olivia: dreaming can be reality

hemkommen från umecupen, ägde förutom att vi inte vann nån match och att vi for hem jättteitdigt idag?? antagligen ville man stanna men nej, det sög.
Emma har ju redan berättat det mesta, men vi kan ju ta det från min synpunkt också, hon har en förmåga att få mej att framstå lite "annorlunda".
Så på kvällen när vi kom tillbaka till östra gymnastiet så gick vi och duscha. Emma och lina var lite sega så vi gic upp till rummet för att vänta på dem. De andra gick på ica och de han komma tillbaka innan emma och lina hann komma från duschen... Snabba? svar absolut inte.
Sen for vi iallafall, fick skjuts av peter för det avr en bit och vi hittar itne så bra där, köpte godis osv sen ville de andra gå hem men jag tog bilen:] Sen när vi kom fram satte jag mej med anna antonia och julia och chilla där ett tag, innan de andra kom tillbaka från sin äventyrliga färd från ica. Då sprang vi runt i skolan för att hitta olika lag, lyckades tillslut men då var klockan halv elva och vi skulle äta kvällsfika. vi gick tillbaka men då var alla uppslukade av en typ dålig film så vi gick efter ett tag tillbaka till "hallen" elelr nåt, där vi prata med nåra nya luledudes.
När de var tvungna att gå och sova så satte vi oss och åt vårat godis, och det avr då de där killarna som körde "snurra flaskan" var där. Och när jag sa skälläftä så sa jag det faktiskt bara för att vi hade pratat med de från lule och de pratar ju så:]

Sen idag så packade vi bara ihop och for, men vi hann säga peace till wibaxkillen massa gånger! han ägde, för han sa alltid peace tillbaka, och emma ahde rätt. Han hade typ ett lurigt leende när vi sagt peace till han typ 10gånger? sen när jag skulle gå till bilen satt han visst i en annan bil och tuta när jag gick förbi. Jag hoppade typ högt upp i luften. Nej, men jag blev rädd men gjorde såklart peace. Det tyckte ahn visst var otroligt kul, för han börja skratta men gjorde peace tillbaka, som alltid. Snäll kille dära.
SÅja/olivia♣

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback