emma: in it to win it?!1+1?!?!?!!

!Tagga match!

olivia: swimming in the smoke of bridges I have burned, so don't apologize, I'm losing what I don't deserve

Imorgon (fredagkväll??????) så är det ju match, så när jag nu ska på träning så ska jag göra mitt ALLLLLRA bästelibästa! Typ. Det håller aldrig, är typ oförmögen till att vara bra på träningar. Går bara inte.

Idag på arbetssätt och lärande påbörjade vi undersökningsprojekt. Min grupp ska kolla allas åsikter om: Tennisbollar - gula eller gröna? Ska bli skönt att äntligen komma till ett avslut på min och Emmas diskussion om vilken färg de egentligen är, den har nämligen pågått i flera år. Jag säger att de är gröna, Emma gula. VAD ÄR SANNINGEN??? En av livets stora frågor utan tvekan.

Nu: The Grudge

olivia: så bra, bäst idag


We held our breath when the clouds began to form
but you were lost in the beating of the storm


emma: you said you wanted to fly

Hello!

Är nu skellefteås biffigaste biff efter cirkelträning på skolan och fys på innebandyn. Atm ligger jag nerkrupen i soffan, min tillfälliga säng då den är något bredare =skönare när Adam sover över och jag är alldeles för lat för att flytta tillbaka i sängen. Imorgon har vi engelskaredovisning och jag känner att jag har glömt att träna, skulle ha gjort det tonight men tyvärr så rular Idol och One Tree Hill mitt liv just nu.. SÅ tyvärr mina groupmates! Jag kommer suga. 

Förövrigt så är jag avis på Adam som tar körkort typ vilken dag som helst och exakt alla som har wordfeud. Trots min tidigare enorma motvilja mot touchmobiler så har jag faktiskt gått över to the dark side. Det finns fan ingen som älskar wordfeud mer än mig, och det är värt mödan (även om mödan är att bli dragandes med en jävla touch). Så hello. Plz give me touchmobil and I give u seriösa cam-bilder. Long time no see!

olivia: But when you wake up, I'll no longer be there, I won't be the one to guide you home anymore. Oh. Yes, I will. Forever falling with you

Ligger och filosoferar såhär på kvällskvisten. Bara jag förövrigt som går till sängs 10 varje kväll? Nåja, nån måste bete sig som 85+. Dock så är det mest emotankar som virvlar omkring där inne, såna här egentligen obetydliga tonårsproblem som förmodligen inte berör någon vid en så hiskelig ålder som 85.

Idag hade vi cirkelträning på specialidrotten och löpning på innebandyn, är rätt slut. Vill bara säga att jag ÄLSKAR meningen "you are the reason I open my eyes" från This could be home. Så fin :') Nä men. Vissa saker älskar man bara ologiskt mycket, som jag t.ex. älskar såna där röda sura hallonflask-godisar eller min grå tjocktröja.

P.S Förstår verkligen inte facebookgrejen där man ska hålla andan. Det töntigaste nånsin? Mycket möjligt. Då föredrar jag till och med "gilla så betygsätter jag ditt utseende med IG, G, VG och MVG".

Ännu en ful bild på mig.
P.S 2: Learn to love them, finns ett antal av dem.
P.S 3: Våga lägga ut såna bilder! Man skall icke vara rädd för den brutala sanningen.
P.S 4: YOU WILL SEE, YOU WILL BE SORRY FOR LOSING MEEEEEEEEEEEEEEEE

olivia: We hold the answers in our hearts, as we've been singing times before. We spend every breath to stand our ground, but what's the point when we're sinking?

Vinst med 5-2 OCH chokladmousse till efterrätt, awesome söndag is awesome


emma: I'm only as good as you think I am, I'm only gone when you think I am

Seriepremiär, derby och VINST med 5-2 idag. Känns bra. Gjorde mitt snyggaste mål någonsin (not) men ett mål är ju ett mål. Så man börjar redan klättra i poängligan ;) Skämt åsido.. 

Annars har helgen varit helt OK med burträskbingo och allmän umgåsning. Känner mig inte lika deprimerad längre men bättre hade det kunnat vara. Får se vad denna veckan har att bjuda på! Kanske händer massa roliga saker? ONLY TIME WILL TELL.... *duduudm*

Hard work på jb.


CPGOD MAT JAG ÅT I FREDAGS, ska ni äta på viking ta grillad kyckling ffs..


TRUTHI fredags. WILD DRAGON och burträskbingo, inte illa..olivia: SÅ bra, så JÄVLA BÄST IDAG!

How dare you stare at the ground when you
don't even know which direction to go?
Are you really that anxious to drift life away,
and just give up on yourself?

You better dance to the beat of living.
Start taking control and take care of yourself.
Reach out for help if you're falling,
We're in this together.
You're in this alone.

Don't be proud enough to reach out for help.

She's on fire but her embers burn her bridges.
And she knows that she can't walk on water.
Yet she tries.
For what is worse than to ask your friends for help.
And so she sinks to the bottom of the sea.
emma: jag använder ordet seriöst alldeles för ofta

Hello!

Blir knäpp på livet, det händer ju fan aldrig nåt roligt..är så himla leeess :D :D Asså seriöst åååååh blir typ prillig av depression. PLZ GOD låt den här helgen bli kung (+ alla dagar efter det).

Ska snart på träning ORKAR SERIÖST INTE, vill dra nåt gammalt över mig. JK vill göra nåt men det finns ingenting, åh vad jag blir lessen. På heder och samvete ska jag göra nästa vecka till en rolig vecka. OM DET GÅR???? Okej, jag har seriöst ett psykiskt sammanbrott så hejdå
ah ma gad plz gif summer back

olivia: when I play too hard and break my bones, depress myself to the lowest lows I'm the only one to blame

HEllo! Idag har det regnat hela dagen, och det är väl ungefär så rolig den har varit också. Ingen höjdare direkt! Ska snart iväg på träning, men tyvärr åt vi pannkaka till middag = rullar fram.. Äsch, hoppas ändå att jag har bevisat så mycket att jag får spela matchen på söndag! Seriepremiär ftw! Derby!

Förövrigt undrar jag hur alla kan ha gått över från en helt ok musiksmak till att digga till Skrillex oljuva toner dagarna i ända? Några låtar kan väl vara lite halvsköna, men till slut blir man ju tokig på det där ljudet som knappt kan kallas musik! Så snälla, don't go with the flow! Låt inte grupptrycket bli för stort! STÅ EMOT DUBSTEP-INVASIONEN!

Snygg bild på mig:) NOT. Vad gick fel?!?!

olivia: så bra, bäst idag


Too blind to see this
what we are, what we are


olivia: my mind is busy trying to sort through your words or lack thereof, the ones that I long to hear

Hejhej! Sjukt p12..

Ska och gymma på kopparhallen idag = sovmorgon = lyxfrukost. Åt Rysk yoghurt med blåbär, sannerligen oväntat gott. Ska ta lite mer, brb..

SÅdär! Är glad fast yoghurten kan vara utgången och vår lärare kommer bli arg för att vi kommer försent. Som om jag bryr mig! HAHAHHAHAHAHHAHAHAHA. Skämta, så kul är det inte. Men fattar inte varför vi måste fara hela vägen till Kopparhallen för att gymma, när vi lika gärna kan vara i gymmet på skolan? FATtaR? inTE? FATTAR INTE?!?!

Samma här. FAttar inte?

emma och olivia och kanske adam: chill med kamera @ kalle's haus YEEEAH ät en bananemma: i've been missing these random days

HAHHA asså lol'et när den här bilden togs...

olivia: I've been down that road before


Julfesten -09
Det är så länge sen! Ofattbart länge sen jag plågades på Brännan. Fast jag kommer ihåg när jag köpte de där kläderna. Oh minne, yu so random.

Ligger i sängen och har ont i ryggen. Läste bloggen från ett år sen, så mycket som har förändrats men ändå inte! Konstig känsla. Men vad säger ni, ska vi slå på stort och göra denna vinter roligare än förra? Förra vintern var faktiskt riktigt kul så det blir en utmaning, men som man säger: CHALLENGE ACCEPTED?

olivia: så bra, bäst idag

When it's time to sleep
Buried six feet deep
And the weight of the world is through
I wanna know you'll be rotting next to me
In a casket that's built for two
Forever undead with you

emma: i rise out of doubts

Intressanta fakta om det här dagen: 
  • Vaknade innan väckaren pga ett väldigt kallt rum. Öppnar alltid dörren på kvällen för att det är varmt, sen på morgonen är det iskallt.
  • Känner mig lite mer förkyld :D Måste verkligen sluta ha öppet dörren..
  • Börjar dagen med 2 rostade mackor och den wünderbara låten two become one - atreyu som passar i alla lägen!
  • På schemat står ledarskap sen svenska. Men eftersom jag och Olivia är klara med svenskan kanske vi ska gå och panta burkar istället.. vår klass har för närvarande typ 3 sopsäckar med pantburkar så det känns väl som att det är på tiden :)
  • Idag måste jag (som alla andra dagar sen förra onsdagen då jag glömde mina vanliga skor på edda) välja mellan foppatofflor och högklackade skor. Hittils har jag valt foppisarna men vem vet, man kanske ska vara fredagsfin idag?
  • Inga planer för kvällen =P =P =P =P =P
  • Olivia är fin!
  • Kanske ska köpa en plattång idag!!!!!11 Trött på ful frilla? I am!

emma: i ett rum fullt av hemligheter betyder alla ord ensamhet

det var det bästa som hänt oss, och nu händer det aldrig mer
som om vi var ett plan i luften, och himlen ramlade ner
det var inte vi som problemet, det var andra som gjorde så
att det som varit det allra bästa, skulle vi aldrig mera nå

olivia: sarah gave it up

a song called broken

olivia: like shooting stars how brief we are and I wish this moment could last forever.

Avslutade en riktigt dålig träning med att sträcka mig! Tror jag går och lägger mig och hoppas på en bättre dag imorgon. Tror det eftersom det är fredag! Friday, I'm in love♥


Here with you I am made new
I want to live like every breath matters


olivia: Tell me, would you kill to save a life? Tell me, would you kill to prove you're right? CRASH CRASH BUUUUURN LET IT ALL BURN


Moi for the moment. Visst ser jag lite läskig ut? Inte ofta det!

Förlåt för att ni aldrig får ta del av mitt otroligt häpnadsväckande liv, men för tillfället består det typ bara av skola och innebandy.. Klagar inte, men finns inte så mycket att säga heller! Skulle redovisa våra kunskaper om svenskans historia på något sätt. Jag och Emma skrev "Den både otroligt omogna och lärorika berättelsen om den läskigt frånstötande Tores resa genom svenska språkets historia (OBS! Medföljande sensmoral)" . Hoppas vår  lärare tycker om den, hehe...

Lyssnar förövrigt på lugn/emomusik. Standard!
Ska snart gå och lägga mig trots att vi har sovmorgon till 10 imorgon. Standard!
Beror förmodligen på attjag är helt slut efter att ha tränat hektiskt sen cupen. Standard!

P.S vet att ni älskar mina damprubriker

olivia: I believe that you are everything (you say that you are)


Lilla Hunden! Den som står för all lycka och allt hopp i världen! Som sprider glädje vars den än far. Som alltid är lika odelat positiv och med en framåtanda som ingen annan! En förebild för oss alla.

Har haft en toppenhelg, trots att jag spelade som en skräphög matchen mot IBS och som en 12åring de andra. Det var roligt hur som helst! Är just nu död, taggar innebandy imorgon.. Kommer spela som en gammal man pga träningsvärken.

olivia: så bra, bäst idag


emma: the cold-hearted truth: it's harder than it seems

Helzo.


Var ett tag sedan vi sågs. Har hänt en del under denna tiden! Bl.a. blev vi bjudna på fest av Adept och haft cup. Vi vann (standard ;) ;) ;) ;) ;) ;; ););)) Men jag spelade sämre än jävla sämst så det var ändå inte jättekul... Spelade finalen i morse men tyvärr mådde jag illa i första perioden så jag vilade andra. MEN! I tredje gjorde jag comeback och dessutom mitt första mål för säsongen. Oväntat värre. 

Nu har jag ont ungefär överallt och ikväll ska jag göra: NOTHING! Spännande life of mine. I know. Jag är typ världens roligaste och socialaste person. Äventyrlig också. Helt galen. 
olivia: så bra, bäst idag


When you fall, when you break, when you wish you didn't feel
keep your head, don't forget, it's the pain that makes us real

You're looking up, believing you will leave your problems below
forget what you believe, use what you know


emma: 4 månader idag

JAG ÄLSKAR DIG

emma: across the ocean with a broken heart

Hello! 

Har hänt en del sedan senast. Har bl.a. tränat, firat vår födelsedag, sett smurfarna  på bio och spelat burträskbingo. Vi vann! Dock för att det andra laget gav upp men en vinst är ju en vinst ;) Nu taggar vi cup nästa helg, fy faaan så roligt det kommer bli! (om vi har ett lag dvs)
NU  : BILDER

olivia: I give this to you

Dagens humör: bra
Dagens sjukstatus: lite förkyld
Dagens låt: hmm.. har knappt lyssnat på musik, TWO BECOME ONE♥
Dagens händelse: Såg smurfarna på bio!!
Dagens ska-göra: Snart idol! packa, flytta till fader min
Dagens outfit: jeans som fick en snygg grön fläck, beige skjorta

Kul, har inget att delge känns det som. Förutom att jag hoppas att min förkylning går över så fort som möjligt, CUP I HELGEN♥♥♥♥♥♥♥

emma: THIS COULD BE HOME, wait a minute, THIS IS MY HOME

Hello!

Sitter och äter smörgåstårta till frukost och fryser. Det är fan istid ute idag, och jag sov med öppna fönster.... Kunde typ inte sova en blund. Idag har vi svenska på skolan!!! Fan vad jag älskar svenska. Det är bara bezt.
Titta här! Från min fotoshoot med mig själv. På toan ofc! Kände mig sjukt seriöst (not) men kände att den kunde passa in i det här konstiga inlägget. Observera cphanden :)

emma: KJFHD WOWO

HEJ 
Är på världens jävla brabästa humör atm. Finns ju bara en sak som kan göra en tjej så glad så ni har ju antagligen fattat att jag just har KÖPT ETT PAR JÄÄÄVLIGT SNYGGA SKOR!!!

Ville bara att ni skulle veta att jag är i sjunde himlen! Ska nu på träning, pusspuss<<3<33<

Ps. Älskar livet!!!!

RSS 2.0