olivia: man tror på aldrig men aldrig är aldrig aldrig

Idag när jag och Emma kom hem från skolan gick vi ut. Ja ni hörde, JAG och EMMA gick UT. Hallelujah, once in a lifetime. Men kan ni gissa vad vi gjorde? Vi lekte. I snön. Oh jävlar, jag tror det har frusit i helvetet. Men kul var det. Särskilt att kasta sig som en ninja. Tur att vi alltid är lika mogna:)
 

lina: du kommer nog aldrig förstå lyckan jag känner när vi pratar och besvikelsen jag känner när du går

Kom precis hem från dagen träning som var lite annorlunda eftersom vi var fyra spelare, vi lärde en myra simma, emma fick ett påskägg, vi planerade avslutningen och lite för den kommande helgen. Mycket roligt!

Nu alldeles strax ska jag hoppa in och ut ur duschen och sen göra klart frågorna på so:n som ska vara klara imorgon! Kanske kommer ett inlägg efter det om jag orkar men troligtsvis inte.


olivias new look!





kisseeesss

olivia: snart träning!!! okej rubrik?

Bilden jag är på väg att lägga ut är en bild på vårt lag minuten efter DMvinsten. Nu är det inte bara "oj jag blev så dålig vad hände???", utan nu är det seriöst: vad hände med mitt face?

Can you  find me? Hoppas inte.

P.S De på bakre raden körde the one and only Majaposen från en bild från förra hösten.

olivia: de pratade om skellefteå på sporten

Jag visste att jag gjorde rätt. Nu slapp jag se en jättespännande match och fick bara veta att vi vann! Passar mig utmärkt.

För att göra mitt liv komplett så har vi dessutom idrottens sista skidor imorgon. Hörde ni? Och vet ni vad det betyder? Jo, att efter imorgon så har vi gjort bort grundskolans sista skidor? Aldrig mer behöver vi släpa skidorna upp till spåret och stressa oss igenom så att vi inte ska komma försent till nästa lektion! Jag lover att jag alltför många gånger drömt mig bort till kanal där de inte har längdskidor på schemat.

Men nu blir det sleepmode för mig, så jag inte vaknar med ett huvud av cement imorgon och inte kan koncentrera mig på att göra klart min förjävulskt fula tröja på slöjden och faktiskt sudda bort det där  lilla g:et på mitt betyg!

fin

emma: will I ever be enough

Har egentligen väldigt mycket läxa att göra, men vem har dött av att blogga lite istället?

Haha, igår när jag gick hem från skolan såg jag en gubbe längre fram på vägen. Han höll i tre påsar av ica-kassestorlek och hade inga vantar. Plötsligt böjde han sig ner och plockade upp fryset hundbajs från vägkanten, och stoppade ner det i en av sina påsar. Jag kunde knappt tro mina ögon!! Smått random.

Vad har annars hänt sedan jag senast uppdaterade då? Jo just ja, vi vann ju dm.. hehe, det var smackets förtjänst! Förutom det så vann jag ett påskägg på träningen igår, eftersom det var jag som snabbast lyckades träffa basketkorgen- ribban på handbollsmålet- hålen på trämålvakten- smala hålet på plinten! Grattis till mig!

Förresten, nu är det forever goodbye till min klubba (eller i alla fall till bladet på den). Too damaged för att spela med, och skjuta med. Saknar dig redan älskling!

<BIlder från umeå! Dock blev det bara bilder tagna i bilen och på restaurangen vi åt på före.. och den var inge höjdare! Trodde inte att man kunde göra så äcklig köttfärssås och spagetti, men uppenbarligen!


olivia: idag var det vår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har bestämt mig för att trotsa majoriteten av Skellefteås befolkning ikväll. Jag ska nämligen inte titta på hockey ikväll. Det inte det att jag inte bryr mig eller nåt, men mina nerver håller inte! Det går bara inte, jag kan inte titta. För mig är det bättre att bara veta resultatet.


Om Skellefteå förlorar kan ändå DMvinsten alltid pigga upp!.... eller inte? Är det inte så att om man förlorar en så viktig match blir det ledsna miner ganska länge, men om man vinner är man glad en minut? Sen är det lite "åh vi vann en match, va bra" och inte så mycket mer? Så är det för mig.

olivia: hög tid nu, oj vad konstigt det såg ut

Jag måste sova. Men först måste jag skriva nånting eftersom ingen annan gör det, men jag har inget att skriva. Bloggelibloggtorka. Vill bara att skolan ska ta slut, påsklovet är så eftertraktat av mig just nu. Har så mycket roliga planer! Eller inte, jag tror inte att jag har en enda faktiskt. Men man kan skaffa. Kom ihåg det mina vänner, man kan alltid skaffa.

Emma i det "fina" ljuset.

olivia: kanske

En idé skulle vara att kliva upp ur sängen och göra mig klar. En annan idé  är att ligga kvar i sängen så länge att det blir bråttom och sedan skynda mig att göra mig klar och springa till skolan.

Jag satsar på det andra alternativet.

Crazy happy.

olivia: bäst när det gäller

Vi lyckades! Hammarängen f94 är nu mera distriktsmästare! GALET HÄRLIGT.

2-0 blev det iaf mot Täfteå, första kämpade vi in och andra satte vi när de tagit ut målvakten. Haha! Där fick de så de teg, bokstavligt talat. Alla tackade inte efter matchen:(

Men ärligt talat tror jag det laget har nåt emot oss, men jag vet inte riktigt varför. Det var faktiskt de som vann när vi möttes på paradiscupen, och då vann de med 2-0.

Hehe! En buss med en smiley.

Hehe! En del av vårt underbara, jättebra lag!

P.S Vi åt både på en random restaurang och på max!

P.S2 Jag kommer ha ett fint blåmärke efter att nån slog mig över smalbenet med sin klubba.

P.S3 Snart påsklov!!!

P.S4 Är klockan redan halv 11? Jag är trött.

P.S5 Det spårar med P.S's. D.S

lina: smack för fan!

Kom precis hem från umeå där vi spelat dm-finalen som vi vann och är nu DISTRIKTSMÄSTARE!!!! känns asssskönt, bra spelat allihopa ni är köng<33333333



okej helt annan match och lag men jag har bilder så cp så orkade inte(a) men innebandy<333333





puss

olivia: nu sker det

Jag vaknade nyss av att mobilen vibrera till. I ett av mina osmarta ögonblick hade jag tydligen gjort en aktivitet om DM och ställt så att det började klockan 8. Men okej, det gjorde inte så mycket eftersom jag har varit delvis vaken i flera timmar nu, är så himla nervös! Eller kanske mer spänd och förväntansfull. Eller så längtar jag bara väldigt mycket. Eller kanske allt det.

Nu är det ju sommartid! (visst? annars blir det pinsamt) Kunde det ha kommit på nån mer perfekt dag? Tror inte det, för nu har jag ju en mindre timme att slå ihjäl innan vi ska fara! Det är skönt eftersom jag inte kommer kunna koncentrera mig på nåt annat, och jag är osäker på om jag ens kommer kunna äta frukost. Jag menar, jag drömde till och med om Umeå. Det är illa.

Egentligen är det ganska fult, för jag har längtat och väntat till idag i ungefär 4-5 månader, men nu när det bara är tre timmar kvar till avfärd känns det som att jag ska avlida! Det går bara inte att vänta längre!

emma: mobilen mellan sängarna

En del av gårdagskvällen bestod också av att sjunga detta om och om igen. Och ja, jag VET att jag är tondöv!


emma: tack för att ni är awesome

Hade en angenäm kväll i Burträsk igår. Mer folk än jag hade kunnat ana hade smackat sig dit. Och ja - jag användar ordet smack utan kontroll nu, men det funkar eftersom smack betyder alla ord i världen utom fail! Så om jag skulle vilja skulle jag kunna skriva en mening med bara smack, så här; Smack smack smack smack smack.

Aja. Nog pratat om smack. Kvällen igår var lyckad i alla fall, jag hade då kul. Den enda grejen som inte kunde beskrivas med smack (alltså var det fail) var att jag inte hann fixa håret före, så jag fick gå omkring och vara lite angenämt obekväm med mitt oemotståndliga slick till hår.


Jag gav en penna till Olivia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Haha!!!!! "The Korridor", älska Matildas pose! (hon är skuggan där bak)


Pennan<3


Fick Felix autograf!!! OMG.



olivia: galet nice



Matilda är en snygging! Men korven är bara to die for.

olivia: jag drog ett dåligt skämt som bara gjorde oss ledsna och sen ångrade jag mig

Nu ligger jag här i min säng. HAHA nej men det var en ful början på en ful berättelse jag och Emma skrev när vi var små. Tur att den är long gone nu.

Igår tillbringade alltså vipåbloggen och matilda kvällen i Burträsk. Till att börja med förvånades vi över att det var så stort, trodde typ det var tre hus och en skola där. Därför blev det lite problem när vi skulle hitta från busstation till skolan, men som tur var var vi inte ensamma och det var nog därför vi kom fram nångång.

Det var bra där iaf, HELT OK. Vi lyssnade på banden, hittade ett disco i en korridor där ingen var? Körde stek-ochglassardansen där, det är ju ett måste. Och brännandansen. Vi hann också med att dansa med en korv, och sedan med en till, sjunga lite, bli fans av Felix, lagga på de förbannade jörnsborna som inte kan sluta tjata om när vi förlorade i innebandy mot dem, och mycket, mycket mer! Okej kanske inte alltför mycket mer, men ändå mycket, mycket mer! Jag hade oftast kul, det är det som räknas.

Precis såhär glad blev Matilda när vi kom till Burträsk.

Men ibland var det inte så kul.

Såhär ful är jag på fula egopics underifrån. Jag vill bara att ni ska veta att jag gjorde mitt fulaste.

Helt kalrt fans. Vi fick t.o.m personliga hälsningar!! !! !!! ! Oförglömligt.
 

emma: ligger i min säng och drömmer mig bort

Har just duschat, sitter nu och känner mig lyxig i morgonrock. Eller heter det badrock efter man har duschat? Aja. Ikväll taggar vi i alla fall musikfestival i  Burträsk, ingen aning om vad det är, men vi vann... fick.... okej tog gratisbiljetter så då är det lika värt!

Förövrigt fick vi i alla fall veta resultaten på älskade svenska nationella proven. Fick mvg i läsförståelse, vg- i hörförståelse (någon som fattade vad man skulle göra på den delen?) och vg+ på uppsatsen. VG+ blev slutbetyget. Är mycket surprised att jag fick så pass bra på uppsatsen, eftersom jag skämdes så mycket över den att jag var tvungen att slänga den direkt efter de blev skriven (ja, kladden alltså).

Borde börja göra mig klar nu, men det är inte alltid så kul eftersom hur länge jag än fixar håret så finns detinte något stadium då mitt hår kan beskrivas som "snyggt". Dessutom så ser man alltid snygg ut i spegeln jag sminkar mig framför, så då tror man att man ser bra ut tills man råkar se sin horribla spegelbild i en annan spegel. Och pricken över i:et så har jag ju självklart ingenting att ta på mig.



Haha snyggt att ena mitt öga ser ut som om jag har ögoninflamation, aja. Kan berio lite på att jag fick smink, schampoo och tvål i samma öga.

emma: .... no words

Dagens två mest spännande händelser måste ju vara nationellt prov engelskauppsats och match! Matchen var väl ingen höjdare, slutade 2-1 till oss, jag gjorde mål och det var väl ungefär det bästa jag gjorde. Hatade även domaren lite, jo visst har jag en hand i ryggen på motspelaren då jag har båda händerna på klubban och trycker axel mot axel, det är klart. Men aja

Uppsatsen kändes som om det funka, förutom att jag inte förstod någonting av uppgifterna så jag skrev om det jag kände för. Men förövrigt är jag säker på ett G, tror på ett vg och hoppas på ett mvg.

DAGENS SORGLIGASTE: Skulle visa mamma att mitt blad på klubban var löst.
"Inte så farligt", sade hon, "men det är ju trasigt här". Och visst hade hon rätt! Min trogna tjänare.. har gått i pension? Gör kanske sitt sista uppdrag på söndag, DM. Är det ajöss sen? Jag vet ej, men nog kommer jag sakna den. Har ingen annan klubba jag kan spela med! Jag lovar, it's the one!



>haha retarded men smack.... helvete klubban helvete, det var ju fan smack-klubban:(!!

olivia: det är samma, samma, samma, samma, samNEJ nåt annat!

Spelat match ikväll. Vi vann, men kändes det bra? NEJ. Vi måste verkligen stepa it up om vi ska vinna på söndag. Men längtar jag dit? JA. Vänta, en gång till: JA. Några gånger till: JA JA JA JA JA JA JA JA.

Skrev också engelsk uppsats på nationella proven. Blev ungefär en upprepning av orden, I want och that's.

Förra gången i Umeå! Känns bra att snart vara tillbaka.

lina: när gör så här hatar jag dig! du fattar inte hur mycket det sårar.




olivia: det där nångång, kom kanske

Jag är yr, kanske för att jag är trött? Jag är ganska trött.


Nu till saken: äsch. Jag skojade bara. Det fanns aldrig nån sak, dvs nånting jag skulle skriva och berätta om. Absolut nada. Nothing. l----------------------empty-space---------------------l

ASSERIÖS OUTFIT från nångång. Randombild passade bra till randominlägg. Nog för att alla min inlägg är randominlägg och alla mina bilder är randombilder men det funkar. Lolz:P:P

emma: orka

ÅHW




emma: ORKA

Halvdagar på skolan är alltid skönt men inte tar jag tillvara på dom inte! Gör ungefär ingenting på dessa dagar, men de duger i alla fall. Det var ej heller möjligt att göra något ikväll eftersom vi var tvugna att hålla Albin 6 år sällskap hemma. Aja det är bara att tagga morgondagen! Bild och so på morgonen, engelskanationell uppsats på eftermiddagen sedan slut! Hem, laga middag och sedan träningsmatch mot rönnskär f95-96(?). Aldrig mött dem, aldrig hört talas om dem. Tagga i alla fall!!

Öh alltså det händer inte mycket i mitt liv just nu alltså. Och orden flödar inte direkt, är ganska ansträngt att skriva just nu kan jag lova. Går inte heller bara skriva någon rad och sedan lägga in en bild, känns inte riktigt som att det blir samma sak med en risig halvsuddig mobilbild som med en tagen av systemkamera? Aja allt jag skriver just nu blir skit så GODNATT



WANT IT THAT WAY
btw jävlar vad vit jag var, haha... fast det var ju typ första gången solen visade sig förra året, (skyller jag på!!!)


olivia: vissa saker går inte föklara



Så rätt, så rätt.

Nu ska jag gå upp och lägga Albin, och sen se dating in the dark! Vet inte varför men jag älskar typ det programmet.

lina: hahaah sa du smack?



jenny like SMACK!

THIS IS SOME REAL SHIT


emma: nej, bara nej

Jag längtar definitivt inte till - 18 dagar. Då flyttar Matilda.
Helvete vad jag kommer att sakna allting. Nästa vecka blir sista veckan vi bor tillsammans. Okej. Orkar inte tänka på det nu. Det blir säkert bra på nåt annat sätt


jag älskar er såsåsåsåsåsåsåsåsåsåsåsåsåsåsåsåså mycket, ni är så mycket bättre än jag någonsin kommer bli, vet inte vad jag ska säga, keep up the good work? 

lina: framtiden väntar om en farlig gåta







Sååååå det här var alltså det jag köpte på stan today!




puss

lina: ser ni inte att det sårar

Jag är huuuur glad som helst!!! kom just på att vi har halvdag imorgon och dom ända lektionerna jag har är engelska, film(franska) och biologi!!!! kan det bli bättre????nae 






Den här flickan har jag spenderat dagen på stan med, ska visa vad jag köpte senare!







kisses


emma: sa du smack?

Träningen idag kan man knappast påstå att den gick bra, men det var definitivt en av de roligaste på länge. Förresten så har vi kommer på ett nytt "det man skriker framför mål innan match". Då skriker först vår lagkapten "vad sa du?" och sen skriker alla: "SA DU SMACK????!" Dessutom har vi en ny frislagsvariant som heter smack.

Älskar smack.

 

DET VAR ETT TAG SEN, på den tiden jag inte älskade smack. En annan tid, ett annat liv. Lite brist på bilder kan man säga då jag tar till sådana långsökta förklaringar för mina tvivelaktiga val av bilder. Men i alla fall. Någonting sorligt har hänt. I 2 månader kanske har det stått på vår frys med magnetbokstäver "scary hot lindhölm", fråga mig ej varför eller vem lindhölm är. I alla fall så har någon tagit bort det!!!! RIP.

BTW. Har sovmorgon, film, teknik och halvdag imorgon. Kan ej bli mycket bättre. Då ska jag och två inte så farliga tjejer på stan. älska

olivia: powerplay powerplay

Har tränat, första gången på drygt en vecka. Inte bra form till DM kanske, men ändå.

DM ja. Det drar ju ihop sig nu, 17.30 på söndag står vi uppställda i gammliahallen (visst?) OCH ALLA FRÅN UMEÅ SOM LÄSER DET HÄR SKA KOMMA OCH KOLLA. Punkt slut. Vi behöver ju stöd:(

Efter skolan for jag och Lina till stan, nu har jag färgglada snoddar! *Smiley* Och en tröja... den var lite stor. Men det funkar. Utropstecken.

We can do it!! !!! !!!

olivia: lllll

Mot skolan!

Hehehe-hehehehee

emma: I'm still waiting

Nu drar jag snart iväg till skolan (haha vilken överraskning!!). Dagens outfit består av; HA skämt åsido!! Öj seriöst inlägg det här blev men ändå

peace out, kisses, over and out, byebye, xoxo, grisig ros, puss, kram, dude you're crazy!, älskar er, want a hotdog?, HEJDÅ


inget fel på Olivia med ett paraply.

olivia: så mycket att göra, tänka på, hoppas på, längta till

Stekardag idag. Jag har läst en bok. Och stekt. Jag har träffat Lina, vi busade lite. Sen stekte vi. Kom hem. Stekte lite och nu steker jag igen. Stek.

Och vet ni vad som mer har hänt!!!? Matilda har kommit hem från tärnaby! (eller hemavan? äsch, sak samma) JAG HOPPAS HON STEKTE, antar det iaf.
 
Varför är bilden rättvänd när man väljer den men inte sen:(?

emma: DEN RIKTIGA SANNINGEN

JAG, EMMA NILSSON, ÄR DEFINITIVT COOLARE ÄN LINUS ÅSTRÖM OCH DOM SOM PÅSTÅR NÅGOT ANNAT HAR FEL FEL FEL OCH ÄNNU MER FEL

Btw. Godnatt!


Haha. Coolast. SNÄLLA OBSERVERA GAMMAL BILD

lina: sanningen!

LINUS ÅSNAN ÅSTRÖM e coolare än EMMA NISSE NILSSON

olivia: asdd som vanligt


SLUTA SKRIVA SOM EN P12 LINA

lina: hmsasd



SLUTA MYTTA OLIVIA!





olivia: JAG VILL OCKSÅ DELA MIN ÅSIKT

It's true. Waaaaay to often skriver Lina som en p12. Detta kan jag säga fast jag inte har skrivit med henne varken eller idag eller på typ en vecka? Jaja. Sant är det iallafall.

Bara nice bilder på bloggen nu.


emma: DET HÄR ÄR SANNINGEN




DEN HÄR FLICKAN LINA HOLMBOM SKRIVER SOM EN P12A!!!!!!!!!!!!!

lina: OHNO!




Den här flickan kan gå och ta sig någonstans för jag skriver fan inte som en jävla p12!!!!!!


nu vet ni det! puss

emma: jag vill inte veta

Ja. Nu har jag kommit tillbaka från min stekarstund i solen. Observera: jag steker såklart nu med men dock inte i solen.

Läste ut Låt den rätte komma in som mamma och Olivia kom hem med från stan igår. Trodde att den skulle vara läskig men icket, bra var den i alla fall. Nu smsar jag med Lina men strax blir det väl att packa inför min flytt till psyket jag snart måste göra eftersom Lina skickar p12sms med way too many :P. Varför??????

 

OLIVIA ETT ÅR SEDAN IDAG

lina: du säger att du försöker men det är bara en till av dina lögner

Vädret idag har varit och är helt sjukt underbart! är en sån dag då man bara kan sätta sig i solen eller gå ut och gå osminkad och bara njuta av livet, det är precis vad jag gjort idag och jag älskar det!








kissseesssssss


emma: allowed

Tror jag ska ta och sätta mig ute i solen en stund och sola. Hörde ni det? Sola. SOLA. Jag ska sola. Steka i solen. Det är vad jag ska göra.

Titta på bilder tidigare idag från turkiet och jag saknar det SÅÅÅÅ MYCKET. Vill utomlands! Kan inte vänta tills i sommar då vi, som Olivia skrivit, ska ut och tågluffa och besöka bland annat franska rivieran! Skönt nanting!



asdfghjkl

olivia: du söker någon, falskhet, du tror att jag förnekar det

Nu är det officiellt. Jag är ett no-lifeoffer (som om vi inte visste det). Ikväll har jag sett hockeyn med ma family och sen såg vi 2012. Den gjorde mig lite besviken faktiskt, men mina förhoppningar var löjligt höga?

Eftersom det här har varit en helt ospännande och ganska händelselös helg kanske jag kan trösta mig med att jag har läst mer än hälften av boken  jag började på? Okej det är inte till någon tröst alls, mer tvärt om om man ser till det faktum att den är jäkligt bra. Men hemsk, boken består av flera historier och vissa av dem är faktiskt riktigt otäcka.

Helt klart random: mina naglar efter paradiscupen. Stek! Fast mina fingrar såg lite småtorra ut. Men solen lyste coolt!

emma: jag mötte dig och sen gick det utför

Eftersom jag har haft typ INGETING att göra idag så har jag läst gamla msnkonversationer sen i somras och framåt och blev lite deppig. Fan va alla tyckte om mig på den tiden, har jag blivit en ny person eller något? För så är det sannerligen inte längre, och jag var bortskämd nog på den tiden att inte ens bry mig? Hata mig.

Förresten så tror jag att håller på att börja stamma. Har möjligtvis något socialt handikapp också. För att inte tala om hur tråkig och otrevlig jag är?



Emma special edition?

olivia: när allting vandrar omkring, snurra snurra snurra

Home from town! Jag känner mig nyttig nu när jag har hunnit göra så mycket och klockan inte ens är 14.00! Helt fantastiskt. Har till och med hunnit med att göra en sockerkaka. I'm amazing.

På stan fick jag iallafall en tröja! 49kr på rea var lätt värt det, dessutom var den randig och mamma försökte av någon anledning tvinga på mig randiga tröjor? Aja. Såg tröjan jag har på mig på rea också, men sånt är livet. När jag köper en tröja så hamnar den på rea sen. Så är det bara.

Vi hann också med att gå på bokrean och köpa fyra böcker men bara betala för tre!!!!!!!!!!! Jag valde tre och mamma en. Fast egentligen gav jag förslaget på den också, haha...

Dessutom slösade jag på mammas pengar när vi var och fikade. Vi pratade lite om vår kommande resa och det ska bli så otroligt, fucking amazing, jävulskt jävla kul! Vi har inte skrivit så mycket om det, men i sommar ska jag, Emma och mamma ut och tågluffa i 10 dagar. Vi far förmodligen på skolavslutningskvällen och vad vi har bestämt än så länge så ska vi besöka Frankrike och Italien.

Nu ska jag säg adjö till er och bege mig in i böckernas värld. Tänkte börja läsa 'pappersväggar'. Den verkar smått obehaglig. Har läst en bok av samma författare och den var rent otäck.

Btw. Jag måste verkligen tvätta håret.
Btw2. 'Orphan' verkar vara en must-seefilm. Must see!

lina: kan ju vara så

HALLOJJJJJ

okej varför skulle jag börja ett blogginlägg så? men det funkar. Nu är jag hemma i skellefteå igen eller jag kom hem igår fast har inte orkat blogga föränn nu för har varit så jävla trött.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer men säkert någonting jätte trevligt, eller sååå inte. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, tror att min hjärna gått och gömt sig eller någonting i den stilen så jag bjuder på en vacker bild på mitt olivias och linns arbete på tekniken istället. 


 




puss

emma: watch you burn



Har sminkat mig och fixat håret, men inte fan har jag orkat klä på mig än. Vad ska jag göra idag? Var är folket? Aja. Grov är jag i alla fall!

emma: jag lol'ade när jag såg det här



lol

emma: no need to worry, I'll be here

Jag har inte dött. Sitter faktiskt här och äter frukost helt själv efter att mamma och Olivia lämnat mig för att fara på stan. Inte för att jag villa följa med, men. Ska nog försöka ta och göra mig klar så jag inte ser lika mycket ut som den fula misslyckade figuren jag är, men det kändes så mycket lättare innan Olivia började prata skräckfilmer med mig. Dock så led hon också av det. Hon vågade inte gå och duscha.

Förresten. Nästa helg är det dags för DM-finalen!!!!!!!! Längtar som #%&(# men tyvärr har jag varken kondition, muskler eller spelsinne just nu. Fast jag har lärt mig skjuta slagskott, och det var på tiden! Kul ska det då bli att få fara till Umeå, det var så länge sedan!! Btw så spelas finalen mot Täfteå, ett lag vi förlorade med 0-2 mot under paradiscupen. Men då var vi dåliga, så jag anar att det kan gå oväntat bra.



Olivia. Vaad döljer du för mig, i dina mörka ögon?

olivia: släppa taget om allt, bara låta det gå tills det är försent

Att följa eller inte följa mamma på stan, det är frågan.

Förresten. Har de andra på bloggen dött eller nåt? Emma har då inte stigit upp än.....

olivia: lite bättre kunde det vara men det rullar på

Har suttit och tittat igenom bilder eftersom internet slutade funka, men here we go again! Ikväll hade vi match mot 96orna, jag spelade icket utan var domare. Iofs blåste jag nästan bara vid mål och tekning men det får spelarna leva med.

Annars känns mitt liv TOPPEN nu, verkligen bra. Kan lista alla bra saker med mitt liv just nu:

  • Är hungrig.
  • Är förkyld.
  • Har ögoninflammation som inte gått över än.
  • Den gör så att jag inte kan (eller vill ha dvs) mascara och alltså är jag en riktig heting.
  • Inga planer för en fredagskväll!
  • Blir nog att göra inget.
  • Det är inte ovanligt att mina fredagskvällar blir såhär.
  • Tror min hy har något emot mig.
  • Det har snöat ute.

Nu är det iallafall mat. Härliga tider.

Haha försöksobjekt?


olivia: fortsätta

Sitter och äter kladdkaka med glass när jag egentligen borde skriva på biologin, duscha eller fortsätta att svara på frågorna från tvillinginstitutet. Dock är de vädligt många och svåra, är just nu på en som undrar om jag har svårt att ändra mitt vanliga beteende. Frågan är: varför skulle jag ändra mitt vanliga beteende? Men det är LÄTT VÄRT eftersom vi får en biobiljett!

olivia: det som finns kvar, går runt, runt till det kommer rätt

Var nyss på affären med pappa och Albin, första gången jag är utanför huset på fyra dagar. Snart kommer visst Matilda och det verkar som att hon har något spännande att berätta... Jag har mina aningar.

Tänkte börja med genteknikuppsatsen men ja, det är inte värt förrän Matilda varit här så jag väntar. Men livets stora fråga för tillfället är ju faktiskt: ska jag till bygdsiljum imorgon? Eller spendera en till, hur tråkigt dag som helst, här hemma. Den som lever får se.

Men jag undrar en annan sak också. I måndags upptäckte jag canal+ på TVn där nere, och då var det bra filmer hela dagen. Nu de två sista dagarna har det inte varit något vettigt att se på. Jag förstår inte, vill canal+ mig något? Igår var det någon jättejättedålig filmserie(?) hela dagen. Det är inte rättvist.

olivia: när man står stilla och tiden går så fort, jorden snurrar kan inget få ett stopp

Jag blir ganska deprimerad när jag är hemma och är sjuk. Men jag tror det kan bero på att de enda jag har haft kontakt med är de som bor i detta hus, mamma och smsat några sms med Lina. Jag är socialt beroende. Men lite får jag kanske skylla mig själv eftersom jag inte är inne på msn eller svarar på sms.

emma: vill du bli min ninja

ninja ninja ninja

Eh ja. Nu ligger jag här i min säng! Tänker fina tankar! Viftar med tårna! Rullar med ögonen! Ja osv.

Idag tänkte jag vara hurtig nog att se ett CSI-avsnitt. Det är inte min favorit men tänkte ge det en chans i alla fall. Tyckte det var riktigt spännande, men sedan kom smällen. Det var ett CSI-avsnitt som var i två delar! Jag vetefan när det andra avsnittet sänds. Gissa min besvikelse! Tårar och ångest. Nästan.

Imorgon har jag, som alla andra nior (I'm no special) engelskanationellt prov. Känner mig faktiskt ganska confident över det, som man kan säga. Och som jag sa till mina fina klasskompisar: Nationellt prov i engelska är tusen gånger roligare än att ha teknik!

Observera: liten bildkris så bli inte finurliga över mina tveksamma val av bilder



Denna bild togs exakt ett år sedan!!

olivia: det spelar ingen roll när kunskapen ändå finns kvar,

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT
Jag har varit hemma hela dagen pga av sjukdom men har inte uppdaterat en enda gång! Förskräckligt. Dock hann jag med att se 2½ filmer, vilka allihopa var bra. Underbart.

Jag vet inte om det blir skola imorgon, för trots att jag duschade ikväll blev jag inte piggare, och annars brukar duschen vara värsta hälsokuren för mig! Så njanja, vi får se.

Oj, måste ta min medicin för ögat, vänta... Så ja! Om det bara kunde bli bättre nångång! Det värsta är att det kliar, och det är inte så bra att klia när det är väldigt smittbart och.. kletigt... låter jävligt ofräscht men det är ju inte så mysigt heller.

I WANT IT THAT WAY

emma: vem är kungen

For till träningen som skulle börja klockan 6, men icket. Helt dött var det där, och inte har någon sagt något till mig? Däremot har jag visst varit och tränat på edda idag, har jag fått höra. Inget jag kommer ihåg i alla fall, men jag ägde säkert!

Ramlade förövrigt för första gången denna vinter med cykeln! "Såg ingen hände det inte", men tyvärr körde en postbil bakom mig, så jag kan icke förneka. Annars så har väl inget vidare spektakulärt hänt idag.



old'n'scary

lina: don´t forget about us

NUUU drar jag iväg till göteborg, ni får ha de så bra allihopa hedå!




vackert!




kisses

lina: why can´t you just be normal like others?


hur skulle du se ut om du var arg?





Igen uppdatering på några dagar för min del men så kan det vara ibland. Nu är alltså sportlovet slut och vi återgår till the real life imorgon, fast för mig blir det nog inte speciellt normalt för ska troligtsvis åka till Göteborg imorgon kväll. Sorgligt nog missar jag två nationella och friluftsdagen i byggdsiljum huhu.

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot sängen och "sova", blir nog att smsa ett tag först, höhö gulligt men a GODNATT!





kisses

olivia: se det lilla

Seriöst, om jag var sliten igår så är jag död idag. Har till och med lyckats med att göra mindre saker än igår, och dessutom har jag haft ont i halsen och av-och-till-huvudvärk. Det är ju alltid (o)trevligt.

Nu dunkar jag musik i mina headphones och har nyss ställt väckarklockan vilket kändes mycket ovant. När vi till och med har sovmorgon imorgon så tycker man ju att jag borde vara världens mest utvilade på skolan men jag misstänker att fallet inte kommer vara så. Det kanske kan bero på att jag knappt har sett dagens ljus på flera dagar? Dock brukar vi faktiskt vara utomhus men det är av någon underlig anledning nästan alltid på kvällen.

Jag menar, vi var ute igår på kvällen, i förrgår, och tidigare kommer jag inte ihåg......... Kommer typ inte ihåg nåt från lovet, kan det bero på att det har varit så otroligt händelserikt? INTE

DETTA var en sak som vi faktiskt gjorde under lovet, men vad var det bra för? Det enda det gav mig (förutom att det var kul....... hehe) var en ögoninflammation som )")(&%"&%"&% vägrar gå över helt. DET GÖR JU ONT och dessutom vill jag inte sminka mig då, men varje gång vi (eller nån av oss) går ut på kvällen utan eller med överdrivet, oseriöst mycket smink så händer nåt kul. Tro mig, VARJE gång.

emma: you're too good for me

Sitter nu i sängen efter en dag jag inte har gjort någonting. Eller jo, jag har faktiskt skrivit biologiuppsats! *stolt som utav helvete* Torkar nu håret med hjälp av min hand, inga hårtorkar får längre komma nära sen jag fastnade i en.. Tro det eller ej så är mitt hår faktiskt ganska snyggt, inte sådär hjälplöst platt och äckligt fett som det vanligtvis är. Seriöst, måste göra något mitt hår!! Fulare kan man ju leta efter, men det blir nog svårt att finna.

Förövrigt längtar jag oerhört till skolan imorgon, det är så roligt att träffa alla igen efter ett lov! Eller inte, men.. det är ju enbart 3 veckor kvar till påsklovet så det kan hända att jag överlever. Om inte, vill jag att ni alla kommer på min begravning, och ni som inte gör det kommer jag hemsöka resten av ert liv.

Btw. Varför kan inte jag vara lyckligt lottad och ha lockigt hår? Seriöst, vad än alla med lockigt hår säger så är det tusen gånger bättre och snyggare än rakt. Och så är det bara.

Btw 2. Igår var jag en cool emodude med en hemlig kompis i sängen.



Jag och mitt nya ragg♥


olivia: nu ska jag fortsätta med ingenting


Emma och Matilda kör sin finaste pose.

Idag har jag helt klart tillbringat dagen med att vara en sliten krigare, och kommer fortsätta att vara det genom att tillbringa kvällen framför melodifestivalen.

Jag måste också meddela att igår lyckades vi med att gå från längst bort på det ödsligaste sunnanå till ica morön på mindre än en timme. Och det, mina vänner, är inte dåligt.

emma: en dag i glass

Normala personer brukar inte gå från sunnanå till morö backe för att ge någon en potatis.
Gissa vad vi gjorde igår?

Vi överlevde i alla fall, trots en 2 timmar lång promenad hem mitt i natten. Synd för tidningsbudet. Men. Jag tror Max räddade vårt liv, där vi vilade våra trötta ben (och åt mozarella sticks och lyxmousse), och där vi dessutom träffade Emanuel som inte hade någon att efterfesta med.

Vaknade nyss, är sjukt hungrig men aja. Igår åt jag cream cheese chips. Peace

Btw Matilda sparkas





olivia: jag saknar övik



olivia: nu ska jag äta frukost

Okej, nu har NÅNTING hänt med mitt öga. Det här kanske kan låta lite småäckligt, men när jag vaknade hade det runnit(?) så mycket och torkat så jag inte kunde öppna ögat. Dessutom är det uppsvullet och gör ont om man blinkar hårt eller rör på det. SUPERKUL.

Ja. Ni ser. Och förlåt mig för att jag ser helt störd ut men det är OK när ett av ens ögon är hälften av sitt vanliga storlek.

I somras hade jag btw det också såhär. Dock sa vårdcentralen att det förmodligen var ett myggbett, någon som tror på den förklaringen nu?

emma: ändå lite coolt






emma: det sitter i huvudet

I morse när jag vaknade kändes det EXAKT som sommar. Solen sken in bakom rullgardinen, varmt och kvavt i rummet, fåglar som kvittrade och lätet av en båt som körde utanför (okej, i realiteten så kan inga båtar köra utanför vårt hus men det LÄT som det). Fatta besvikelsen då jag tittade ut och såg 1 meter snö täcka landskapet!

Denna dagen hoppas jag skall bjuda på överraskningar, för jag har inga planer utöver att träna 17-18.30, så detta betyder alltså att ni ska bomba min mobil med sms liknande "Lust att göra nåt ikväll?".

Btw. Någon mer än jag som har tänkt på att den här bloggen blivit lite mindre bloggig och lite mer en konstant kontaktannons? Aja. Är man desperat så är man väl.





:(?

lina: I miss the time

NU blir det sängen! godnatt♥









puss

olivia: inget hejdå sunnanå

Justja! Det har hänt något  idag! Vi fick veta att vi med säkerhet får behålla huset! ÄLSKA!


emma: olivia bevisar

...att stek- och glassadansen funkar överallt! Observera låten i bakgrunden, vi lyssnade på vår skiva med låtar från melodifestivalen... 2003?


olivia: med alla förhoppningar

HÖ.

Jag förbannar min fantasi som inte kan komma på något roligt att göra NÅN GÅNG. Dessutom verkar ingen vara på humör för att ge mig förslag eller allmänt göra mig glad. Fast brukar nån någonsin vara på det humöret? Nej. Inte särskilt ofta.

Igår köpte vi btw 5 filmer från hemmakväll. De kostade bara 19kr styck så vi tyckte det var värt. På kvällen såg vi två av dem, och en av dem, Disturbia, var fan sjukt bra och hemsk! STORT filmtips till alla er där ute.

Till de resterande tre filmerna söker vi någon/några modiga som vill se dem med oss. Vågar knappast själva eftersom vi alla är så mesiga och ingen av oss inger särskilt mycket trygghet.

Goda tider.

emma: edda

Ska och bada.... igen! Peace out


lina: ska det hända igen?

Jag är huuur trött som helst i kroppen...men tröttare kommer den bli eftersom jag har dubbelträning snart, inte ok.

Dagen har spenderats på eddahallen tillsammans med emma, olvia, albin och lotta, MKT trevligt! Efter det så for vi till hemmakväll och köpte 5 filmer som vi ska "lana" ikväll, alla är inbjudna!!!
ps: vi har godis!













kyssssss


vad ska man säga?


emma: plännizar




va snygg man är ibland!... Och awesome, står det på bilden måste det vara sant..?!

Vaknade i alla fall för en stund sedan med ont i nacke/rygg, om någon har lust att ge mig lite massage är det helt OK. Planer för dagen är zero. Okej, det var en lögn. Ikväll ska jag träna! Men fram tills dess så är det... zero zero nöll nöll pllllännizar, dags att laga pizza peace out! BTW hallå gratis sms...? Ni måste ju bara vilja smsa med en awesome person som jag, så smsa!

olivia: efter en evighet

Denna sportlovsdag har icket bjudit på så mycket spännande, mest hängt @ Linas place. Eller den började spännande! Först ett besök hos tandläkaren, och efter det upptäckte jag att jag glömt cykelnyckeln så nu står min fina cykel nere vid folktandvården. Efter det bar det iaf raka vägen ner till stan för att möta upp DUUDUDUDUDUDU mormor och morfar! Vi åt på Vega's och det var riktigt jäkla gott. SEN blev det Lina.

Nu ska jag lägga bort datorn, och typ bara fundera. Det finns så mycket att fundera på!!!!!!

lina: I will love you anyway

Planerna för kvällen blev ändrade och spenderades istället med tjejerna och en film(Wild child), var väl mysigt som vanligt.
Är grymt trött men innan jag går och lägger mig bjuder jag på en låt som spelas i mitt rum just nu. Nighty nighty, skriver imorgon


'





kisses

lina: just just just love love love it it it

Jag har tråkigt jag har tråkigt jag har tråkigt, jag vill leka jag vill leka jag vill leka!





boaqua<3333


kissses

lina: en dag i fotosessionens tecken






kissssees

lina: kontaktannonser






lina: bambambidam




Dålig uppdadering nu men så kan det gå. Gårdagen spenderades iallafall tillsammans med Emma, Olivia, John(ursäkta menar "han") och Sahlen, vi typ gick omkring, stekte och glassade. 

Nu är jag med emma och olivia, vi har bakat till mammas sak ikväll och nu så lyssnar vi på tuff musik och emma klär ut sig till nått? hahahah






kisses









olivia: svik mig inte



Ny favoritsysselsättning? I think so.

lina: hungrig flicka

Ikväll blir det först att ta kort till en ny header och sen ringa någon och tvinga den att leka med oss!(kommer inte hända) men så äre iallafall!


 
hur skulle du se ut om du såg att en bil kom inkörandes genom fönstret?




pössss


olivia: fortfarande ja tack


Ändrade planer, tydligen ahr de stängt av så att man inte kommer sig in på kaplan på sportlovet, så det betyder: ingen träning. Men det andra stämmer fortfarande, plz give us something to do =pPPpPPpPP Dirrmode: ON

olivia: ja tack

Far på träning nu, men du, just DU är välkommen att höra av dig för att göra något efteråt. Men misströsta inte om vi inte är inne på msn eller svarar på sms, vänta bara till drygt halv åtta så är vi kontaktbara igen!

lina: just be like that



blogg.se lagga som fan men det här är iallafall det som följde med mig hem från stan idag, + snoddar men dom kanske inte är såååå intressanta att se tänkte jag så orkade inte ta kort på dom.

Om typ tio minuter ska jag befinna mig på kaplanskolan på innebandyträning. Kanske borde skynda mig iväg nu, ingen aning vad som händer ikväll såååå om ni vill göra nått så hör av er.





kysssss


emma: forget the world

SOM JAG HAR VÄNTAT. OCH NU ÄR DET HÄR. Vädret♥♥♥

Ska strax på stan, många saker att inhandla. Bland annat gratis sms, så nu kan ni börja smsa igen, om ni vill göra mig glad. Vilket jag hoppas. Fast jag är faktiskt redan glad. Amazing. Och ja, ni ska bry er! Skriv det i er carebok eller bara nåt. Bry er. Ska nog ut och sola en minimal stund innan jag gör mig klar 2 go. Och ja... bry er.


lina: solen skiner!

Okej ett till inlägg först för måste bara berätta en helt otrolig sak! och den saken är att SOLEN SKINER OCH DET ÄR 5+ ute!!!!! jag tror gud har hört mina klagomål.




:O♥:O♥




puss

lina: stan

Saknat mig? njaaa skulle inte tro det, men nu är jag tillbaka iallafall och det är LOV! Känns så jävla fucking underbart så att det nästan inte är sant.

Om ett tag blir det att bege sig in i duschen och sen göra mig färdig för en dag på stan med två fina flickor, guess who? Har några saker jag måste köpa och några vill köpa, haha men ni får kanske se när jag kommer hem igen.








kyssssar



emma: do you feel better now

Shutter Island var fan så JÄVLA LÄSKIG att jag höll på att spy då den var slut. Men bra var den i alla fall.

Imorgon är i alla fall dagen jag har väntat på mycket, mycket länge. JAG SKA FYLLA PÅ MOBILEN. Ja, everybody panic. Sing Hallelujah! Sen har jag tusen andra saker jag ska köpa på stan också, men det är bara random så varför carea?



aåååhhww

olivia: tack google, tack



Tack för SJÄLVFÖRTROENDET!

olivia: nu måste vi gå, eller det

Har gjort mig klar och ska dra på bio snart, vi ska se Shutter island.  Hoppas på att den är riktigt bra och hemsk, är sugen på det.

Diggar förresten till nån gammal melodifestivalenskiva jag hittade i förrådet. Inte för att det är särskilt bra, men det väcker minnen och känns som förr. Vi i vår familj har dessutom nån störd tradition att om vi far till fjällen nöter vi melodifestivalen hela vägen, så jag kan de flesta låtarna. När vi var små nötte vi också det hela tiden, särskilt en skiva från kanske 2002? Kan fortfarande sjunga med i alla låtar.

Denna tillbringade vi lite tid med tidigare idag. The king of bakning.

emma: en miljon



Ska fara på bio strax och se shutter island med.. .gissa vilka? Haha. Måste bara ta på mig lite rediga kläder först. PUSSAR

emma: msn

Ibland får man då ha kul



HAHAHHAHAHAHAHHAA


emma: 2 kung






olivia: trubbel


:O :(

Jag som til och med kom med ett förslag om nånting vi kunde göra och så ser jag det här... Fy skäms

emma: ändå tjäna 100 kronor

Jag har ont i nacken. Jag har tråkigt. Jag är trött. Jag har fula knän:(

Men trots detta så ser jag ändå positivt på den här dagen, för mitt horoskop sa att detta skulle bli en bra dag. MEN VAD SKA MAN GÖRA????? Hatar att vara planlös.



inte fina knän, nu ska jag äta upp olivias choklad


olivia: frågan frågan

Läste MLIA och det stog mycket om nån Waldo, så jag sökte på google. Vars är han?

Waldo


Where's Waldo?


olivia: visste ni?!



För det gjorde då inte jag! goodnighti

emma: you should see what you've done to me

Blir just i detta nu lite störd på mamma, som håller på och smsar mig och frågar olika saker fast jag minst 1000 gånger har sagt att jag inte har pengar på mobilen. Och efter tionde smset som jag inte har svarat på så verkar hon fortfarande ha svårt att förstå att jag ej heller inte kommer svara på nästa. Varför inte smsa Olivia istället om hon nu vill ha ett svar, eftersom hon är den av oss som har pengar????

Aja, steket i Linas jacuzzi var supergr8, lite synd att en massa granar täckte solen hälften av tiden men lite färg hann man få i alla fall. Måste btw verkligen köpa en ny bikini!!! Min är typ trasig och för liten, sexigt värre. Sorgligt att jag inte är lika spinkig som jag var då.. okej, observera: köpte den i slutet av sjuan. Jag vore fan ett retarded freak om den inte hade börjat bli liite liten. Var så jävla spinkig på den tiden, inte som nu då man är jävlar biff!

Kvällen spenderades i alla fall med att leka med Albin 6 år, no-lifea mig med Olivia och Lina och se melodifestivalen. Btw: jag hatar pernilla wahlgren, bara så att alla vet. Har förresten kommit fram till att jag har varit så no-life på sistone att jag har lyckats se varenda avsnitt av melodifestivalen, och jag tycker inte ens att det är bra. Men! Nu ropar sängen.



@najjjjjte
Jag är alltså det där i nedre högra hörnet som smälter ihop med golvet. Olivia< Lina^

emma: och här kommer den

STEK-OCH GLASSADANSEN


emma: jacuzzzzzzzzi

Hade faktiskt en riktigt trevlig gårkväll, med trevligt sällskap och steka-glassadansen! Stolt skapare till den! Olivia skrev ju tidigare att hon varken fått med den på bild eller film, men jag tror banne mig jag lyckades få med den på båda. Men dock får ni inte skåda detta mästerverk nu eftersom vi ska iväg till Lina och steka i hennes jacuzzi. Hurray.

Eller jo. jag hinner ladda in bilderna. Eller nej, det hinner jag inte alls.



hihi

olivia: fin utsikt



Mitt fönster.

olivia: så mycket att berätta

Är hemma nu och har tvättat bort sminket och bytt kläder... Nu har jag efterfest med mig själv. På den efterfesten spelas bara lugna låtar, man äter popcorn och dricker juice, och den utspelas i sängen. Mysigt!

Har haft en jättetrevlig kväll tillsammans med mycket trevliga människor och galen dans. "Stek- och glassadansen" är helt klart favoriten som vi (mycket duktiga) har kommit på själva. Dock är den för high-tech för denna blogg för stunden. Tyvärr. Vet att ni är besvikna.



Jonas, du är nu SÅ med i caregang-bloggen!


Förresten blev dagens outfit svart stumpbyxor, ett svart linne och en svart kofta. Som jag sen tog av mig. I'm the man of outfits!

olivia: men så händer det

Känner mig för tillfället otroligt snygg. Kör med en riktigt het stil, där håret är slickat med flätor och sminket är obefintligt!

Sa ju att det var underbart.

emma: horoskop horoskop

Failade nyss rent jävulskt, hihi. Hade på mig en ansiktsmask (jag kör på mottot - känner du dig snygg är du snygg), den var genomskinlig och man skulle torka av den med papper. Så det var vad jag gjorde - men gissa förvåningen då jag såg att papperet blev lite halverst orange då jag torkade av det? "Har jag verkligen så här smutsig hy?" var en tanke som for genom min hjärna. Men sedan så insåg jag, sminket..... FAIL omg FAIL FAIL FAIL FAIL, kanske inte så fräsch i alla fall....

Dagens ilandsproblem:
- VAD ska jag ha för kläder på nightflight?
- VILKEN färg ska jag måla naglarna?
- VAD ska jag ha för kläder på nightflight?

Ja, den första och sista punkten är samma eftersom det är ett omöjligt stort problem. När man frågar någon säger dom alltid "ta bara något", men något finns inte i min garderob! Om jag säger att jag inte har någonting att ta på mig, då är jag seriös - då har jag faktiskt ingenting att ta på mig.



olivia@ last years nf!

emma: aouch

Oh förresten. Nu är jag rädd - för magsjuka!

Spelade i förstafemman under matchen, vi skulle vara tre stycken på min kant. När jag byter märket jag till min förvåning att vi bara är två helt plötsligt.
- Vars är Malin? frågar jag.
- Hon har fått magsjuka, lyder svaret.
Det. känns. ju. bra. Inte. Så jag och Lina har gjort upp en pakt. Får vi magsjuka imorgon tar vi livet av oss. Okej, nej det ska man inte skoja om. Men får jag det, då jävlar blir jag ingen glad flicka.

Btw. Nu har jag den roliga känslan av att jag flyter och snurrar. wweeeiiirrd

emma: 23:15

Hade match ikväll, mot IBS. Slutade 1-0 till dom, men hade kunnat gå hur som helst. Bra spelat av oss! Nu är det bara att tagga DM-finalen den 28 mars. Och den ska vi vinna!!! Och bättre upp så spelas den i umeå, min favoritstad alla kategorier. Kanske. Aja.

På tal om att tagga, tagga sista skoldagen innan sportlovet och night flight imorgon! SÅÅÅÅ skönt/kul! Har inga  övriga planer för lovet, men har lust att gå och se shutter island på bio, så om någon vill bjuda så är det luuugnt... annars känner jag även peppen på att bada, konstigt nog. Lina pratade om fribiljetter till örjans, så det kanske är något? Annars är ju hennes kära jacuzzi alltid en god vän. Men för övrigt så hör av er! Delad glädje dubbel glädje!

Ska försöka göra läxorna nu, pz.

PS: ursäkta för den rysliga uppdateringen. Min dator har inte haft lustatt koppla upp sig till internet.



Olivia och Matilda på night flight förra året! Då var vi VIP crew men detta året funkade det inte, har träning då dessa "jobbmöten" är så... ja... men tagga!

olivia: ska de också förstöras

Uh. Matchen slutade 0-1 till dem, med egentligen hade det kunnat gå hur som helst. Nu går mina tankar till Linn om fick en armbåge i ansiktet, men särskilt till Malin som var tvungen att fara hem just vid matchstart eftersom hon tydligen fick magsjuka. Nu hoppas då jag och förmodligen resten av laget att just den inte är så smittsam.

Snart ska jag sova. Men jag tänke att om jag är uppe nu kan jag lika gärna vara uppe lite längre. Dock svimmar jag snart av trötthet..

Woho! Ska till tandläkaren på lovet! Jag bara ÄLSKAR att gå till tandläkaren och den enda som gör det bättre är att jag alltid får tid på lov eller efter skolan på kortdagar! Älska livet!

olivia: allt kan gå vägen

I'm done for school. Blev ingen uppdatering igår för vi var och såg hockey. Och nej, då menar jag inte skolhockeyn som vi var och såg på dagen, utan en annan. Två gånger på en dag! Rekord.

olivia: HON ÄR KLAR

Kom nyss hem från söder. Skulle gå direkt i duschen men Emma den sluge jäveln tog badrummet före mig. På söder köpte vi btw nightflightbiljetter, så nu är vi redo för party hela natten lång på fredag! Eller, iallafall till 1.

Imorgon blir en grymt chill dag, då vi efter lunch inte behöver ha lektioner om vi vill titta på skolhockeyn. Vilket man ANTALIGEN gör om man får välja? Ingen beslutsångest här inte.

P.S: På morgonen hinner vi ha slöjd och promenad på gympan. Jobbigt? INTE särskilt.

this is some real shit


olivia: men om det kunde vara någon

Förlorade matchen med 8-2...? Pinsamt kan man tycka men det fanns bidragande faktorer. Den största var väl att vi sög grymt hårt och kunde inte göra någonting seriöst.

Nu är jag otroligt trött, och inte bara sådär jag-har-spelat-matchtrött utan faktiskt sömnig. Och eftersom jag har pluggat på biologin är det OK att gå och lägga sig nu. För för mig är faktiskt en god natts sömn mer värt än att plugga. Okej det där lät riktigt... töntigt? Men skolan klarar jag helt enkelt, men inget funkar om jag inte får sova.

! ! ! ! ! ! !!! ! ! ! ! ! ! !!

olivia: så länge

Idag har jag mycket saker att göra. En läxa ska kunnas, en tvättmaskin ska plockas ur och en match ska vinnas. Men eftersom jag är bäst och mitt mellannamn dessutom är 'klararallt' så kan jag klara det. Här kommer en bild på mig som tyvärr är lite konstig men det är bara normalt.

Och här en sånga alla borde lyssna på:

RSS 2.0