emma: like it's spinning

jagvet att du tyckte låtarna var bra. nu gör jag iaf ingenting (eller jooh men palla skriva). Har ialla fall inte gjort någonting sen jag kom hem från skolan (eller jooh, men palla skriva att jag bara har sutte vid datorn =]?) Så där var det ingenting intressant.

Jag längtar INTE till imorron, torsdagar fyfiieieenn!!!!!!! BARA dryga lektioner, + att vi går till 10 över 3. INTE ALLS FETT NICE. Typ bara öhhh HATAR torsdagar. Men nog om det, jag tror inte du tycker det är särskilt intressant att läsa om, och det här är ju en BRA blogg, inte en såndär randomblogg som alla har, så nu slutar jag skriva om det.

Vill ni veta en annan intressant grej? Som ni kanske har förstått så tillbringar jag ju mitt liv framför datorn, och skriver då förstås typ jämt på dataspråk. Och ni vet lol (laugh out loud) ärt något jag skriver otroligt ofta, hehe. Och som ni kanske vet finns det ju flera olika varianter på just detta ord, t.ex lal, lulz etc. Idag har jag då kommit fram till att mina favoritlols är lel & löl (det händer också att jag använder dessa i riktiga konversationer). Så nu vet ni.

En annan randomsak jag också har tänkt på ett tag är att det är nog rätt tur för mig att jag har Olivia. Inte för att hon är min bästa vän och lyser upp min dag osvosv, nej, utan att om Olivia inte hade ätit upp min mat när vi låg i mammas mage (lel) och typ gjort att vi fötts förtidigt och typ så, kanske jag hade varit ett stort tjockt äckel just nu? HAHA jagvet, vilka funderingar lixom, men ändå!!! Vem vet? Och DET skulle ju inte ha varit särskilt trevligt. Okej, du kanske inte tyckte det här var särskilt intressant heller? Du kan få en låt bara för det;

Lady Gaga - Starstruck


Åh, nu började jag tänka på dh igen. Det är deprimerande. Längtar så mycket till nästa juu :( :( :( :(

Aja, ska inte börja tjata om DH igen. Nu ska jag istället tjata på er om kommentarer!!! Vad har hänt? Ni som var ändå halvduktiga förr, det här är ju fan IG. Inte bra, kom igen nu!!! SÅÅ jobbigt är det inte att lämna en liten kommentar faktiskt. Jag lovar, och om du inte tror mig kan du ju alltid testa. Och om du nu testar och du tycker det är jättejobbigt, då är det nog dags för dig att börja träna.

Men nu tänker jag såhär, att om jag skriver mer nu kommer nog ingen att orka läsa, och då kommer dom heller inte orka kommentera, så lika bra att sluta nu.

pussss/emma

Kommentarer
Postat av: Anonym

kung låt!

2009-03-11 @ 21:56:20

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback