lina, emma, olivia:

Till Emma (du vet vem du är)

 

För det första, TACK!! Betydde jättemycket för oss, blev jätteglada. Vad roligt att du tycker så om bloggen, att vi kan roa någon i alla fall, och hur du tycker vi framstår som personer! Det värmde verkligen, måste vi säga. Verkligen. Tack. Du verkar vara en snäll, härlig person och vill bara säga att det är insidan som räknas! Vet inte riktigt vad vi ska skriva, kanske blir lite konstigt men..... Du ska bara veta att det betydde jättemycket och vi verkligen uppskattade det, och du verkar som en stark tjej och är du dig själv och vågar stå för vem du är kommer folk se det! Och det säger vi inte bara utan vi menar det verkligen!

Okej det kanske lät lite falskt på några ställen , men vi menar verkligen det vi skriver trots att det kanske lät lite förvirrat och skumt på sina ställen.

(och skulle du vilja att vi tog bort det här inlägget för att det känns olustigt/konstigt eller nåt så är det bara att säga till såklart! Ville bara uttrycka vår uppskattning och visa att det verkligen betyder något!)


Kommentarer
Postat av: emma

shit pommesfrits:]

inte trodde man att man skulle få vara med i sveriges bästa blogg!

hihi

tack för de inlägget

ni har bara så rätt, utsidan är inte alls

men som många säger

"utsidan ger insidan en chans"

vilket betyder att jag inte får så många chanser;/

aja,

hare bäst

xoxo emma :D

2009-12-15 @ 22:20:47

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback