Liza: Woops, var i utkast. /Torsdags

Just nu;


Nu sitter jag här, ska snart he mig iväg på träningen (som, de andra har redan påpekat, inte kommer bli så mkt till träning. Vem vet, det kanske kommer någon mer ur laget än jag, Emma &Olivia), med en sån otroligt hemsk huvudvärk. Känns allvarligt som att jag kommer tuppa av. Menmen, jag skulle ju sluta vara pussy & göra det jag vill anyway.

Nu blev det massa deg på min fina bärbara datorn=(. Har hjälpt pappsen lite med maten (med det jobbigaste om du frågar mig) att "rulla" in (snarare KLETA) kräftskjärtar och kyckling bitar i frityr-deg. MUMS faktiskt! Det blev söt/sur-sås till det och ris. DubbelMUMS.


Idag;


Skolan gick relativt snabbt & bra för att vara våran längsta dag. Förutom att jag fick ont i huvudet när Anton satt på mig och kittlade mig... Ska allvarligt ge igen. Man kunde ju inte andas...?!?

Oliva & Lina satt bara bredvid mig och skrattade åt hur JAG skrattade, men vaad hur lätt är det att skratta "normalt" (så som jag brukar normalt iaf) när man kvävs av muskel-anton. Jaa, det är hans nya smeknamn från och med nu.

Nej oj vad allt går fort. Nu är klockan tjugo i åtta och jag ska vara den som tar med bollarna och låser upp! Borde verkligen börja gå nu. Det är på Balder igen.. Så det är inte långt, men jag orkar inte gå en normaltakt när jag har this ont. So, måste kila

Och nu är det 9 minuter i, ska be pappa om skjuts, pinsamt. Men sant HEHE.
puss. /L


Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback