emma: she crawls in darkness with no light in sight


Helzooo!

Vaknade halv 7 i morse trist nog.. men! Kanske överlever ändå. Idag ska jag äntligen till frisören!! Min frilla just nu är minst sagt hårribel (hehehe). Tyvärr måste jag gå dit i snöslask och snöfall, det kunde ha varit mysigare. Men *hi hi hi* en promenad skadar väl ingen. Förutom mig kanske då för jag har hål i skorna :( :( :(  

emma: New York-bilder woho

Alla bilder på mig och olivia tillsammans är ©mamma. Dvs typ alla bilder. 

 Första dagen började vi med en korv och promenad i central park.. central park var faktiskt fulare än förväntat men det var coolt med alla som spelade baseball. 

Sedan tog vi en promenad på times square, ganska svårt att undvika dock eftersom vi bodde på typ gatan bredvid. 

Standardfrukost på McDonalds. 

Väldigt mycket sightseeing där vi såg alldeles för mycket trista byggnader :')

Middag på Applebees.. det störande med maten där var att dom hade inte sås till nånting!! Liksom, dom hade inte nånting på hamburgare ens.. som en såsälskande människa var detta mycket irriterande.

Denna dagen var det fortsatt sightseeing, såg frihetsgudinnan, var sedan på nåt museum om invandringen till usa förr i världen, riktigt ointressant måste jag erkänna..

Tredje dagen(?). Vi var på nån outlet ialla fall, lätt den grymmaste shoppingen nånsin :D :D Knäppt alltså. 

På Hard Rock Café.. var så sjukt trötta efter all shopping att man knappt orkade äta -.-' Jag var uppenbarligen så pass trött att jag förvandlades till Ghost Girl. 

Sjukaste godaste maten ever.. det störiga var att den här toppenrestaurangen låg alldeles bredvid vårt hotell men vi ratade den ända till sista kvällen..

På väg att se mamma mia.. haha vi ser så galet lyxiga ut på den här bilden, orkar inte.. är avis på mig själv :( 

Inne i salen(?) salongen(?). Whatevahhhh musikalen var totalt grym iaf, en perfekt avslutning på resan :D


emma: what if i told you i died in your eyes

Hola!

Kom nyss hem från min första träning på tre veckor.. gick över förväntan! Ska snart vara med mattan mattis matos och vi ska säkert planera inför halloween. Kommer bli epiicio!

Random bild från New York när vi var på Bubba Gumps, typ enda bilden jag har på datorn, nej vänta kom på att jag har alla bilder därifrån :D :D MEN de dyker upp some other day..

olivia: over and over agaiiiiin, I pick myself up from the ground and start from the beginning

Har hänt en del saker sen jag skrev senast, t.ex. har vi bytt årstid från sommar till höst. SERIÖST!?!?! Ja. 
 
Haha, seriöst sjukt störande att jag faktiskt hade skrivit något men allt försvann. Lång story short:
Smackaren=död, nybliven maka till ny smackare som smackade dit den idag
Chrille=London
Igår=Sjukt kul kväll på mollstar med emosarna
Skolan=dödar
Bra band= we are the ocean
 
 
 

emma: London

 

Detta är koncerten vi var på i London, tack till dig random kille som gjorde en videoblogg om det. Det var så jävla grymt alltså!! Kolla från 15:25, då börjar dom spela The Depths. Höll på att börja grina när dom sa att det var den.. eftersom jag relativt nyligt har börjat lyssna på Of mice and men så har jag inte jättemycket relation till dem men den här låten fan älskar jag äckligt mycket. Och stämningen!!! Så jävla grymt alltså. Tror (eller vet) att alla vi som var där tyckte att det var en av de bästa kvällarna i livet..

I övrigt så kingade London och jag ville fan inte fara därifrån.. vandrarhemmet där vi bodde var kanske inte mycket att hurra för men billigt och bra läge iaf. Förutom att leta toaletter utan stopp i avloppet och duscha i duschar med 1 droppe vatten så hann vi med att shoppa en del, vara VIP på en klubb (men de sööööög där), träffa Pizza Man, hitta världens bästa bar The Rocket, äta på världens sämsta restaurang Valencia (vi åt typ där frukost lunch och middag av nån anledning), och dansa gangnam style 50 000 gånger. 

Sammanfattat kan man väl säga att vi hade det så kungligt att jag är avis på mig själv. 

emma: i know you're down for anythingE

Uppdateringen här är ju under all kritik för tillfället.. men! Det kommer förmodligen inte bli bättre framöver. Men kanske. Man kan ju hoppas.

Just nu känns livet ganska bra om än något stressigt. Om allt går som planerat så far jag på onsdag till London med körkortet i hand (eller i alla fall på väg) och har världens roligaste vecka. Tyvärr är pessimistiska jag övertygad om att jag kommer faila uppkörningen och vi kommer missa flyget. Vi får se!

Idag har jag i alla fall varit produktiv. Klarat teoriprovet, gått tre (3) (tre!!!!!) bankärenden, gjort ett halvt historiaarbete och varit och tränat. Det duger för idag känns det som. 

Atm försöker jag ladda in newyork-bilderna från kameran till datorn men det funkar inte :@ :@ :@ Blir knäpp i huvet. Snart kommer Adam ialla fall och han kanske kan fixa mina tekniska (och mentala) problem. 

UPPDATE: mina fuuuuukkkkkkkin' jävla mobilbilder går inte heller ladda över. Th1nK 1m G0nn4 k1Ll myS3lf. 

RSS 2.0