emma: light my way to safety

jag trodde nyss att jag höll på att bli galen. Satte mig framför datorn och såg att klockan var HALV 2, vilket skulle ha betytt att jag hade legat på min säng och gjort ingenting i 1 och en halv timme. Men sen kom smarta jag på att vi nu har sommartid. Bådar bara gott! Riktigt gött.

Igår var det som sagt earth hour, och jag måste till min skam erkänna... att det inte var något jag deltog i. Såg på film var vad jag gjorde. Förlåt jorden, jag räddar dig nästa gång. Jag lovar.

Igår var jag med careganget, AU (as usual). Vi såg house on the haunted hill för andra gången, inte alls lika skrämmande som förra gången men jag måste dock erkänna att jag inte alltid tittade. Men på vägen hem vågade jag och Olivia till och med passera psyket (house on the haunted hill utspelar sig på ett sådant, om ni inte visste) utan att ens kasta skräckslagna blickar över axlarna och småspringa. Vi låtsades inte ens att vi inte var rädda. Vi var inte rädda, helt enkelt. Trots att klockan då var över 12. Mycket modigt gjort måste jag säga.

Återupptäckte nyligen min mp3, men då jag lyssnade på den märkte jag att jag endast hade 5 låtar, rätt dåliga också. Men till min stora glädje upptäckte jag även att den har RADIO, great. Sitter just nu och lyssnar på rix fm, toppen! Är mycket bättre än att lyssna på radio på radio, om ni fattar? Stänger ute andra öjud OCh man känner sig lite överlägsen att man hör musik de runt om en inte hör.
 
sommar?!?!? jag & brandman på nolia ?

sommar?!?! matilda på älvsbacka, minnen OJEHS.

sommar?!?! den här bjuder jag på, sär bild på mig från älvsbacka.

pppuyussss/emma

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback