olivia: the sun has already rised

en fråga. lina var är du??? du har ju inte bloggat på typ.. 1dag:O!! och inte msn eller nåt. . börjar typ undra.

Idag blire väl itne att göra så mke, jag tror att jag om min kära syster ska gå ut och njuta av solskenet, men först ska jag skutta genom duschen. Som emma har just nu. Så därför passar jag på att blogga, men egentligen vill jag inte sitta inne nu, jag vill utututut.
Imorron så drar vi till pitä, avec ma famille, och kanske lina. Men har inte kunnat prata med henne för hon är typ försvunnen???? jaja pitä är ju wibaxboy's homeplace, han kanske är sugen på att bada imorron också? för om ni inte hade fattat det ska vi dit för att bada, komsikomsi.

igårkväll blev ungefär som jag trodde, jag och mamma såg faktiskt en skräckfilm fast hon inte brukar vara så förtjust i det. dark water hette den, handla om en mamma och hennes dotter som flytta till en lägenhet som det läckte vatten i. Det där lät riktigt skumt och dåligt, men den var faktiskt bra, läskig och den hade ett bra slut! typ, nästan. Jag gillade den iallafall.

vänta, mamma ropar. Hon ville inget, det var emma. Jag skulle hämta hennes handdukar, det är sådana V.I.Puppdrag man får i det här huset. Vi tar verkligen tillvara på varandras talanger, mina är visst att springa upp och ner för trappor.
/olivia♣

Kommentarer
Postat av: lizae

SÅ LÄSKIGT!! JAG SÅG OCKSÅ DARK WATER :OO.oOO:O:O:O

2009-04-14 @ 12:41:39
URL: http://thecaregang.blogg.se/

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback