emma: so true

First we took the picture, and then we rofl'd


olivia: would you hold me if I'm empty, would you care if I was lost

Tjooooo. Home. På väg hem från den fruktade Ursvikshooden sjönk vårt blodsocker till en farligt låg nivå så vi var tvungna att stanna till på ica. Snacka om slitna krigare.

Blev en lyckad kväll/natt/dag iallafall. Hann med lite olika saker som nattbad, lyssna på sämst musik, gå en mobbad promenad och svettas bort. Nice!

Förresten. Akta er för dem. De bits. På riktigt. Min vänsterarm ser ut att ha nåt slags leopardmönster med blåmärken. Dessutom brände jag mig på benet på en moppe och nyss råkade jag spräcka blåsan.

Ikväll blir det pdol efter allt, ska äta hos Lina och sen sticker vi!

Nu:pics. Som alltid mobbade, fula, ointressanta och bara på mig, Emma och Matilda för att låta våra vänner förbli så sneaky som möjligt?




emma: the TRUTH, khaos

Lever nästan.

Fram till klockan fyra i morse var allt so far so good. Sedan skulle jag sova. Efter cirka en och enhalvtime vaknade jag av folk som skrek och SVENSK RAP. AHHHHHH, inte nice. Var trots omständigheterna inte så arg, men sedan fick jag inget godis, alla trängdes i sängen (DEN VAR JU MIN) och slutade aldrig lyssna på svensk jävla skitrap så det slutade med att jag fick lägga mig på golvet och skrika åt dom att sluta.

Vaknade igen för en stund sen, av att Matilda och Krille skrek som nå jävla psyko, måste ha blivit lite för mycket KHAOOOOOOOOOOS för dem igår. Trodde jag skulle slå ihjäl dem men istället satte jag mig här. Btw badade vi igår och mitt linne är fortfarande blött, har bara en kofta och den är typ magtröja med urringning ner till stenåldern. Det är crazy. Ett medelålders par tittade konstigt på mig när jag kom ut från stugan enbart klädd i shorts och BH, men dom hade inte upplevt värmen i sängen!

Btw 2. Såg nyss att vi var 4 här på nedervåningen. Sneaky.

Btw 3. Någon som är i ursviken för tillfället och har lust att underhålla mig? Här sover eller spelar alla...................



olivia:

Uppdatering från lanet
Vi lever, men knappt.


Rubrik? VA! vad ska man skriva här, är det här man ska skriva nått coolt med stora bokstäver? typ GURKHAN eller OSCARTHESLAYERASKISFLYINGINTHESKY! <------- Erkänn att det var en bra rubrik. Undrar om det går att skriva hur långt som helst eller om de

Som ni såg så gick det inte att skriva en längre rubrik än sådär :(
Matilda aka NARÅH är inte gangster.
Hmm hur lägger man in en bild? Får prova med nåt
OYEAH jag lyckades JAG ÄR INTE DÅLIG okej ska jag lyckas med något omöjligt
Ska försöka lägga in en video!
http://www.youtube.com/watch?v=7M9U4vKgQnI&feature=popular
Ah det får duga med en länk, DAH!
Öh tillbax till det viktiga, jag vill ha lite klädtips
Här är jag i medeltida kostym!
Här är jag i stålmannenkostym!
Kommentera gärna och ge mig smakråd om vilken outfit jag bör ha på mig på festen på lördag. :)
Ovan kan ni se min idol! HAN ÄR INTE DÅLIGT SKILLAD LOL!

olivia: somebody get me through this nightmare, I can't control myself

Har nyss ätit och efter det fick Emma akut matkoma. Nu ska jag göra så att jag ej längre ser ut som en förtorkad höd med spagetti (LÄS: försöka) och sedan förmodligen fara och söka lycka i Bergsbyn.

P.S Jag har raderat awkward sms nu.

P.S2 Varför göra allting awkward? Man kan hålla tyst.

emma: pack your bags

Sista arbetsdagen för denna veckan avklarad! Hittade en mosad sandwich och det var banne mig det godaste jag har ätit i hela mitt liv. GILLA!

Aja, ikväll blir det i alla fall att ta cykeln, cykla 16 km för att trängas i en liten varm stuga! det blir ju.. mysigt!

I brist på bättre saker att göra än att vänta på middag, äta helt missbildade chokladkakor och umgås med Olivia tänkte jag bjuda på lite mobbade mobilbilder. Ja, inte så ovanligt iofs eftersom alla mina bilder är mobbade mobilbilder, men dock!

Här
är 
dom
 |
\/







emma: so tired of being here

Godkväll kära vänner!

Just nu har jag bara en tanke i huvudet... SNART KOMMER LÖNEN!! Enligt mina och Olivias oklanderliga beräkningar kommer vi få cirka 2000 svenska kronor var. Självklart har vi börjat arbeta fram galna shoppingplaner totally vår stil - dvs köpa enbart det allra nödvändigaste. Som i detta fallet råkar vara en väska, skor, jeans, jacka, tights, leggings, tröjor, underkläder osv. Ja, ungefär allt då! Blir underbart om man bortser från det faktum att jag antingen köper ingenting eller något riktigt jävla fult (förstår inte själv hur jag kan vara så värdelös på att shoppa!)

Förövrigt stör jag mig på att alla tjejer i skellefteå ska se EXAKT likadana ut. Det är nästan löjligt så få flickor i denna staden som har en personlig stil. Okej, inte för att jag ska säga något, jag har ingen stil överhuvudtaget, jag tar det jag hittar i garderoben.. Men jag försöker i alla fall tänka själv istället för att köra på cykelbyxor (eller shorts), transparent skjorta, converse, lockar i luggen, 1000000000 ringar osv. Irriterande men alla får väl göra som dom vill!

aja, peace, blir bastun imorgon igen så jag styr mot sängen nu!



Vyn från bastun, med Olivia getting some coffee♥♥


emma: I can't even believe it

Herregud. Jag och mitt vänstra öga är verkligen inte BFF. Nyss höll jag i en liten papperslapp, fick cpryck och kastade den i ögat. Ont. Gjorde. Det. Jag grinade. När vi var i Norrbyskär för 2 (????? tidsuppfattningen hallå) veckor sedan skulle jag böja mig ner och plocka upp en blomma. Jag lyckades inte eftersom när jag böjde mig fick jag ett väldigt hårt grässtrå i ögat. Det gjorde ont. DET. Gjorde ont. Även då grinade jag! Och vänster öga som alltid varit mitt fulöga... inte blir det då vackrare! Blind blir jag väl snart också.

Aja, ska till pappa och äta sushi nu(!). Till saken hör att jag
Nr 1: Nyss åt typ en fjärdedels kycklingpaj.
Nr 2: Kommer hata sushi.
Nr 3: Kommer spy.

Aja, hejdå, ska ut och träna med Lina sedan så troligtvis ses vi väl på min begravning!


mitt högra öga<3333333333333333333333333333333333333


olivia: here we are, now you're in my arms, I never wanted anything so bad

Jag har bara en sak att säga nu: haha bastun idag hahah LOL. Nådigt varmt.

lina: and who would actually miss her if she was missing in the picture

Sovit gott? Det har i alla fall jag. Drömde an askonstig dröm där jag låtsades dö, vi hade begravning för mig osv. Dagen efter vaknade jag typ ändå upp i min säng i mitt rum fast jag blivit begravd? Så jag gick upp och låtsades må jätte dåligt för att det skulle verka lite normalare. Men ingen tyckte typ det var hemskt eller konstigt att jag levde igen utan fortsatte bara dagen som om ingenting hade hänt, HAHA.



wiwihhee




olivia: when memories flashes by I got no fear

Haudeju. Nu är det dags igen. Jag är så trött, så trött och har dessutom ont i hela kroppen. Behöver iallafall inte duscha nu eftersom vi drog en standard igår, cyklade till bersan och badade, duschade sedan hos Matilda. Hon är förresten hemma nu♥
!Standard!

lina: accept all the mistake you have done

Jag har matkoma, träningsvärk, ont i huvet och är otroligt trött. Sängen känns därför mycket lockande just nu.


fin♥



GODNATT





emma: AWESOMENESS



SÅ SJUKT AWESOME!
Vill så spårat gärna kunna jobba på även detta dh (vilket skulle bli mitt tredje) men det är ej ännu klart. Eftersom vi kommer att spela innebandy i två/tre serier i år är det högst troligt att vi kommer ha match denna helgen. Med min tur kommer den säkert spelas i övik, vilket resulterar i att en hel dag går bort = vi kommer inte jobba. MEN SÅ SKA DET INTE BLI OKEj, vi ska ska ska ska ska jobba och alla ni andra ska antagligen köpa dataplats? SYNES



emma: I'm all alone, and I need you now

Halloj! (hehe)

Har just stigit upp, ska snart cykla den sköna milen till sommarjobbet. Gårdagen var AWESOME, tränade innebandy för första gången den här säsongen! Kan ej beskrivas i ord hur kul det var, tränade med random ppeople, typ division 1, underbart. KAN inte vänta tills de riktiga träningarna börjar! Lite synd bara att min awesome smackklubba past away sista (!!) träningen förra året, så jag spelade med Linas oldie, tror banne mig att jag måste skaffa mig en nying. Får se hur det blir!

Aja, träningen resulterade självklart i sjuk träningsvärk, precis som det ska vara alltså. Måste äta frukost nu, om 40 minuter ska jag sitta på cykeln....usch



På väg till dm-finalen förra året! Typ bra minnen ;ppPPpPPppP

olivia: forever yours and yours alone

Hejs. Har överlevt middag och film med Emma och Lina. Men före det...............................................................



SÄSONGENS FÖRSTA INNEBANDY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


lina: hemmaaa

Äntligen är jag hemma i Skellefteå igen... kändes inte okej att skriva så meeen thats the truth, jag har längtat hem.

Gårkvällen spenderades med mina saknade vänner. Vi hyrde film, men såklart så minns jag inte vad den hette..den var bra i alla fall.
Vi gjorde också en once in a life time sak och köpte en ben and jerrys´s glass var..helt amazinggg eller nått.






pusssss


olivia: it's obvious you cannot win with me

AH. Ska dra oss mot jobbet om ca: 10 min?!?!? Det är DÖDENS långt från mamma, och vi måste cykla. Och ehat to wear? Vet redan att det kommer bli värmeslag påväg dit och nedkylning när vi är där.

HAHAH OHYE

UPDATE FRÅN EMMA: det ser ut som att jag grinar?♥

emma: bli 100

Sitter in Linas crib, väntar på att hon ska sluta fläska så vi kan dra oss mot hemmakväll. TYP NU. Först: en riktigt fin bild


olivia: would you love me if I'm guilty no matter for what cost

Såg en film igår (som de flesta andra i Skelleftetrakten antar  jag, vädret var ju något man bara vill gråta över), Shrooms hette den. Trodde ärligt talat att den skulle suga jäkligt hårt, men icket! Lite konstig och svårförstådd var den allt, men både hemsk och rolig. Skrattade faktiskt. Dock har jag kommit på att jag har slutat skrika när jag ser film, fast på bio blir jag skrämd av allt och flyger ibland nästan ur stolen.

Idag är ju Lina hemma♥♥ så vi ska väl träffas. Har planerat en tur på stan men annars vet jag inte. Har väl en del att prata om efter såhär länge ifrån varandra.



emma: letting you go



Om vi alla håller tummarna för stekarväder imorgon kanske vädergudarna bjuder oss på en sådan? Hehe, idag glömde jag faktiskt till och med bort att det var sommar, jag trodde det var höst/vinter, helt seriöst. Asweird.


emma: ögonfärg?


emma: lycka



utan er skulle inte jag orka finnas


emma: I'm alive, thanks to you

Bilder från den gångna helgen







Okej... jag tog typ inga bilder, bara på fredag kväll förutom den här sista som är från igår, heh
Saker som icket fångades på bild:
LANET
random fotbollscup bredvid vårat hus????
"saker man kan göra på en festival, tex. stå på var sin sida om en buske"
sonic syndicate, vilka var bättre än jag trodde
OSV. Nu: fortsätta göra ingenting


emma: två superlol


"gur-khan, khanernas khan" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


VÄRSTA BILDEN EVER, vad gick fel? Varför ser jag så jäkla grov ut? 
Vimmelbilder från trästocks iaf


olivia: so tell me now, if this ain't love then how do we get out 'cause I don't know

Haha förresten! När jag sov på lanet så tror jag att någon väckte mig genom att slå mig. Det är vad som sägs, iallafall. Jag har ingen aning om det stämmer, fick veta det igår på trästocks. Måste ha varit VÄLDIGT trött.

Juste. Dessutom så pratade flera av pojkarna i sömnen mycket roligt kan jag lova. Men jag är inte gur-khan, khanernas khan. Fail:(


olivia: how can you see into my eyes like open doors, leading you down into my core where I've become so numb

Huh. Känner att det är dags för mig att göra nånting snart, har degat framför datorn sen klockan ett, dvs då jag vaknade. Borde packa, ska nämligen till mamma idag. Egentligen flyttar vi varje torsdag men då skulle mamma till stugan och vi på trästocks, så då stannade vi här på Sunnanå istället. Det är bara det att det är så jäkla jobbigt att packa. Eller, egentligen är det inte själva packningen som är jobbig, det är det att det inte går att ha ordning. Allt man tar med sig, inte orkar jag packa upp det varje vecka. Inget har egentligen en riktig plats. En vecka kan man också råka ha INGA kläder eftersom alla är i tvätten i det andra huset. De veckorna är inte kul. Var glada ni som bara har ett rum.

HaHa, mitt öga xD<33 ^^ =P


olivia: tonight, my head is spinning, I need something to pick me up

Kvällen igår spenderades på trästocks. Vi for hem vid 9 och tog på oss mer kläder för att dte var så kallt. Vi satsade på stilen "mer kläder än ibland på vintern". Det funkade. I flera timmar hade vi det så jävla SCHÖNT, men när Sonic Syndicate började så kom tröttheten ifatt oss och kylde ner oss till 349034 minusgrader.

Var i varje fall en väldigt random kväll, men rolig. Pratade med Bodenbor (standard! egen slutsats: Bodenbor är inte blyga), FfF (Folk från Förr) och letade efter Thomas med hans fans.

Konstigt... När Sonic Syndicate började spela så gillade jag dem inte, men när de slutade så gjorde jag det! Har lyssnat på dem tidigare i morse och de är nu medlemmar på min bästa spellista någonsin. Seriöst. Det är en DBS (dödligt bra spellista). Välj en låt och shuffle, sen blir man aldrig less.
http://open.spotify.com/user/oliviacool/playlist/0N9qDyYxlsHWWWSZdiZOb5
Lolz.. Har verkligen bytt musiksmak.

SÅ JÄVLA SCHÖNT.

emma: because I love you

IDAG KOMMER LINA HEM


emma: staring at the sky


Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.


olivia: I will cross all the seaven seas to get to you

När jag stod i duschen var jag tvungen att luta mig mot väggen för att inte falla ihop i matkoma:( Åt rätt mycket till middag...

Ett ilandsproblem: vad ska jag ha för byxor dagen till ära? Känns som om jag har alla mina byxor varje dag:(


Den här tröjan får alltid en fläck som inte går bort i tvätten just när jag tagit bort den förra:(

emma: jag står stadigt, denna gången ska jag inte falla

Har kommit hem från Ursviken nu, alltid skönt att cykla dit! Särskilt igår då det var runt 5 plus ute, mums. Bion igår, Inception, var enligt mig ingen höjdare men då hatar jag ju också actionfilmer. Trästocks dryga ännu mer, men ikväll blir det party (får vi hoppas)! Troligtvis inte men who knows? Under kan ske.

Sitter förövrigt och pressar mat efter att det enda vi ätit på cirka 24 timmar varit en varmkorv och typ 10 skivor vattenmelon. Tog faktiskt bilder igår men efter jag nu på en kort stund ätit, i kronologisk ordning, choklad, middag, choklad så orkar jag helt ärligt inte hämta överföringssladden.

Måste duscha nu, ppppppppppppppppppppppeas hihi


ska jag inte bli, för den här gången ska jag göra vad som krävs

olivia: why do you finally trust me finally believe in me

SLITEN KRIGARE HEMKOMMEN

Igår drog jag och Emma till trästocks nångång, tyvärr sög det som alltid. Men sen var det ju dags för bion men den var tyvärr inte så mycket att hurra för den heller, fast den var på nåt sätt jättebra.... Det var faktiskt första gången jag var på bio med mycket folk, hela 11 personer var vi och ändå lyckades vi få platser bredvid varandra. Amazing.

Efteråt var vi på trästocks igen kanske 10min innan vi kom på att det faktiskt inte är kul där och drog på lan i Ursviken. Där har vi alltså spenderat natten och en stor del av denna dag, innan vi tyckte att det var dags att lämna våra dotaspelande vänner och bege oss hem för mat och dusch. Båda behövdes, jag  lovar.

P.S Det  blev inte så mycket sömn=sliten.


Min cykelkompis=]

UPDATE FRÅN EMMA: varför såg jag så sjukt fet ut, det ser ut som om min mage smeker tröjan? ♥

emma: I wont just stand here, watching my dream go past me and wait for nothing to find me

IDAG ÄR JAG GLAD

Om ni ville veta det. Överlevde i alla fall dagen, har nyss duschat och MÅSTE klä på mig nu, för sedan blir det middag> trästocks> bio> trästocks> ursviken! Helt och hållet awesome.

Kommer nog inte hem ikväll (lan;ppPPpP)  men uppdaterar därifrån om ni är riktigt lucky! Troligtvis inte det vill säga, i alla fall om ni släktar på mig - jag har alltid otur. Är dessutom lite extra rädd för olycka nu, såg en svart katt gå över vägen igår och jag spottade inte över vänstra axeln eller vad det är man ska göra. Kind of scary.

pzpzpzpz

emma: when you're around

Är så sjukt trött idag. Kommer knappast orka cykla de 25 minuter uppförsbacke man behöver för att ta sig till golfbanan. I motvind. Igår var jag nära på att somna på cykeln, kan tänka mig ett liknande scenario idag. Kanske kommer jag överleva dagen, om inte: REMEMBER ME.

Talade med denna flickan i telefonen igår (och jag som hatar att prata i telefon.....) Hon längtar hem!


olivia: I remember all your moves, I remember you

Kvällen spenderades faktiskt på trästocks, vem kunde ana! Cyklade dit i regn, var där i regn och cyklade hem i en sjuhelvetes motvind. Band som sågs: noll. Som sagt, en lyckad kväll!

Imorgon är sista jobbdagen, eller ja eftersom vi bara får veta på random när vi ska jobba så återstår väl det att se. Men sista för i veckan! Dessutom är det en väldigt speciell dag som vi ska fira med en rejäl fest, party @ our house! Ja, grillparty med familjen. Det är ju Emmas namnsdag.




emma: it's this feeling I've been talking about



Hehe. Lulz på bilden - jag och ett fotspår. btw, min hand ser ut som en fot >>>>

Jag och tapet har spenderat kvällen på trästocks, efter att ha irrat omkring som två förlorade själar ett tag hittade vi tillslut några frusna krigare som vi umgicks med resten av kvällen. Trevligt! Imorgon väntar jobb och äventyr (i hope). Men dom kommer då verkligen inte upplevas i bergsbyn............................ ? ??? +?

olivia: so welcome to my freakshow, this is who I am, a part of me is empty, in emptyness I stand

Snart blir det stan och sen middag i Ursviken. Ikväll ses vi kanske på trästocks om vi inte har något bättre förslag. I brist på händelser igår kväll så for jag och Emma till hemmakväll för att hyra film, men kom ut som glada ägare till fyra stycken! Så är det någon som är sugen på en läskig film med the awesome two så är det bara att höra av sig. Lovar att svara på alla sms och samtal. Och kom ihåg! Inget sms är ett dumt sms.

Haha, det är ju Bilden! The Bild! Från trästocks förra året, när jag och Matilda diggade till Noice.

emma: 2 nice


olivia: would you use your knife against me, would you cut me just to see, if I would go to heaven or hell is home for me

På grund av händelselös dag så får ni se på störda bilder, såna som vi var oseriösa när vi tog eller bara blev helt bananas.



Det blev LOL i kiosken när vi tog den sista bilden....




En hemsk film med nåt roligt folk skulle sitta som en smäck ikväll.

olivia: stand up and scream: are you ready

Äntligen är det dags igen! JOBBA.

Ni ser ju. Jag är lycklig.

emma: finding someone new means you were not the one


Jag och Olivia fick besök av bergsbypojkarna ikväll, det var awesome. Imorgon följer en säkert tråkig dag med endast jobb inplanerat. Hör av er, ja tack. Måste bara ursäkta i förhand att mina fötter är smutsiga, misshandlade och missbildade. pz out



olivia: I give up all the world to see, that little piece of heaven looking back at me

Överlevde jobbet idag. Hade ett tag hysteriskt kul åt några bilder vi tog, resten av tiden höll jag halverst på att somna. Efter att vi kom hem har jag bara slappat men nu är det dags att ta i med hårdhandskarna! Mitt rum är nog faktiskt definitionen av helvetet om man är ordningsfixerad. Såhär stökigt har det nog kanske aldrig varit förut.

Bilden sög men det här är bara en del av hemskheten. Usch jag skäms nästan!

olivia: she's falling away, away from this life and into the dark


-mode


emma: what came so easily



Pratade lite djupa tankar med Matilda idag, nu är vi alla nog ungefär lika förvirrade som bilden ovan. Ska ut snart och leka, wonderful. Imorgon blir det inte lika wonderful då jag och Olivia blir lämnade helt alone utan vänner, så vill ni hitta på något (under kvällstid) så får ni gärna meddela detta.


olivia: shame on you baby, forever yours

Vi lever äventyr innan det är dags för också Matilda att lämna oss själva. Eller, om äventyr kan vara att hela dagen sitta i en lekpark/i hennes rum och prata. Vi blev emo, men det är vi ju alltid hehe (EMMAMATILDAOLIVA)

NU ska jag i duschen. kramizar<33

emma: finally belive me



Fick lust att ladda in en bild på Olivia för hon är ju min syster. Tittade igenom lite inlägg sen förra sommaren och var avundsjuk på mig själv av någon anledning, tills jag såg att jag hade skrivit att jag inte tyckte att sommaren hade varit varken bra eller dålig. För den här sommaren har varit awesome! Like a unicorn. Ska ut med Matilda snart (hur sakta kan vuxna dricka kaffe??).Funderar på att sminka mig men I've got a feeling och den feelingen är att det kommer bli ett dopp ikväll.

Förresten, jag är rädd. Rädd för att Olivia kommer att gå tillbaka till sin gamla roll hon hade fram till sommaren 09, nämligen Olivia "supertard" Nilsson. Nyss skickade hon ett sms från min mobil till sin mobil, en sekund senare plingade hennes mobil till och hon skyndade sig att se vem det var ifrån. Something's wrong.

olivia: could you leave it all behind and float away and to lie beside me when the sun goes down



HELVETE
Jag vill att det där ska vara dagens outfit.

Jag vill också att vuxna ska lära sig att dricka kaffe fort:(

emma: I can't let you be everything, 'cause if I did, I wouldn't have anything left

Nu är vi @ our house igen! Hade en väldigt lugn helg, igår sov vi minst 4 gånger. Det var galet. Denna veckan kommer nog att bli ungefär lika lugn, Lina har ju, som ni vet, farit på semester, Matilda far till Göteborg om nån dag och Vi Som Blev Kvar ska svettas i bastun, dvs jobba, tisdag till fredag. Dock söker vi kvällsaktiviteter, så det är bara att börja höra av sig! Vad har hänt med er sms-förmåga egentligen? Min mobil har under en period varit kusligt tyst, och det godkänner jag inte...........

Jag lovar, börjar ni höra av er NU med en massa roliga förslag så kommer jag inte se ut som den osminkade spagettihögen jag gjort på sistone, utan faktiskt som en riktigt människa. Ska till och med fixa frillan (händer inte ofta♥). Olivia lovar även att inte falla tillbaka i sin gamla roll som superretard, trots att hon har fått smygåterfall på senaste tiden. Som idag erkände hon att hon inte längre förstod ironi. Pinsamt.

olivia: you make it hard to smile because you make it hard to breathe, why do you do this to me

En slutsats från helgen: jag suger på kubb
True story. Trodde jag var bra (helt ärligt) men efter att  jag inte träffat en enda kubb på två omgångar tror jag att jag får tänka om.  Jag var helt enkelt inte ok.

Dessutom så är det inte helt otänkbart att en rittling skulle vara en ättling till en riddare, även fast det egentligen är en liten ridhäst.

Hon äter middag hos sin mormor. Sen ska vi umgås♥

lina: du kunde tagit chansen

Bloggen kommer bli lite dödare än vanligt den här veckan, detta beror på att Emma och Olivia just nu är i Umeå någonstans, och jag kommer imorgon åka iväg till Göteborg/Stockholm. Så ja, nu vet ni.

Om ett tag ska jag äta middag och sen påbörja packningen som jag redan borde ha gjort... Menmen jag hinner nooog.


Lite bilder:






fint♥

olivia: so close to reaching that famous happy end, almost believing this one's not pretend

Heddå.

emma: goodbye



Nu säger de två totally awesome gals på bilden hejdå!


olivia: heaven forbid you end up alone and don't know why, hold on tight wait for tomorrow you'll be alright

Dagen har tillbringats i stugan och kvällen i Bergsbyn där vi återigen slogs om en kudde. Jag förlorade. Kom hem mellan 2 och 3 vilket betyder panpizzatime! Om man kommer hem mellan 2 och 3 på natten så är det helt enkelt en panpizza som gäller (om man inte kommer direkt från max/frasses dvs).

Tror inte jag har nämnt det här på bloggen men imorgon drar the awesome two till ett random ställe vid namn norrbyskär. Det ligger någonstans utanför Umeå och där finns det tydligen aktiviteter. Blir borta hela helgen så sms som "jag saknar dig" och "skellefteå suger när du inte är här" skulle passa bra i min inkorg.

P.S I need a hero to save my life, just in time. Okej nej, det var visst Skillet....

H4h4. Mot Norrbyskär! Far imorgon kl 11, har inte packat än... kommer förmodligen fram som en living dead, peace!

olivia: för bra för att vara sant, säger man väl

Kollade igenom bloggen lite nyss, och när jag tittade på bilderna från paradiscupen skulle jag kunna ha dött för att jag plötsligt saknade innebandyn så mycket. Att den cupen dessutom var så spårjävla kul gjorde den inte lättare. LLLLLLLLLLLÄNGTAR tills vi börjar om med träningarna...

Men faktiskt så är det få saker som kan beröra mig så mycket som när jag läser bloggen och det vi skrivit förut. Jag vet inte. Det är jättekonstigt. Men om det är ett bra minne så kan det nästan kännas som att jag är där för att jag då kommer ihåg det så himla tydligt. Men också andra saker, typ hur jag kände mig när jag skrev det och saker som inte ens har att göra med det jag skrivit om.

Jag undrar om det senare kommer kännas så när jag läser igenom det här om några månader. För ärligt talat, den senaste tiden har ägt. Man säger ju varje år "åh, det här ska bli den bästa sommaren någonsin." I år har det faktiskt blivit verklighet. Jag har haft så jäkla kul.

Men okej ärligt talat. Nu får jag sluta nattsvamla och gå och lägga mig istället. Bara några bilder först.

emma: men hemskheter

Ska strax bege mig av mot drömmarnas land, men tänkte bjuda på lite helt efterblivna bilder först, the best kind of bilder alltså. Ni får skratta, alltså, om ni vill, jag har då redan gjort det, flera gånger......



sneakyögat där!




 
hej superretards :*


olivia: det är öppet nu, bara att ta

Orkar inte sova fast jag är sjukt trött. Jag och Emma såg Jorden runt på 80 dagar, älskar vår humor, och åt upp alla bullar utom den lilla fula. Nu är jag inte så glad. Eller? Jag vet inte...

Okej. Vet ni vad jag önskar? Jag önskar att jag kunde skriva precis allt jag tänkte här på bloggen. Så himla skönt. Synd att jag först skulle dö och sen dö några gånger till om jag fick ett cpryck och faktiskt skrev allt det här. Fast då kanske den här bloggen faktiskt vore läsvärd;-)

Tips: lyssna

emma: if I could find the words

Men tjännnnna, exakt 4 dagar sen jag skrev nu, eat it. Mitt liv har varit så kallat "hektiskt", det vill säga att jag faktiskt har haft saker att göra. Bland annat så har jag:
- varit på festivalen
- varit i bergsbyn
- jobbat
- åkt virvelvinden (!!!)
- klämt ner drygt 3 bitar familjepizza.

Peace, här kommer bilder






olivia: alltid med s

Har kämpat med en ny spotifylista i evigheters evigheter nu (ca en timme) och är äntligen så gott som klar. Tror den blev bra, men det vet man inte förrän man börjar lyssna på den mycket. Man tänker: jag har bara bra låtar på den, och sen måste man ändå bläddra... Precis som att man bara tar gott godis men när man ska äta dem så finns det såna man inte vill ha.

Natten spenderades i Bergsbyn, som så många andra dagar och kvällar också har gjorts den senaste tiden. Vi spånade, badade, krockade med cyklar, lekte fusk och smyg och mycket, mycket mer. Har lite bilder (OMG! I can't believe this!) men tror vi ska äta nu så det får vänta.

P.S En gång blev vi jätteförbannade också D.S

lina: BULLBAK



lina: It hurts so bad

Det är så sjukt varmt och jag tror inte att jag överlever länge till här hemma. Därför åker jag nu iväg till Boviken, sessssssssss kanske där?!?!?!



olivia: jag lol'ade när jag såg det här


olivia: sov gott. äntligen.

Kvällen blev ej som jag trott. Var på stadsfesten i kanske en timme innan vi tog mopparna till Bergsbyn där vi bl.a badade. Jag älskar att bada där, lätt bästa stället. Alltid kul. Alltid ok varmt. Vet inte varför, men så är det. Superbra.

På sommaren finns det två tillfällen jag sitter vid datorn: just när jag ska sova och när jag äter frukost. Därför blir det kassa uppdateringar, men istället får jag ett kul och händelserikt liv. Ni kanske inte håller med, men jag tycker det är lätt värt.

Bilder från senaste dagarna: 




emma: time is passing by

TAGGAR KVÄLLEN, kommer bli så sjukt awesome! Sitter och funderar på om man ska ta snygga kläder och frysa, eller vara varm och se ut som en apas halvbror? Jag tror på det första alternativet, det är ju det som festivalen är gjort för. Dock blir det nog mer kläder i väskan, kan bli en LÅNG kväll........


olivia: sova sova packa städa sovasova

Måste snabbskriva! Ska nämligen jobba imorgon också fick vi veta idag, så måste sova så jag kan vara vaken på en förhoppningsvis jättebra kväll imorgon. Har spenderat igår och idag på festivalen, åkte två karuseller jag lovat mig själv att aldrig mer åka men det gick bra. PZ OUT

lina: virrrrvelvinnden

ohhh no, bad uppdatering....Men det finns en orsak till det och den orsaken är ATT DET ÄR SOMMAR! och på sommaren orkar man inte sitta inne vid datorn hela dagarna.

Ikväll blir det som igår festivalen, hoppas på att få en awesome kväll.



KUNDE INTE LADDA IN BILD...ni överlever!

emma: I screamed at you when you didn't hear

Min dator har valt att dissa internet så jag skriver från Olivias dator istället. Har spenderatr dagen först på jobbet, sedan vitbergsbadet (där jag förövrigt råkade blotta mig, PINSAMT) och sist men inte minst på stadsfesten. Kvällen började som alla våra kvällar drygt och slutade awesome, blir dock inga bilder idag på grund av den enkla anledningen att jag inte vill ge bort mina bilder till Olivia! Istället kan jag lägga in en bild som visar exakt hur stekig jag är.




olivia: vad är det här för bergochdalbana

Hej hejdå. Skoja. Igår var väldigt random och idag kaxxa vi med jörnsbor på vitbergs. Nu ska vi till stadsfesten och vräka lite mat.  HARE BRA

emma: I was just like... and then I lol'ed

Här är bilderna från de senaste dagarna som nog egentligen aldrig borde ha fått se dagens ljus:




inte stolt över dessa bilder♥♥♥

UPDATE FROM OLIVIA: ser inte jag ut som Voldemort på tredje bilden? ♥


olivia: lulz



emma: now I'm free to go anywhere

Gårdagen var (förutom jobbet) kung, spenderades i bergsbyn med att göra random saker med underbart sällskap och en familjepizza. Hann bland annat med att bada, döpa en kattunge (SIMBA - kung över lejonriket), hitta på ett nytt ord (kattalterego), fara på ica, spela fotboll och jag fick ha den snyggaste moppehjälmen. På jobbet idag tycktes golfspelarna ha anorexia så jag och Olivia fick roa oss med annat, t.ex. ta spårat fula kort, skicka sms till random nummer och ja. Det var det.

SNygga bilder från det senaste dygnets roligheter.. dock enbart på mig, olivia och matilda. Inte ens familjepizzan fick vara med:(





fyfan så jävla lol


olivia: dags att vända

Var på jobbet idag. Finns ibland inte så mycket att göra så då kan man ta fula kort. Ett urval:




Haha hemskheter...


olivia: då allt var lätt, då allt var rätt

Tiden efter jobbet spenderades i allas vårat Bergsbyn, där vi badade två gånger och åt  drygt en halv familjepizza. For också på ica morön, spelade fotboll och blev allergisk mot några alldeles otroligt söta kattungar. Nu ska snälla söta duktiga Olivia som kom hem i tid sova så jag någon gång får tillbaka min förlorade energi.



lina: The end of the beginning





Har fått våran avslutningskatalog idag!

emma: you got to hold on



Blottade mig nyss för grannarna, ska slåss mot myggen i mitt rum nu och sedan sova. Kommer bli kind of hot med tanke på att jag inte vågar ha öppet dörren om någon gangster (LÄS: mygga) skulle söka sig in. Men äsch. Jag brukar ändå se ut som en svettig potatis på golfbaninnesen och kommer med stor säkerhet göra det även imorgon. (OBSERVERA: bilden ovan är ej tagen under dessa svettiga dagar)

Aja. This is some real svammeling, lika bra att sova, SWEET DREAMS YOU SMALL RED NINJATURTLES :*


olivia: när allting är förvirrat,

Tycker att jag varit sämst en tid så här får ni en massa bilder, från någon gång före skolavslutningen till ikv'll då vi hade picknick på taket.












Okej. Det var alla som jag vill lägga ut. De här bilderna är då alltså bl.a från vår resa, men det var bara mina mobilbilder  och jag använde inte den så mycket därborta. Fler resbilder kommer nog senare, men de är på datorn hos mamma.

Ser ni förresten bilden på mina ben? Märkena har jag fått av att jag bränt mig på varmkorvsaken när vi jobbar. Mina ben kommer aldrig mer vara desamma efter dessa arbetardagar.


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Första kärleken & kyssen?
SVAR:
Men typ 8an

när fick ni er första mens?
SVAR:
7an

Längtar ni till gymnasiet? Isåfall, varför?
Vem grät, flänna, floda, mest på avslutningen?;DD;D;;DD;D
SVAR:
JA DET KOMMER BLI AWESOME
Emma, ingen annan.

heter inte ngn av er Amanda då ?
SVAR:
Inte än:)

vem e era boss då ?:)
SVAR:
"Lampan" Matilda höll på att gå in i när hon spelade wow. Det var ingen lampa.

oskuld?
SVAR:
Men ja

varför är jag så bra? :O :D
SVAR:
Därför att du är anonym.

Lina du stavar som en kratta, visst?
SVAR:
Dålig klasskamrat sa jag.

vilka gymnasium ska ni gå på? :)
SVAR:
Idrott och hälsa på John Bauer.

Vem är min bodyguard?
SVAR:
Säkert Emma..

längtar ni till att börja på idrott och hälsa då? :D
SVAR:
JA pratade om det nyss faktiskt, samtidigt som vi åt en patron och lyssnade på emolåtar.

Gillar nån av er DR. Pepper?
Har ni någon kylbag?
Vad ser ni helst på tv?
SVAR:
Man dricker inte vanlijkubbar!
Jajemen faktiskt.
FILM

Hur känns det att ha gått ut nian? :)
SVAR:
HELT superawesome, kan inte beskrivas i ord.

musik smak? :D
SVAR:
Otrolig. FM static, Sunrise avenue, Skillet, Three days grace osvosv.
 
Favoritchips?
SVAR:
CREAM CHEESE!!!!!!!!

Är ni Ninjas?
SVAR:
Svar ja. Titta bilden några inlägg nedanför.

Tycker ni om Omaryo?
Vad tycker ni om bergsbyhooden?
Hur många gånger har ni våldgästat ett lan?
Hur många gånger har ni våldtagit ett lamm?
SVAR:
LOVE HIM. Titta Olivias profilbild på facebook.
Ganska awesome. Hur ofta vi är där talar sitt tydliga språk.
Har funderat på det här. Svaret är ingen! Har alltid frågat först eller blivit inbjudna hehe.
Orka räkna..........

gick alla ni i samma klass?
SVAR:
Nej, Olivia och Lina gick i samma, Emma var mobbad.

är jag tuff höhö?
SVAR:
Säkert inte.

lina: Kunde inte låta bli att le

Anonym: ska inte ni svara på frågestunden???????????

SVAR
: Svar på frågestunden kommer ikväll.







emma: such a lonely girl

Senaste dygnen i bilder:















Och nej.... jag har ännu inte dött i "bastun" (kiosken) och Olivia är inte den enda människan jag umgåtts med på senare tid, dock den enda jag har tagit kort på. Och ja, jag och Olivia tar fula egopics varje dag på jobbet. Nu har vi den saken utredd:)


olivia: UTELAN


emma: min sista macka är klar, nu

Sitter och peppar inför jobbet idag, sejten jag är trött alltså! Var ju på lan i ursvikshooden igår, vi hade bland annat allsång. Det är en bit att cykla dit härifrån sunnanå kan jag lova er. Dessutom måste jag och Olivia cykla till jobbet idag, det är aslångt och jag har ingen aning om vägen. Lycka till till oss!

Och till er som läser detta: Please, smsa mig, vi har inte mycket att göra på jobbet ibland och något måste ju leda bort mina tankar från allt gott vi har runt om oss (ja, vi jobbar ju i kiosk).

                                               Säg inte nej till miiIIiiiIiIiiiIg, I'll be watching you


emma: jag ser din kärlek hos mig

TJENNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA wazzap?

Uppdatering från lanet i ursvikshooden nu, har haft allsång och fryser nu av isvindarna från ACen. Kanske överlever.

olivia: en sekund och saknaden tar över

Alldeles fel tid att vara vaken på när jag ska stiga upp klockan 8 imorgon för att hinna till jobbet, men vi får hoppas på överlevnad. Har spenderat kvällen lite varstans, ninja time ohyes.

Annars tycker jag att vi ska hylla vädret som hägrar här just nu, och sommaren i allmänhet. Men jag vill inte fira det genom att sitta inne och glo på datorn och det är därför den här bloggen  suger just nu. Inte ser jag någon förbättring komma heller. Sad but true.

Men snygging.

lina: trodde aldrig att jag skulle behöva säga det

Igår moppade jag och mannen(kvinnan) myten legenden OLIVIA omkring här i den otroliga staden Skellefteå. Började med Ica morön där vi köpte godis och en magisk dricka, även kallad Åkebärsdricka. Gav oss sedan vidare till Mobacken som var helt dött... Avslutade med ett bad i Falkträsket! mycket uppfriskande.










puss

emma: tycker du det

SALUT

Kom just hem från vitbergs där jag, myggan och tard var och bada (och åt jordgubbar och en pommeslåda). Väntar på att Olivia ska klippa gräset färdigt på framsidan så jag kan ta baksidan. Är sjukt lycklig på grund av att: VI SKA ÄTA GRILLAT TILL MIDDAG! Sedan blir det nog att återvända ut och då är det sneaky ninja time, passa er, varefter jag tror vi ska dra ett skrov på frasses.

En fråga: Varför handlar typ varannan mening i mina inlägg om något jag har ätit, något jag ska äta eller något jag skulle vilja äta? Visste man inte vem jag var skulle man kunna tro att jag var en fet tysk.




emma: vi skulle ju få leva här

Något otroligt har hänt! Jag och Olivia har fått sommarjobb!!!!!!!! Med tanke på min tur trodde jag aldrig att detta skulle ske, men uppenbarligen. Samma dag som vi fick brev från kommunen, där det meddelades att vi inte fick kommunalt sommarjobb, ringde dom från golfbanan till mamma, som visst sökt sommarjobb åt oss där? Aja, vi börjar i helgen, sedan är det typ randomdagar under hela sommarlovet, typ. Hoppas på en riktigt fet lön, hehe.

Sitter i alla fall och äter en riktigt grov frukost nu, lutar nog att dra sig mot stan och spendera lite pengar. *me like*. Lyckades förrestenb med bravaden att glömma alla mina kläder och datasladden hos mamma, så jag sitter på Olivias dator. Kanske har hon en riktigt underbar bild jag kan bjuda på? Kanske får ni skåda mitt underbara anlete?

Åh! Här hittade jag en gammal favoritoutfit;



ONDERBART


emma: THE RESA, bilder

Väldigt, väldigt fina bilder från resan i helt random ordning, se och njut:












lina: gårkvällen bestod av



regn+ninja+groda=awesome

emma: give me a chance to say that you are made for me

Gjort sedan jag and ma sistahh came home:













Tyvärr fick jag inte med att vi:
-skvätte vatten i ansiktet på en liten flicka
-skulle se Den modiga lilla Brödrosten men vhsen var inte ikopplad
-hade super sneaky ninjatime i regnet och åskan
-vi hade ninjakrig om en hjärtkudde (tyvärr var våra motståndare tusen gånger mer ninja än vi)
- sov tre stycken i en säng på ett onödig oskönt sätt
-gick från bergsbyn till sunnanå på en och en halv timme


emma: sexigt



HAHAHHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
hello retards


olivia: jag fick också många myggbett

Det hände mycket igår värt att skriva om. Dock skriver jag bara om när jag skulle hoppa av cykeln efter att Emma skjutsat mig, men benet hade domnat bort så jag föll som en efterbliven ner på marken. Då skulle man kunna kalla mig retard, inte när jag frågar lite frågor när jag är jättetrött.

AH NICE! Emma och mamma i Berlin.

RSS 2.0