olivia: rock the world

Nyss hemkommen från en riktig helkväll hos lina! Vi badade, sjöng sånger, målade varandras naglar, skvallrade, busringde, spelade spel, gick en promenad, lärde oss japanska, lade ett 49383734bitars pussel, åkte på hennes moppe på max drive-in och mycket mer!... eller så var vi inne på datorn. 

Men det var en rolig kväll på datorn! den mesta tiden tillbringade vi på youtube med att lyssna på bra  låtar. Ni kan få några exempel här:

verkligen bra.

Om ni vill veta så har det gått en maska i mina strumbyxor, på foten så jag har råkat dra upp den jättemycket. Mina NYA strumpbyxor. "okej vad är det här för fjortisresoner" kanske ni tänker. Men det är bara det, och det här kan de som känner mig väl intyga, att jag har så otroligt otur med materiella ting. Som att världen inte vill få mina pengar att räcka till. Grymt.

Och som vi skulle hälsa resten av 'gänget'; det går nu att anmäla sig till dh crew. Kör hårt för alla som är i Sverige just då.


om ni av nån jävligt random anledning inte visste hur lina ser ut så är det hon på bilden. en för övrigt jävligt random bild

/olivia

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback