emma: vi är tända, ikväll ska allting hända

kan rubriken misstolkas?
That's what I think, i alla fall. Direkt citerat ur låt, creds till den som kan komma på vilken. (och hur svårt är det egentligen`?) Nä men seriöst. Vetnågon vad den heter?

Idag har det om igen varit otrolig värme, vilket gjorde att dagen spenderades på falkträsket tillsammans med Lina och Olivia, efter att ha sett fotboll och halverst svettats ihjäl. Såg inte så mycket fotboll utan svettades mest och sade roliga kommentarer. Har 2 favoriter från idag;
Jag: Om jag svettas ihjäl, kommer ni på min begravning då?
Olivia: Vi får nog dela den begravningen!

Och den andra:
Någon på planen: Nu ger vi oss inte röda! Det kan ni lita på!
Vi:: HAHAHAH
Vi pratar lite om vad man skriker under matcher osv
Olivia: Men vaddå, inte mycket blir rätt i stridens hetta.

Just nu gör jag inte så mycket, slösar lite pengar på mobilen osv. Ska ut snart med Lina i alla fall, men vill nog känna mig liiiite fräschare innan jag far. Man brukar ju prata om att man kan vara 'sommarfräsch'. Det är inte vad jag är.
Ser ut som att jag har rouge 24/7 (och detta är inte positivt) och jag hatar verkligen dom här satans bikinilinjerna. När man väl har fått dom är dom fan omöjliga att sola bort. Och för oss som har blivit tilldelade ett sådant pigment att man blir brun av 1 minut i solen, är det en väldig skillnad på området där man har haft bikini och området där man inte haft. Men eftersom jag är the king nr 1 har jag faktiskt halverst lyckats sola de bleka områdena litegrann.
Nu skulle jag kunna lägga in en bild för att visa detta, men nä. Jag tyckte det blev lite för mycket fjortisstil och lite för lite värd bild, så ni får se några andra istället.

typ 2 på natten........gangstergirl

typ igår......

typ igår.......... photoshoot "backstage"

puss och kram
/emma

ville bara säga
att....

jag vet inte, ville bara få skriva en ∞
OÄNDLIGHET


Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback