kvaliten! Kolla hur fina dom blev!
Bilden blev perfekt helt enkelt.

♥kärlek
/emma

olivia: is the day longer if you get up in the night?

åå  FUCK YOU en liten flicka som jag behöver sova och vill inte bli väckt av samtal halv 5 på natten? som jag dessutom typ svara på i sömnen. alltid lika normal då?

men då tänkte jag att nu när jag ändå var vaken så kunde jag gå in på datorn, bara en liten, liten stund. bara för att jag är så söt. och fin. och glad. vi kan kramas varje dag?
nu känner jag sömnen börja smyga sig på. bäst att stänga av innan jag somnar med den i knät eller nåt ännu värre! (vad det nu skulle kunna vara)
 godnatt och sovgott, because i know i will
/olivia

emma: easy

har just kämpat mig uppför trappen, borstat tänderna, tvättat bort sminket och gjort mig helt klar för att sova.

GODNATT♥

olivia: strange

okej i ungefär två minuter var det förbjudet att logga in iallafall hit. jag blev nästan rädd i en sekund. men nu är det alltså fritt fram! tjoho! partyparty. har ni fest eller?

men vi firar detta med att gå och lägga mig.det börjar  bli en ganska sen timme för en liten tjej som mig som imorgon ska.... ehm.. göra... nåt?

nu säger jag snabbt godnattt så ni slipper fundera över mitt liv fyllt med inte så mycket. ZzZZzZZzz ooh den här gubber var det länge sen: =PPpPppPPpppPPPppppp xD*fnizz*

/olivia(notera, inget hjärta nu heller. känn er oälskade MUUUUUUUUUuhaahaha skämt åsido lav ya åll<3)

jag en sen timme. faktiskt den här sena timmen. jaja, såhär ser det ut när en levande legend drar till sängs. snart kommer john blund, måste vara klar då!

emma: is it wrong of me?

Skall köra hiss och diss nu tänkte jag. Men istället för att ta tummen upp och tummen ner tänkte jag göra en specialare - godis för det som är bra och inget godis för det som är dåligt. OK?

  • jag vet du vill ha mig - kobojsarna

Okej, alla har redan hört den låten UTOM JAG som upptäckte den häromdagen, men ändå, den ska in! Så jävla skön
"Hej du sitter och stirrar, jag vet du vill ha mig. Ställ ner ditt glas och följ med mig hem", haha ska typ gå fram till nån som stirrar någon gång och säga så. cleeeeant

  • Garnier Fructis  bamboo flexihold hairspray- men haha lite fjortis att ta med ett HÅRSPRAY i denna lista menmen det är min nya kärlek, luktar helt underbart♥
  • Mer läsare - ♥




  • Det är askallt här - det är ju inge kul=(
  • Att ha ont - att ha ont i fotleden på den vänstra fot och ha ont i knäet på högra benet är ingen bra kombination i trappor.
  • Átt ha "tvångsord", när jag är i en pressad situation är det enda jag kan få fram "oh gud, oh gud, oh gud"

olivia: forever can mean so much, but still, it's just a word

i'm in bed. ovanligt? känns inte som det på sista tiden. men ändå, mysigt. särskilt med världens bästa dator<3<3<33 okej det var kanske att ta i, lite överdrivet. det här är som en enhörning med regnbågsfärgat horn, underbart helt enkelt

jag tänkte bara på en av de roligaste stunderna i övik. eller, det var roligt mest hela tiden och vi skrattade mycket, men det här var extremt. synd att ni inte kommer förstå för det var extremt roligt
vi satt och pratade med några killar, kirunaborna, och jaa vi pratar om lite  allt möjligt. inte för att de var tråkiga eller nåt, men vi hade nästan aldrig hört dem skratta. plötsligt säger nån av dem nåt och plötsligt börjar de asgarva(heheh) hela bunten. vi sittter som tre levande frågetecken ett ögonblick innan vi hänger på, bara för att det var kul eftersom vi itne hört dem skratta tidigare.
tillslut lugnar vi oss och de kan berätta va de faktiskt skrattade åt. de hade sagt dethär:
- asså kommer ni ihåg turken och sen musiken ba oäoöoöoöoö HAHAHA
där sattt återigen tre levande frågetecken, men som skrattade. wtf?
och sen kom förklaringen: de hade tittat på videor på youtube (nu: tubben) 'try not to laugh'. och så hade de klickat på en video med en bild på en turk på en strand. de ba: de här kan inte vara roligt? och sen kom det nån helt sär musik och de höll på att dö.

vi tyckte det lät rätt kul, så vi bestämde oss för att titta på det när vi kom hem. tyvärr failade vi med våra söka-finnaförsök så vi fick ta reda på ett av deras nummer............ vi äger

so, here it is: kirunahumor(?)
btw. sätt på högt ljud


okej SÅ överdrivet kul är det inte men jag förstår dem. så jävla random,
/olivia(inget hjärta)

emma: go all the way

I mitt liv finns det två låtar jag sannerligen hatar:
den första är amy diamond - it's my life



och den andra är eight days a week - beatles

Rent hat, alltså.
Den första, alltså den med Amy Diamond, hade jag på hjärnan dygnet runt i minst 2 månader. Jag lovar. Jag fick den inte ur huvudet.

Och den andra. Ja ni hör ju själva - I llöuöuöuve you lalal. ASSÅ WHAT??!? DON'T LIKE DON'T LIKE

puss♥
/emma

emma: eternity

har just lyckats med bedriften att få av mig mina kläder, och få på mig mer mysiga kläder. Så nu är myset på topp med myskläder + säng+ datorn. Fattas bara någon att mysa med. Jaja, sådant får ma klara sig utan om man är en ensam själ.

Fick en kommentar häromdagen, eller om det var idag (?) som påstod att detta är en modeblogg. Måste bara säga att så är ABSOLUT inte fallet, fattar inte var denna har fått det ifrån? Denna blogg skulle jag helt enkelt vilja beskriva med det beskrivande ordet Allmän.


plättfest!
Förresten, var tog sommaren vägen? Det var 10 grader ikväll när vi cyklade till hemmakväll.

♥puss
/emma

emma: fine, just walk away

godkväll


Mitt fredagsmys med Olivia och Lina tog just slut. Denna kvällens fredagsmys valde vi att spendera framför TVn där Love Guru stod på, riktigt rolig film alltså! Andnöd ett antal gånger under filmen, ett hett filmtips. Vi hade supermysigt. Eller nåja, kanske inte supermysigt, jag frös ganska mycket och satt riktigt oskönt. Men sånt händer. Livet går vidare. Stunderna blir till minnen. The unicorns dör ut. Man föds man dör. Förintelsen blir till en myt och månlandningen en fejkinspelning. Tiderna förändras.
 
Förresten - på tal om förintelsen - man måste ju seriöst vara dum i huvudet om man seriöst påstår att det aldrig har hänt?!? Och att månlandningen skulle vara fejk - hallå, vad gör alla austronauter och NASA och gänget? Sitter och rullar tummarna och spelar in fejkmånlandningar då och då? Say what.


Ohh, jag har så mycket fett på fingrarna att det blir fettmärken på mitt tangentbord. Like that!


1.                               2.                                         3.

1.Olivia och lina hyr filmen!
2. olivia och Lina fixar saften!
3. Allt fixat! Nu ser vi!


Och efter: Man kan kalla henne en sliten krigare
man kan kalla henne en rosig gris
man kan kalla henne en grisig ros
man kan kalla henne rultig gumma
but still
är hon allas vår OLIVIA!

♥puss
/emma

olivia: now you know for sure

kan man ens säga att vi har ett liv då vi igår tillsammans uppdaterade 21 gånger? nej trodde väl det

när skymningen kom, kom somsagt också lina, även kallad nyheten, steve om man så vill. efter ett tag for vi och hyrde film, tillslut hittade vi 'love guru' som vi ville se trots att vi redan sett den på bio. men den är bra, nästan bättre än jag kom ihåg. nästan bättre än 'she's the man'.

till den åt vi chips. jag testade ta massa i munnen samtidigt. det blev smuligt och lina tyckte jag såg ganska rolig ut. hon skrattade, och jag tror inte det var med mig......
 
justja, vi tog ju lite kort med min kära webb före filmen. resultatet blev som så ofta ganska roande



snart blir det sängen. med andra ord: fler uppdateringar! jag är söt

/olivia♥
(eftersom emma testade hjärta tyckte jag att jag också var tvugnen att prova... men det känns inte riktigt som min stil )

lina: Is there any way I can stay in your arms?

Kom just hem från Emma och Olivia, våran kväll har spemderats hemma hos dom och sett på "The love guru" den var grymt rolig, faktist lika rolig som förra gången vi såg den, bara sjuk humor helt random,hah,  filmen rekomenderas starkt iaf.




Nu vet jag faktist inte vad jag ska hitta påå, blir nog att chatta med folk på msn och lyssna på musik, alltså precis som en vanlig kväll hemma hos mig i mitt rum när jag inte har någonting att göra.



puss

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/650176/thecaregang?claim=yhj68khca8k">Följ min blogg med bloglovin</a>


olivia: to die for

men stoppa pressarna. 7prenumeranter på bloglovin. otroligt. inte längre de fjuttiga 5 utan de otroliga 7.

snart skulle visst lina komma(???) jag får då jämt så otroliga nyheter här på bloggen. antingen få jag reda på saker här, eller när de ringer på dörren. bokstavligt talat. för aldrig korsas min och emmas vägar här i huset så att jag får reda på nånting. eller så förs det bara inte på tal..........

på tal om det (hiihih) så kom nyheten till dörren just nu. kan lägga in en bild på nyheten
nice pic!<3

nyheten! älskar nyheten<33<3<3<
/olivia


edit: älska benen? trä<33<3<3

emma: for all the things you love

en god nyhet: Lina är påväg hit!
Vi ska ha fredagsmys.

så.... puss♥



emma: the king

HAHA!
Nu har jag kontroll över vår blogg på bloglovin' där vi verkar ha 5 prenumeranter

AHHHHH POWWWWWWWER

emma: jaha?

Följ min blogg med bloglovin

emma: in every case

strike a pose








Det här är vad jag kallar konst.


puss♥
/emma


lina: You are never gonna know who I am

Nu har typ alla gäster kommit, eller dom for jut igen en trappa upp till min kära moster, marcus, kusin och kusin.
Dom var väl ganska roliga tyckte att jag blivit stor osvosv som alla släktingar alltid säger. Nu är jag superdupermega hungrig och jag menar det verkligen..
Om någon liten person skulle vilja ge mig mat så skulle det uppskattas väldigt kmt eftersom mina föräldrar aldrig verkar göra middag idag.

Ikväll blire att vara med emma och olivia, vi ska göra någonting väldigt roligt, spännande, mystiskt, sött, gulligt, underbart och den saknen vi ska göra ÄR......en hemlis.
DU kommer bara få reda på den om du spionerar eller är med oss helt enkelt. Fast det kommer nog vara omöjligt att göra någonting av dom två sakerna men aja.
Nu ska jag tvinga mina föräldrar att göra mat för annars kommer jag svälta sönder.


AHH I`M BIG



puss

olivia: just a little monster


omg emma var på krigsstigen.. hon skulle söka hon skulle finna det lilla bushmonstret som gömde sig därinne. alltså jag. men vem tog kortet då? jag förvirrar mig själv

jag sa ju att hon skulle söka och hon skulle finna. hon fick alltså den lilla rackaren på bild.. men vem är kameran riktad mot? detta måste vara ett misstag

okej varför detta inlägg? ville inte vara ensam crazy i bushen.
för vad är mer crazy än att vara den vilde? det är att ensam söka den vilde... kan man kalla crazy
/olivia


emma: if you want

olivia är en bushmänniska


se upp för henne. Hon är en riktig vilde

Wanted: Dead or Alive
Är farlig för allmänheten och kan bitas
Om du träffar henne: gör inga hastiga rörelser utan backa långsamt bort från henne. Rör henne inte. Mata henne inte

AAaaahh!!! Hon är galen!!!! Run!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




tamefan crazy.

puss♥/emma

olivia: all those days that passed


en sak som jag tycker, och som jag vet att några håller med mig om, är att det är väldigt gulligt när killar har förtroenden för varandra. kan vara hemligheter, eller bara så att man vet att de pratat om nånting med varandra.
man kan ju tycka att det är lite "tjejigt" men det är bara så underbart sött, adoreable(?), amazing, men jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det.

men om jag säger såhär då; om jag gillar nån kille så säger jag oftast det till mina vänner. Det är normalt, inget konstigt eller speciellt med det. Men om en kille skulle göra det, säga till sin killkompis att han gillade nån,  är det en helt annan sak. det är underbart

inte heller har jag nån aning om varför eller hur jag ska förklara varför jag tycker så. det är som att de visar att de har typ en känslig sida? inte vet jag, men nåt sånt är det. och den sidan kanske inte är helt fel, särskilt då man inte får se den så överdrivet ofta.

/olivia


emma: on and on and all that

Hej och hå

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem från affären så att hon kan laga middag åt oss. Känns lite konstigt eftersom jag nyss åt hamburgare och pomfritt, men sånt är livet, såånt är livet osv.
Ikväll vet jag inte vad som händer, Lina ska ju uppenbarligen ha gäster men vi kanske tvingar oss på dom....eller inte. Eller så gör vi det. Antingen eller, lixom? Man måste välja. Annars kanske jag och Olivia fundera ut något skojigt vi kan roa oss med.

i väntan på mamma: ranomfakta!

  • jag har 9 armband på mig
  • mina sockar är svarta med små blå hjärtan
  • jag älskar lejonkungen
  • jag har inte ens använt 500 sms denna månaden
  • jag älskar ironi och random saker, det är det roligaste jag vet
  • och nu kom mamma hem

puss/emma

 HAHA random


lina: don´t tell me you love me, please

Jag ligger på golvet i mitt rum och lyssnar på musik, jag fattar inte varför jag ligger på golvet eftersom jag tycker att det är grymt oskänt och hårt.
Har fortfarande ingenting att göraaa=inget liv=sanning osv.
Men om ett litet tag så tror jag faktist att släktingarna kommer och då får jag väl förhoppningsvis någoontong att göra.



  • Jag drömde en jätte hemsk mardröm inatt.
  • Fattar inte varför alla i skellefteå är så dryga och varför alla lägger sig i andras liv så jävla mkt.
  • Vill träna.
  • Men får inte just nu.
  • Önskar att jag och min syster stod närmare varandra
  • Hatar kärlek eftersom det alltid slutar på samma sätt tillslut, "bättre älskat än aldrig älskat" (bullshit)



    Since the first time we ever met i knew,
    You would be hard to forget.

olivia: now is birthday (?)

måste bara säga att nyss skrev jag denna bloggs 900de inlägg. ville bara påpeka detta snygga faktum

dessutom har ni väl inte glömt att de två på den här bloggen som fyller år samtidigt har sin födelsedag snart. 15år. that's big. vi firar genom kalas med tårta och presenter. skriv din egen inbjudning

so. 31/8 is THA day. and don't you forget. you must not forget.
/olivia

olivia: when you feel everything's possible but what's everything?

hmm... jag kan börja detta inlägg med: vad var det jag sa? nu sitter jag ju här, igen, eller inte på samma plats men med datorn i knäet. denna gång i  soffan

men jag har hunnit måla naglarna också. om vi börjar från vänster lillfinger så blev det såhär:
blåglitter silver blå silver blåglitter guldglitter rosa rött rosa guldglitter
låter fint va? i'm the nr1 @ nailz

okej. vi drar lite randomfakta:
  •   idag var första dagen som jag plattade mitt hår på 9324723874238 dagar känns det som. och jag gjorde det inte ens noga
  •  jag har 4 armband på mig. fråga inte varför
  • har mina nya strumpbyxor på mig men upptäckte att det gått en maska. tur det var under hälen
  • har en rosa tröja på mig!!!!!!!!!!1
  • bredvid mig ligger en kudde med tärningar jag gjorde i 5an
  • jag har fått ont i knäna efter martino, men det gör bara ont när de inte är 'uppvärmda'
  • igår råkade det komma glass i soffan
  • NEEEEEJ upptäckte just att ingen musik var igång
  • så jag satte på 'the unicorn song'
  • i förrgår såg jag en "partillejohnny" på stan. det var inte fint
  • började digga med i 'the unicorn song'
  • vars tog emma vägen?
  • har en tv i rummet man inte kan se på tv med för tillfället
  • undrar om det här är det längsta randomfakta nånsin
  • det är en fisk på min mobil
  • varje gång vi ska köpa glass tar jag magnum mandel.
  • när vi var mindre var jag modigare än emma. jag vågade hålla i en liten groda
  • och jag kommer ihåg när det var
  • jag hatade filmen 'she's the man' tills vi av nån konstig anledning hyrde den och höll på att dö av skratt

så. det var det.

ser ni revan och den rosa tröjan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/olivia


lina; I don´t know what to do

Nu har jag äntligen gjort mig klar och ätit yttligare en gång

This is what i´m wearing today:


tröja: gina trikot
jeanstights: bikbok


Nu äre så här att jag vill inte bara sitta hemma hela dagen utan att göra någonting och just nu har jag inga planer alls på vad jag kan göra, såååå om du har lust att hitta på någonting så kan du bah höra av dig eller nåtttt.


puss

emma: when the world turns over

okej, nu har jag faktiskt SJUKT tråkigt. Jag tror aldrig jag har haft såhär lite att göra.

Hmm, få se nu, vad kan jag göra? något sådant här tror jag att det blir:

  • Sminka mig (för att det är kul ju)
  • Städa lite i mitt rum
  • Rota lite i min garderob
  • Laga lite mat
  • Leka med Olivia

Men världens roligaste dag, jag vet superkul.

Jaja puss och kram♥

(jag har aldrig skrivit ett ♥ men jag tycket det är sött på något sätt då andra skriver det så jag tänkte göra det. Det känns som om nån bryr sig om en då hehe)


SÅHÄR cool var jag en risig dag


emma: find a new way

when love comes along
sing it a song

Okej jag har faktiskt ingen aning om vart jag fick det där ifrån och varför jag just skrev det. Mycket random.

Okej, den här dagen har jag hunnit med:

  • blogga om martin olofsson
  • äta frukost
  • sitta mervid datorn
  • måla mina naglar (men det blev inte så bra....)
  • klä på mig
  • fixa håret (typ första gången seriöst på jag vet inte hur länge)
  • stöka ner i mitt rum

Detta är INTE en aktiv dag. Har ingen fucking aning om vad jag ska hitta på. Skulle ju kunna börja medatt sminka mig men det känns jobbigt.

Jag just nu:


puss/emma


lina: i´ts written all over your face

Äntlegen blogga igen, har faktist saknat det lite granna.
Har just ätit och sitter nu och väntar på att mitt hår ska torka så att jag kan göra mig klar för dagen. Släkt från Göteborg kommer idag och ska stanna i helgen, kommer bli kul att träffa dom för var ett tag sen sist.

Har lyckats bli förkyld efter martinolofsson, beror på nog att vi tränade grymt mkt men åt och sov inte så mkt som vi nog hade behövt, då blir man sjuk men aja det var lätt värt det. Håller ändå på att gå över nu efter 2,3 dagar är bara lite hes och hostig nu men det kommer nog också gå över innom en snar framtid.

Nu ska jag gö mig klar vi hörs sen puss.


olivia: you're shining so bright, i can't see

just nu har jag exakt ingenting att göra. men efter att ha varit borta från bloggen så länge har jag orken och viljan att skriva massa inlägg, mycket mycket. och eftersom vi igår kom fråm till attt vi tyckte att det var kul med listor på bloggar, såsom hiss och diss, så här kommer en:
  • partymusik. jag blir jag av det helt enkelt, det väcker goda minnen till liv osv. bra helt enkelt
  • shopping. en annan sak som jag alltid blir glad av, och särskilt när det känns som att man 'fyndar', särskilt på rea.
  • gamla kort. hur kul är det inte att titta igen bilder, från 1-3år sedan? nog för att det kan vara rätt pinsamt, vad tänkte jag med riktigt? men kul är det. alltid
  • tights/leggings. så skönt? enligt mig bland det skönaste man kan ha på sig. och snyggt är det ju också
  • komplimanger. alltid kul att få men också kul att ge, om man menar det man säger. kul för båda parterna
 
  • bra men kallt väder. nästan det sämsta vädret, för det känns som att man måste göra nånting för det är bra väder, men det är kallt så det finns inget att göra. till skillnad från när det är regn, man behöver inte göra nåt, eller när det är varmt och man kan göra nästan vad som helst.
  • de som klassar blondiner som fjortisar. jaha? jag är naturlig, aldrig färgat, aldrig blekt, aldrig slingat. vi måste väl få finnas till som vi är, eller hur?
  • tidiga mornar. skolan skulle inte alls vara lika hemsk om man bara inte behövde stiga upp så otroligt tidigt. så jobbigt
  • sova bort dagen. då är det nästan bättre att behöva kliva upp tidigt, än att sova bort dagen. för det första har man slösat en hel dag på ingenting, och för det andra känner jag mig nästan äcklig då. även fast jag aldrig har sovit längre än till 13.00 om jag ens har sovit till då
  • inte få göra saker utan förklaring. är det bara jag (och emma då) som har frågat om man får göra nåt och sen fått svaret nej med förklaringen 'du får inte'. jaha? varför inte? finns det inget skäl till varför man inte får göra det borde man få det?


okej men nu ska jag kliva upp ur sängen och faktiskt göra nånting. det blir väl att klä upp sig och sen vips sitter jag här igen. kanske men hoppas inte
/


emma: I still know

good morning sunshines....igen.

Har just ätit frukost och målat mina naglar gula. Det var vad jag hade planerat för dagen, så nu står jag här planlös med inga idéer till något roligt.

Kan berätta lite om vad jag har gjort dagarna efter martin olofsson. Eller okej, det är inte mycket att berätta.....
Har varit på stan 3 dagar, mycket shopping ojojoj. Sedan har jag också haft träning alla dagar fram till denna vackra dagen, 2 träningar med vårt inte längre existerande lag eftersom vi har varit 4 på träningarna?? och 2 med juniornerna/division 2. Vältränad är man då, ojojoj.

Hmm... what to wright now? jo, kan springa och ta kort på det jag har köpt under dessa dagar



puss/emma

olivia: going straight up

jag och emma äter frukost, och har snart ätit upp ett helt påse mackor. det är fel att lämna oss ensamma med 'polarkaka - orginalet' en fin sommarlovsmorgon. det tar slut

om ni har orkat har ni väl läst emmas redovisnig av vår tid i övik. eller i allafall tittat på de fina bilderna. ja, jagvet jag blev bra på varenda bild. ville bara säga det

men vad hände EFTER det då? jo, jag tycker att vi skulle kunna sammanfatta det med endast tre ord: träning och stan. vi har haft träning varenda dag och varit på stan nästan alla. shopping? oohjäs
dessutom blev igår dagen då jag för första gången åt en hel (30cm) subwaymacka. det trodde de inte, lövångersboysen.

men, emma är inte den ende med bilder. enjoy

nu tror alla att där vi kommer ifrån heter detta ''tepj'. snälla, förstör inteskämtet


ooh, min snea favorit. utsatt liten flicka i ett rum fullt av killar pratar hon med sin mamma/pappa. cool tjej! diggar henne!


första kvällen var det några buspojkar som tog kort på oss HELA tiden... när vi åt. vi skulle hämnas och jag testade zoomen. då fick jag den här godingen


vår hörna efter städningen. före det såg man knappt sängarna. det var hemskt.
och justja, alla andra hade typ sängar eller 1meter tjocka luftmadrasser, vissa hade dubbelmadrass(?). gissa om vi blev avis när vi hade typ 1cm(????) tjocka liggunderlag. En natt råkade jag sova på golvet och märkte det inte ens
/olivia

emma: finally

okej, här kommer den "stora uppdateringen" om martin olofsson till slut som borde ha kommit för länge, länge sen. (det kommer bli långt hehe)

Vi var ju som skrivet där från onsdag-söndag och jag måste säga att det var ASKUL. Bland det roligaste jag har gjort i mitt liv. Vi hade 2-3 träningar per dag och sista dagen var det cupspel.

Första dagen: Kom vi dit, checkade in, fick lite saker, blev uppdelade i grupper som man skulle träna med (jag, olivia och lina hamnade i samma) Vi hade vår första träning i SPORTHALLEN, även kallad bastun. Det var runt...30 grader där inne skulle jag gissa? Sedan tog vi ett gruppfoto som vi spänt väntar på att få hem. Efter det duschade vi (2 duschar 20 skulle dela på?) och gick tillbaka till skolan där vi bodde. På kvällen lekte vi massamassa olika norrbottningar och vardom nu kom ifrån.

Andra dagen: Vi hade vår andra träning i sporthallen. Olyckligtvis gjorde jag illa mig (trampade snett för ANDRA gången i mitt liv, hur lyckas jag????) och då blev jag förbjuden av vår tränare att vara med pga att jag haltade så pass kraftigt. Sedan gick vi från sporthallen uppför de hnelvetiskt långa backarna (visste ni att övik var byggt på ett berg?!?! nä inte jag heller) upp till platsen där vi skulle ha fys. Då fick jag titta på när de andra svettades i den stekande solen.
Efter lunch hade vi vår första träning i Skyttis där jag inte heller var med pga av den enkla anledningen att jag inte kunde springa. Sedan hade vi teori som var slipi, nån kille som hade bott utomlands när han var barn? Okej? Och sedan på kvällen lekte vi med ännu mer roligt folk. Vi körde burk. Det var emo.

Tredje dagen (fredag) Jag hade ännu ont i foten (okej, jag har faktiskt fotfarande ont i foten men) jag kunde vara med i alla fall. Första passet var fys, love it! Sedan var det träning i Skyttis, och sedan skulle vi bada på Paradisbadet. Yeah. Det första jag gjorde var att åka nånsåndär grej och landa med all min kraft snett på min vänstra fot. Just den som jag gjort illa. Skönt som fan. Sedan skulle vi gå tillbaka till skolan, men i brist på lokalsinne fick jag, olivia och Lina följa efter KIRUNABORNA som lyckligtvis just skulle gå tillbaka. Efter middagen var det träning igen, och jag kan ärligt säga att det var min sämsta träning NÅGONSIN. Efter det lekte vi mer än någonsin, och vissa lekar gick lite... snett. HAHAHAHH och en kille skulle betala mig för att jag hade låna ut pengar till han på badet, men dock blev det lite missförstånd för vissa vad han faktiskt betalade mig för. KOM IGEN, det var 3 kr!??

Fjärde dagen (lördag) Träning i sporthallen, sedan uppför det helvetiska backarna, som vi inte gick nog snabbt uppför, så det blev en extrarunda på fysen direkt efter. Sedan träning i Skyttis, teori och middag. Därefter skulle det vara någon aktivitet som visade sig vara bio och tipsrunda??? Aja, filmen var i alla fall halvbra trots att jag mycketmycket hellre skulle ha umgåtts med alla där. Sedan skulle vi gå tipsrundan 5 och 5 på hemvägen från bion. Det var 25 grupper. Jag och Olivia kom som grupp 21 och 22. Jaja, sen när vi kom tillbaka skulle dom se vem som vunnit, men det var dock 3 lag med samma poäng, och mitt var ett av dem. Då kom utlsagsfrågan "hur många licensierade innebandyspelare fanns det i Sverige 2008?". Vår grupp kom på snilleblixten 200 000, och efterosm vi uppenbarligen var närmast i vår gissning vann vi innebandyklubbor. Sedan lekte vi ännu mer med de andra.

Sista dagen (söndag) städade vi först ur klassrummet där vi sovit med några andra, sedan gick vi till Skyttis för att bli indelade i nya lag vi skulle under cupspelet. Anmärkningsvärt är att jag hamnade i Skellefteå. Vi kom i alla fall inte till final, men skulle ha gjort det om linas lag hade lyuckats få in ett enda mål under deras sista match... är fortfarande sur på henne för det. Sedan var det som adjö och vi åkte hem (men först träffa vi kiruna på sibylla hihi)

NU KOMMER BILDER


och så har jag 2 "favoriter" aka ganska roliga bilder (enligt min mening) here it goes:


En lite konstig sak var att nästan alla där var ASLIK någon i skellefteå. Alltså VERKLIGEN lik. Och att typ alla 95or såg ut som 93or... fast 96orna var ju 96orna såklart. Dom ser alltid ut som 96or

puss/emma

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Av: kuk
gillar du kuk ?
-vem av oss syftar du på egentligen? men självklart. Vi alla älskar det. Unicorns!


Av: :P 
varför caregang? jävla fjortisar
-jaadu...... vi förstår inte riktigt frågan. Menar du just att du tycker namnet 'caregang' är fjortis? Isf kan vi tala om för dig att det är bara ett namn, som inte ens vi kom på, och vår blogg var ju tvungen att heta någonting, eller hur?
Och om du inte menar just namnet caregang, syftar du då på varför vi är kompisar? Kanske för att vi vi tycker om varandra. Vår fråga är: vad är caregang? Förutom ett namn på en blogg förstås. Vi är faktiskt vanliga människor, tro det eller ej! Vi är faktiskt inga 'caregangare', vi är av sorten 'människor', aka homo sapiens.


Av: Anonym
Ni älskar lövångersbor? aight :D
-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEj
vi avgudar dem trots att de tar med sig sprit på konfalägren.


Av: Asdfloljao
Varför har ni blivit så dåliga på att skriva nya inlägg?
-Menar du tiden då vi var i ö-vik? isf för att vi inte hade några datorer. Före det tycker jag att våra uppdateringar var finfina.

Av: en kille
Olivia är jävligt snygg!!:P
-Man tackar? Det var inte riktigt en fråga men.........tack. Helt ok. Snajsigt.


Av: Anonym
Snyggast i klassen ;P?

Ett svar av er var...

-ÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHh...........Förlåt, inte för att vi inte VÅGAR säga vem som är snyggast, men vi vet faktiskt inte. Vi kan inte bestämma oss. Ingen av oss.

Av: Linus
Är de roligt att svara på alla frågor ?
-Ja, det är faktiskt askul. Men ganska tråkigt att vi får så mycket cpfrågor till skillnad från andra bloggar och som kanske inte är så roliga att få. Men det kanske är för att vi är lite cp, hehe. nöff


Av: Martin
ris design :]
-Martin.... FUCK YOU
Men vi ska faktiskt fixa en ny snart


Av: Anonym
varför har ni förändrats sååå jävla mkt löshår som ser inte bra ut och allt?
Förr var ni lite ''töntiga'' och nu?
-OKEJ DET HÄR KOMMER BLI ETT LÅNGT SVAR
För det första: Förändrats sedan när? Typ några år eller några veckor?
För det andra: KLART vi har förändrats, vi har ju blivit äldre och man är inte samma person, varken i utseendet eller till sättet som för några år sedan. ALLA människor förändrats. Om det finns NÅGON i hela världen som inte gör det, säg till oss! Skulle vara coolt att veta någon som inte förändras med tiden
För det tredje: Ja, vi var lite 'töntiga' förr OCH DET ÄR VI NU MED, vi vet faktiskt inte varför men folk ser oss inte längre på samma sätt. Vi är faktiskt samma personer som förr, men inte såklart inte helt som förr. Vi har fått bättre självförtroende, typ vågar finnas, vågar faktiskt PRATA vilket vi knappt vågade förr. Vi vågar vara oss själva nu och det verkar ha fått folk att se oss på ett HELT annat sätt. Och förresten, vad menar du med "och nu?" Vi är fortfarande töntiga. Jag lovar. vad tycker Du att vi är egentligen?
För det fjärde: Du pratar om att vi har skaffat löshår. Ja, det har vi, men vad är problemet? Det finns cirka 100000 till som också har skaffat det. Vi skaffade det för att det var en kul grej att pröva, det är ju alltid kul att förändra sig lite ju. Och om du inte tycker att det ser bra ut - so what? Din personliga åsikt. Skratta åt oss då.
För det femte: VEM FAN HAR SKRIVIT DEN HÄR KOMMENTAREN? Snälla säg!!!!!

Av: Anonym
OSKULD ?
-Yes we still are.


Av: Anonym
Jag tycker att ni är snyggaaaaaast i hela världen,
Kan jag få en autograf?
- På något sätt känner vi av en ironisk ton i din kommentar, men sure. Hör av dig så fixar vi det.

Av: =)
skulle ni kunna tänka er analsex?
-Hmm.. låt oss tänka. NEEEEEEEEEEEEJ, I don't think so =)

Av:Anonym
är ni coola?
-Skulle inte påstå det..........

Av: Anonym 
vars bor ni?
-Vi bor i SKELLEFTEÅ

Av: Anonym  
äh, det var inget. såg just att det stod "skellefteå chicks", haha :P 
-Du är en smarting:*

Av: Anonym 
Har storleken någon betydelse? =)
-NEJ? Storleken har faktiskt ingen som helst betydelse. Så ragga på lillen

Av: Lowa
roligt att ha en blogg tillsammans? :) 
-ja, det är superduperstålmannenkul

Av:  lövångers TKR
eran ny design, den vart inte så bra måse jag säga men kan ni inte byta :)? anars är eran blogg bra (Y) mvh TKR
- Säger du det Jonte, säger du det Jonte.  Eh ja vi ska faktiskt byta desig, och man tackar. Alltid kul med komplimanger

Av: Nyfiken
Vad hände med Liza? Vi saknar henne på bloggen!
-Fråga henne själv=) Men vi saknar faktiskt henne också , förresten så var hon inte med och svarade på de hör frågorna så inget av svaren gäller henne.



FRÅGESTUND

FRÅGESTUND
fråga så mycket ni vill, vad ni vill


lina: stunderna blir minnen

ahh, fuckit..
varför, varför alltid samma sak.
jag älskar dig.


Drar till ö-vik imorgon kommer hemm på söndag, emma skulle typ starta en frågestund medans vi är borta så ni kan ju börja tänka ut frågor.


/ghj

emma: to be something i'm not

ska jag sammanfatta kvällens träning med tre ord?
-svettig
-spyfärdig
-askul

Ja men ungefär som det ska vara? Fast kanske liiiite för jobbig för att det ska vara normalt....

Jag älskar att sammanfatta saker med tre ord. Jag sammanfattas med:
snygg, sexig singel

Olivia med
annorlunda, konstig & fascinerande
osvosv. Jag ska börja sammanfatta allt med tre ord här framöver.

Skall snart leava min sköna säng och Linkin Park för duschen. Med betoning på snart. Måste packa sen. Med betoning på måste.

Först vill jag bara att ni alla ska veta två saker:
1. Jag har ett sår på mitt ögonlock? CP
2. Innan jag har lagt mig ikväll har jag satt igång med en frågestund här på bloggen.

Frågestund nr 3 kan sammanfattas med de här tre orden:
underbart, lärorikt & intressant

puss/emma

VÄNTA JAG MÅSTE UTFÄRDA EN VARNING.

DRICK ALDRIG DEN HÄR DRICKAN
FYFAN



olivia: all the pressure, i can't stand with anymore

snart: innebandy
som jag har längtat. inte bara till den här träningen utan att få spela igen. och den dagen kom 1 dag tidigare än väntat. ibland har man tur

tills nu har jag gjort 1 sak, men sen ibland gjort andra, nödvändiga saker. och den saken är att läsa. så fucking bra, kan bara inte sluta. dock stekte jag tidigare idag, ända till halv 5 då det blev skugga på vår gård. då gick jag in och fortsatte att läsa. helt otrolig

jag är så fakING nervös, inför ikväll men framför allt imorgon. Men en sak är jag då säker på, och det är att vi inte ska vara sena. hur vi än gör lyckas vi alltid bli sena, bland de sista. Men not tomorrow. imorgon ska bli dagen vi kommer i god tid. och det är allt på tiden.

detta inlägg tänkte jag inte avsluta med en bild som så ofta förr. jag tänkte avsluta det med några fina ord, som passar in på lite vadsomhelst, men långt ifrån allt. använd dem väl. 
faking amazing

/olivia

emma: I can't remember my life being that way

okej.
nu ska jag berätta allt
(eller allt jag kommer på som jag vill berätta) om martin olofsson innebandyskola dit jag, Olivia och Lina ska imorgon.

Martin Olofsson är en innebandyskola i Övik som pågår under fem dagar, onsdag till söndag. Det riktar sig till både tjejer och killar födda 92-96, dock tränar man med dem i sin egen ålder. Huvuddelen av träningen hålls i Skyttis Arena och inriktar sig mycket på teknik, spelförståelse och fysik, men även taktik, kost, etik och moral.

Vi ska fara imorgon klockan 8 på morgonen och kommer hem på söndag någongång där på kvällen.
Imorgon när vi kommer dit ska vi först "checka in" där vi ska bo, på Parkskolan tillsammans med alla andra som ska vara med. Sedan blir det lite information och gruppinfo, och sedan kör det igång med träningar osv. Söndagen avslutas med cupspel.

Kostnaden är 2600 kr, men då får man gratis boende och mat, träningsoverall, shorts och t-shirt, vattenflaska, gratis bad på paradisbadet och ett gruppfoto.

Arrangörerna är Örnsköldsvik Innebandy, och Martin Olofsson såklart. Tränarna är kvalificerade innebandyspelare och Martin Olofsson själv rankas som en av världens bästa innebandyspelare.


ja det där var väl ungefär allting jag kan komma på?


/emma


emma: has that time realy existed

jag just nu:
pepparkaka med glasyr

nä men seriöst, jag gillar inte det här med bikinilinjer. Men inte det här med att sola näck heller? Jaja. Glasyr är ju gott iaf



Just nu:
  • Sitter jag på mitt rum i min fåtölj
  • Lyssnar jag på sunrise avenue, asbra!!!!!!
  • Längtar jag till innebandyn ikväll
  • Tänker jag på att jag sannerligen måste börja packa till imorgon
  • Har jag ont i mitt öga



  • Olivia tidigare idag:


    du är så himla fin!<33 Älskar dig!(L)<33

    /emma


    emma: if you say goodbye

    god morgon i stugan.
    Allt väl?

    Idag är det i alla fall stekarväder ute, så jag ska ut och STEKA, and get som colour. Nog för att jag har fått alldeles tillräckligt med bikiniränder (don't like!!!!!!!) men man säger väl aldrig nej till att bli lite brunare.

    SEN ikväll blir det i alla fall (tadadadam trumvirvel) INNEBANDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fan ´min lyckligaste dag på hela sommaren. Ska ialla fall träna med division 2/juniorerna eller något sånt tror jag mamma sa. Blir ju perfekt uppladdning inför martin olofsson, dit vi ska IMORGON. Seriöst, vad händer med världen? Jaja, eftersom vi ska vara där i fem dagar så har jag tänkt sätta igång en frågestund senare ikväll, så det blir säkert bra. Berättar mer om Martin Olofsson ikväll.

    Nu måste jag UT, på direkten lixom. Orkar inte sitta inne mer.



    peace

    pusS/emma

    olivia: some things never end

    i will now go out.
    med mig följer new moon. Min nya kärlek

    <3<33<33<piltre
    /olivia


    olivia: and now all those things that made me happy is gone

    jag måste till er och särskilt till min och emmas lycka säga att 'the unicorn song' finns. på riktigt.

    den här dagen har enbart varit bra, än så länge. vi fick veta att division 2juniorer börjar sina träningar ikväll och vi får vara med. trodde inte sådan lycka fanns

    men jag menar, innebandy och the unicorn song, finns det något som slår det?
    /olivia

    första kvällen med unicorns!

    lina: there's a hero, if you look inside your heart

    Vaknade för en timma sen kanskeee, eller jag vaknade inte jag blev väckt(a) mktmkt roligt..
    Har fett med träningssvärk idag eftersm att jag sprang så låååångt igår typ 7 kilometer enligt min pappiii. Tänkte snart gå och äta fruckost och sen göra mig klar för att göra någonting som jag ännu inte vet vad.


    var den hät lilla busen som väckte mig än en gång med sitt skrik(a)



    pusss

    emma: different things you say, you lie



    typ bra när man har lyssnat på den ett par gånger....

    och sedan en supergammal låt som väcker ungefär miljoner känslor hos mig. Fattar inte ens varför jag lyssnar på den eftersom jag får så ont i magen då så jag knappt kan lyssna vidare.


    OCH NU: en låt vi i da sunnanågang (jag olivia matilda) kan en superfin dans till.


    vilket ointressant inlägg det här blev

    aja, puss/emma

    emma: so damn cold without you

    johosi.
    Nu ligger jag här i sängen igen. Som vanligt. Som alltid.

    Kvällen har då spenderats först med lite spring i skogen, sedan framför Saw 5 hos Pontus. Den var helt fucking OK måste jag säga. Faktiskt. Och springet var jobbigt. Som vanligt. Som alltid.

    3 bilder från idag (men egentligen igår då):


    Olivia my sweet hunnipie<3
    eller nåt.........

    pözz/emma

    emma: we are like fire tonight

    haha en riktig pärla!



    yeahyea varför kan jag den typ utantilll lala yeah

    /emma

    emma: you are the fire you heat up my heart

    godeftermiddag.

    Denna soliga dagen har tillbringats på VITBERGS med en sådan random person som Olivia. Mycket härligt.

    Just nu håller jag på och fixar min naglar... fina blir dom. Bilder kommer , I can promise you. 100% lovat nu. Håller också på att laga mat... grillkorv och pomfritt. Jag som inte trodde jag kunde göra 2 saker samtidigt, där misstog jag mig allt!

    Lite randomfakta:

    • Jag tycker inte den här sommaren har varit bra eller dålig
    • Jag hatade bloggar innan jag själv började blogga
    • Jag är ganska blyg
    • Mina naglar växer med racerfart
    • ...och jag hatar att ha långa naglar
    • Jag suger verkligen på att rita, har dock ändå vg i bild!??!?
    • Hatar att bråka
    • Har prestationsångest i skolan
    • Pratar inte ofta i telefonen, det är inte min grej
    • Har jättelätt att bli svartsjuk

    Okej, det får räcka för denna gången.

    Här är minfa fina naglar, som utlovat


    heheheh dom är färggladare i verkligheten.

    nu måste jag hjälpa olivia med maten för hon brukar bli så sur när hon måste göra allting själv.
    puss/emma


    olivia: desire tonight

    bonjour
    okej det där är typ ända franskan jag kommer ihåg, var bara tvungen att dela med mig av den

    nu lagar vi mat, och vi borde börja steka korven. men vi steeeker ju redan, haha.... älska humorn

    efter middag are we going out for a run. med svenska ord: vi ska dra på oss löparskorna och dra oss genom elljusspåret. igen, jag tycker vi är ganska duktiga som har denna motivation till att springa. eller... är det motivation eller överlevnadsinstinkt?

    jaså jaha, bilduppladdnignen funkade inte. synd, men jag skulle ändå bara ta nån random gammal bild.. så misströsta inte! ni missar inte så mycket
    /olivia

    olivia: a little light can shine so bright

    idag är det typ bra väder igen? Vad händer med världen?

    Jag ska nog bara skriva det här och sen ska jag göra mig klar. Vad vi ska göra? ingen aning, egentligen borde vi fara och springa men det kanske händer ikväll istället. Annars kanske vi far och badar. Kanskekanske. Jagvet ni vill veta

    Men en sak jag är helt säker på är att jag skriva senare. jag lovar, 100%.


    wow. med sån här inställning fick jag svarta ögon. coolt
    /olivia

    lina: inte det jag väntade mig

    Jag hade tänkt gå och lägga mig tidigt idaaag för att vänja mig vid att stiga upp tidigt för att orka göra det på maritn men neeej så blev det visst inte(a)
    Istället så har jag typ varit besatt av att läsa massa bloggar och tittat på vackra bilder jag har på min jätte fina och helt underbara dator.
    Men nu ska jag faktist sovaaaa men först:


    5 saker ni inte visste om mig:

    • Jag är otroligt mörkrädd
    • Jag har svårt för att säga nej
    • Går inte så lätt efter grupptryck
    • Tänker mer på andra än på mig själv
    • Får dåligtsamvete jätte lätt


    nattttiiiii/ lina


    emma: so afraid of my own darkness

    nu ligger jag här i sängen i mitt så gott som nya rum.
    Like it!

    Ska typ spela The Sims 2, hähähä, första gången på 2 år kanske? Kommer inte ihåg hur man gör.... men det blir säkert gulligt.


    så såg jag ut lite tidigare idag. Då frös jag

    nu ser jag ut såhär när jag gör något roligt med tänderna och ögonen

    nu svettas jag

    okej men puss/emma


    olivia: the ones that really do matter, the ones that it really hurts to loose

    nu ligger jag i sängen, med borstade tänder, osv. jag tycker jag är bra, duktig, fin, söt och snäll som har gått och lagt mig såhär tidigt.

    ikväll och idag har jag och emma inte orkat göra nånting, men våra rum har blivit ganska mycket finare. mamma gjorde varmchoklad åt mig. jag drack det. fint och trevligt

    nu ska jag avsluta här och börja med det som egentligen fick mig att gå till sängs. dock är det lite väl busigt för era små öron, tycker jag. eller ögon, kanske. om ingen läser upp detta högt för dej. men, vi ses
    /olivia

    jag och emma körde 'love it or leave it'. gissa vad denne kreation blev

    olivia: ready to take off, countdown please

    I'm done

    På bilden ser man även där jag failade, bäst ser man på den blå nageln. Men äsch. Det är bara naglar

    Nu ska jag och emma på riktigt ta tag i det slutgiltiga rummet. c u l8r
    /olivia

    emma: wonders

    vänta det var något jag tänkte säga... hmm JO JAG ÄR KLAR!

    Tack och lov, nu vågar jag nog faktiskt visa mitt rum för filk istället för att panikslaget leta upp nyckeln och låsa dörren så fort det vankas gäster. Och nu ser det faktiskt inte längre ut som att någon liten flicka i femman bor i rummet. Nej, nu ser det nog till och med ut som om någon liten SEXA bor här. Fantastiskt! Förresten. Vankas? Är det ett ord? I mitt huvud är det ett ord ialla fall.
    och nu...
    FÖREBILDER:


    EFTERBILDER:


    Jag vet. Helt underbart.

    Ska fixa mitt och olivias rum nu,

    tjing/emma

    olivia: want it so bad but never get it

    nuuu är det nästan klart. bara lite saker som med mammas hjälp ska upp på väggarna. En så teknisk liten dam som jag kan nämligen inte göra det själv. Eller jag menar såklart, jag KAN men mamma tycker dte är så kul att hjälpa mig med sånt så jag låter henne gör det.

    Nu sitter jag och målar naglarna, men än så länge har jag bara 2rosa och 2gula. Snart ska det blå, silvriga och guldglittret(?) på. ni får se när det är färdigt.

    jag har tänt rökelse - typ andra gången i mitt liv - för jag vill ju att dte ska lukta gott nu när det är "omgjort" och allt. Men kanske snart dags att släcka då jag börjar känna mig lite småyr och dimmig i huvet?

    snart ska jag och emma kanske ta tag i det tredje och sista rummet, och då vill jag ha mina naglar klara. så tjolahopp

    aa men ungefär sådå
    och jagvet. det är inte världens coolaste att ha rosa tapeter? säg det till mig i 3an
    /olivia

    olivia: failed

    okej, egentligen håller jag på att göra om i mitt rum. Men nu är det nästan halvfärdigt, och jag orkar verkligen inte.

    egentligen har jag bara tagit bort skrivbordet, men i mitt rum är det nog för att skapa totalt kaos. För mitt rum är också sådant att det nästan är omöjligt att möblera om. Men det är inte heller så kul att ha ett hör som är absolut tomt när resten av rummet typ är fullt. dessutom har jag nu nog det fulaste bordet som finns som nattduksbordet. Har också ett annat som står ehlt mobbat i ett hörn. vill inte ha det men vad ska jag då ha där? inget? orkar inte flytta nån hylla för det är riktigt svårt.
    Det är egentligen spegeln och hyllorna som gör det här så svårt. vore inte de så svåra att flytta skulle det här gå som en dans. smidigt och snyggt ibland men ibland bara fel.
     
    okej det här blev ett jävligt random inlägg men nu ska jag fortsätta att fortsätta försöka. Jag ska klura ut en lösning. Jag måste.
    men ni vet. I am Klurig. med stort k
    /olivia

    okej min web laggar sönder. Eller, "den finns inte". Aja, ni får vänta på en bild på Klurig. kommer senare


    olivia: making mistakes

    okej. jag har en bra och en dålig nyhet att komma med. nu får den bra först

    vi har kommit hem. älska det!

    okej... nu till den dåliga. Jag vill egentligen inte se anningen i vitögat men är dessvärra tvungen. inget dreamhack för mig och emma.
    okej, ni är det värsta över, jag har fått ur mig det. vem försöker jag skämta med? det värsta är såklart att vi inte kommer få vara där, eftersom det sammanfaller precis med våran lilla resa. hinner inte ens vara där 1 dag. det här suger, har längtat sen förra. Vi som till och med hade tittat när det var så att vi inte skulle råka fara då. Men då stod det att det var i september?
    jag är typ sur. vi hade till och med planer. vad händer nu med vår gurktävling? vad händer med allting? fuck samtidigt

    okej, jag ska släppa det. eller mer; inte tänka på det. vi får hoppas att vi får en till chans
    idag har vi till och med släpat oss ut på en löparrunda i värmen. har dock inte alltför stora val då vi måste träna innan martin olofsson som nu har kommit otroligt nära, på onsdag far vi. tss lycka till


    tro det eller ej. vi åt korv.. på ikea!
    /olivia

    emma: right



    ja jag vet vilka linjer det finns? Vi har ju redan haft information och sånt, fått papper osv. Varför skulle jag då INTE fundera på det, är väl smartare att börja i tid särskilt eftersom jag är sämst på att bestämma ´mig och att det knappt finns någon linje som intresserar mig.

    Förlåt, jag blev bara lite irriterad.



    Ialla fall så är jag hemma nu, har just duschat men ej klätt på mig. Blev trött av att jogga, så det blir en slappardag idag. Eller, jag och Olivia tänkte möblera om lite typ. Typ så. Ungefär. Sen ikväll får det bli nåt kul istället.

    Jaja, igår var vi ju som sagt i GÄVLE, låt mig sammanfatta resan med några korta ord: Åka bil, leka med VÄLDIGT söta hundvalpar, åka bil.
    Ja, ungefär så var det. Vi for klockan 6 på morgonen och kom hem 2 på natten. Det var roligt. Ah just det, vi var på ikea 2 gånger också.




    Och några bilder från DEN SISTA JULI 2009, från kåge och Linas hus.
     olivia kör SKOLFOTOPOSEN!

     Olivia i mittbena - love it or leave it?

     Jag goes FJORTISPOSEN (ni ser, jag drar i mitt hår? Ja, just det. Ni kanske tänker: VARFÖR göra den posen? Ja, jag undrar samma sak.) och Olivia tittar konstigt på mig pga av att jag kör fjortisposen!

    puss/emma

    emma: so us

    är hos lina nu, uppdatering kommer sen, ska ut och springa.

    puss/emma

    RSS 2.0