olivia: hello, are you there?

okej, jag kan konsten att vara en social syster. Om vi inte bråkar, så att säga. Då kan jag konsten att vara en elak och störande syster. Men jag måste säga att jasg tror emnma kan den bättre än mej.

ja, jag blev också väckt runt halv 11, av mamma som visst skulle till kåge. När dom kommer hem sticker vi till stugan, för påskmiddag(?) hos mormor och morfar. trevlig? dunno men somsagt, man kan allltid göra det bästa av situationen. Hoppas bara det är sol. Annars kommer jag sura hela tiden, "göra det bästa av situationen", vad är det för nånting. Orka 0om det inte är sol?

När jag satte mej vid datorn fick jag ett sms.
"ooh, spännande", tänkte jag. Hoppfullt tog jag upp mobilen ur fickan, och tittade på avsändaren. "pappa", stod det där och jag tänkte:
"ooh, spännande, vad kan pappa vilja. Säkert önska glad påsk". Men nej, där tog jag fel. När jag låste upp mobilen och öppnande meddelandet stod det faktiskt:
"ett par gröna foppisar hittade i garaget:)" Tog ett tag för mej att koppla där, men jag hade inte hittat mina foppisar när vi skulle till ume, så nu hade han hittat dem. Såklart besvarade jag hans sms, jag är en snel flika. jag skrev:
"woho !" Han har icket svarat på detta.
HEhe ojoj tänk jag skrev om dej i bloggen. Nu har ni nånting att prata om runt middagsbordet när vi inte är där:)

justja, gårdagen blev succé. Filmerna ägde, asså sebbe jadu haha jadu hehe han verka snel.
"jag vet inte varför jag sa saft. De är typ mamma hon kommer alltid in när jag har kompisar och ba:
Vill ni ha saft?"

/olviiaiaivajiajviava♣

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback