olivia: yesbox

okej, miitt förra inlägg var verkligen "mitt". Jag var verkligen inte borta på annat håll, nejnej utan jag skrev det där. Tyvärr kan jag inte svara på frågan eftersom jag tycker att svaret blir så mycket bättre förklarat och allt såntdät om jonas gör de. Så vänta etet tag så KANSKE det kommer.
På dh ägde det iallafall så mycke som jag trodde. Det började med att jag och emma fick gå den härliga fredagsmorgonen ändå bort till dh, där vi fick våra crewtröjor. Orange, snyggt som tusan. Sen såg vi på allt folk som strömmade in, det verkade mycket då men inte så mycket där inne. Fast egentligen var det ju nästan fullt, så aja. Sedan drygade vi ärligt talat till klockan 5 då vi skulle ha våran första tävling. Eller jag vet itne om vi drygade så hemskt, men jag kommer inte ihåg vad vi gjorde (a).. Den första tävlingen höll teddy och freddy i. (våra ledare som faktiskt hette så). Men senare så kom vi i att hålla i nästan alla tävlingar helt själv, särskilt den natten då internet sluta funka., Typ en sekund före det hade våra ledare farit hem, så då fick vi typ spurta med lekar, vilket INTE var så lätt som man kan tro eftersom vi knappt hade nåt att använda och vi itne kunde använda datorer och sådant. Men tillslut fixade det sej och vi kunde slappna av. Sedan fortsatte väl allt som vanligt tills slutet. Då verkade allt folk i vårt team bara försvinna när det var dags för städning, så jag emma och lina var tvugna att fixa biffen. Den blev så steekt så det var inte sant, och som ett extra plus så fick  vi gratis slush och en tshirt innnan vi for.
Nu har jag bara sett tv och läst teddys bok som vi så snällt fick, och snart ska jag go to bed, jag behöver det efter bara 7timmars sömn under hela helgen. Men jag är egentligen inte så trött och har inte varit de under ehla DH, men jag tror att innerst inne så skulle jag nog kunna somna här och nu. Men resteen av teamet (inte ledarna) som inte har sove under hela dh, däckade nog det första dom gjorde när dom kom hem, dom såg inte SÅ pigga ut därborta kan jag erkänna.
Imorron blire skola som INTE kommer att vara kul efter lov&dh som har ägt så mke som de kan, förutom att liza var borta. JUSTDE! liza kom ju typ vid 7-8tiden på fredagen, ett kärt återseende dära för the caregang. Bara värt att nämnas, tyckte jag.
/olivia♣

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback