olivia: you must see it standing in front of the answer

äntrligen min tur att ha datorn. Väntat hela dan + hela kvällen, så nu vare dax!

Medans jag har väntat har jag använt hela min fantasi för att ha något annat att göra (se på TV och plugga) . Kemin är så svår! kommer typ aldrig kunna den, och vi har provet på torsdag. "i betygstider", som vi så snällt och avstressande fick höra av en lärare idag. yes..
En nyhet är också att jag inte kan hitta min activity book (engelskaboken nr2) nånstans! Och vi har läxa till imorrn i den, plus att jag behöver den på lektionen. not good at all!!! men den är säkert hos mamma, men hjälper det mej nu? nej. Som tur var så tvinga jag lina att skicka fraserna på msn så here I go mvg
Imorgon ska också klass 8b på brännanskolan springa broarna runt. Eller egentligen "skolbroarna" men so what. Broarna är broarna och jag har ingen kondis. that sucks big time, men jag har "ett stadigt vg" och det är jag nöjd med.

som emma skrev så har vi planerat att hålla i en liten frågestund, så nu är det dags att klura ut en or more frågor som du alltid velat fråga oss. Anonymt eller inte, care? blir kul att se vad alla frågar (om nån frågar) och vi lovar att svara på dom, ärligt.
/olivia♣

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback