olivia: skolan

 sitter på engelskan och skriver det här. sista lektionen att bli klar med vårt arbete, som handlar om nordirland/irland. kul. tur att jag är så duktigt så att jag är klar:)

Idag är liza borta, men lina är frisk. Kan inte båda ni vara friska typ jämt? de sug ju annars.
Nu surar väl liza för att vi typ ska på melodifestivalen på fredag. Följ, säger jag bara. Sen blire att sova hos lina, eftersom mamma ska bort och hon vill thypi nte att vi ska vara själva alla night long. Hon tro typ att vi ska göra något busit. antagligen skulle vi göra det också men de sug ju att hon inte litar på oss:(
MEn INGA SKKRIDSKOR idag, eftersom det avr så kallt tog jag innekläder, och lina fråga mej så ingen av oss ahr med sej. Nu verkar de bli skridskor iaf, så vi får busa på egen hand medan alla andra i klassen får frysa ihjäl på sjungandes ishockeyplan.
Efter skolan skulle jag ju som sagt till  tandläkaren. Kul eftersom vi har kortdag och slutar två, och min tandläkartid är klockan tre. Jag har ju alltid tur, som alla vet.
efter det blire iaf till lina, hon och emma skulle visst busa där. Så kommer jag som glädjeförstörare efter nån timme, dom är så glada för de och dom älskar mej:)
Lina skulle visa nåt som nån hade skrivit.. hon vägrar ju att säga såna saker på skolan. Hon tror typ alla har världens bästa hörsel, men med vår vanliga otur skulle nån höra. Inte bra det inte.

Nu tycker jag att jag ahr varit ganska duktig, men ska nog fortsätta jobba med ingenting nu.
/olivivia♣

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback