olivia: bara 8 minuter kvar

Kanske dags att blogga? Men hade ingen lust, för ville berätta om igår men glömde kameran i Linas väska och det är inget kul om jag inte kan lägga ut nån av de galna bilderna eller ännu knäppare videorna som gjordes igår. Men, har överlevt värre.

Började med att jag och Emma kom dit somm riktiga bombnedslag efter att ha cyklat genom snöregn. Sedan delade vi upp oss i två lag, och körde ett slags burträskbingo. Mitt lag vann inte:(:( Under den tiden hann vi också med att äta. Jättemycket. Mat från Dallas, tårta, godis, chokladkaniner; ibland med cola och grädde i OSV.

Sen drog vi till Jenny, förutom 3 som var tvungna att fara... Men vi var ändå 12 kvar så vi misströstade inte! (så länge) Vi gjorde lite olika, tills vi bestämde oss för att se en skräckfilm. Valet föll på Exorcisten, så tre modiga krigare (t.ex jag såklart!) moppade oss ner till hemmakväll för att hyra den. Självklart råkade vi hyra fel, nämligen Exorcisten begynnelsen. Ingen av oss ville se den men som tur var hade Jennys bror rätt film hemma! Tur va? Men nä. Den funkade inte i dvdn?????? Det om något var tragiskt. Men då laddade vi ner Creep och såg den på lilla bärbara datorn. Den var hemsk men inte så hemsk som den hade potential att vara, somsagt vi såg den ju på en liten dator.

Vid 1 cyklade vi hemåt. Då hade vi fått se en del hemskheter. Usch och fy.

 
Har ju ingen bild från igår så ni får en random på mig tagen av Emma vid ett oseriöst tillfälle.

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback