emma: to feel the fire and get burned

hmm.... låt mig tänkaNY DATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tack så hemskt mycket mamma och pappa.
Och till mormor och morfar, vilka jag fick en kamera av;*;*;*
Så från och med nu kan ni vänta er en oftare uppdaterad blogg med mer och bättre bilder.

Det var, så att säga, lätt värt att gå konfa med tanke på presenterna. Dessutom gick själva konfirmationen mycket bra också, jag stammade inte ens när jag läste! Helt fantastiskt.


Jaja, tänkte berätta om gårkvällen nu iaf. Började kvällen med att se DARIN, och han var bra förstås. Sedan umgicks jag lite med Olivia, Lina, Matilda, Linus, Pontus och Martin. Vi hade det väl trevligt, men alla av det manliga könet rymde från oss när vi gick in på 'området', där var man var tvungen att ha band vilket de inte hade. Synd.
Runt 12 nångång gick vi i alla fall till max (surprise!) för att äta, där vi stötte på några trevliga personer som vi åkte karusell med innan vi for hem för att sussa sött i våra sängar.

Överhuvud taget en mycket trevlig kväll.

Ikväll blir det att se film med martin, pontus, olivia och lina tror jag. Men mamma övertygade oss om att vi skulle sköta Albin medans hon spelade golf, så här sitter jag vid datorn och väntar. Inte för att jag ahr så mycket eot att sitta här vid nydatorn, förutom att jag får damp på msn som inte går att ladda hem. Annars har jag lite ensamparty och lyssnar på bra mogna låtar som

nä nu ska jag försöka få hem msn och få igång min härligt inbyggda web.

puss och kram
/emma

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback