olivia: that's the way it goes

HAHAHAHA nytt rekord i besökare: 130. Inte dåligt och vi fick typ mer kommentarer än förut tillsammans, alltså typ 5 elr nåt såntdär jättestort svårt tal..
Igår på kvällen sammanstrålade iallafall careganget hos liza efter ett panikartat sms: hoon såg på opera och fick tårar i ögonen?!?! sen efter nåra minuter kom ett till: Hon skratta åt samma program. Inte bra. Särskilt eftersom de var på italienska så att hon inte fatta ett ord.. SKUMT med stora bokstäver.
D'är var vi ovanligt seriösa ett tag och medan liza städa sockar så såg resten av oss på tvån där det handlade om en adopterad kille som var typ gangster. Skumt. Liza hade nästan lika stora problem som han, särskilt med bettyboopsocken som hon trodde att hon hade hittat båda två typ tio gånger, men det avr samma. Så hon gav den till mej men efter ett tag kasta jag den i ansiktet påå henne, och kanske 30 sek senare skriker hon samtidigt som hon håller upp bettyboopsocken: -OLIVIA VISST GAV JAG DEj EN SOCK?!?!?
ja titta på den, vi är smarta och uppmärksamma också.
Sen var vi mer normala då vi sa fucku mångamångamånga gånger och sen filma det.
Idag hoppas jag att vi ska sammanstråla igen, helst på max, men eftersom lizas flygh går 17.00 har vi ett mindre tidsproblem.


Vi passar<3 söta tsm! första ståndet! (adeln) webkvalla:S:P
/
oliviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia♣

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback