olivia: how can you make up a mind that's so random

Nemen vad länge sen nån skrev nåt här. Har absolut inget intressant att skriva så då får ni en resumé på vad som har hänt mig senaste dagarna.

Igår jobbade vi forhoppningsvis sista dagen i sommar. Sedan for och speedshoppade med mamma, en hel del blev det allt! Sen vidare mot Lina, vi lagade mat som riktiga kvinnor! Matilda kom, sen ut där det var jävligt omoget?? Berättar inte vad som hände men stört var det i varje fall. Fortsatte gangstra tills vi slutade hemma hos oss där vi "drygade" vi datorerna. Vet inte vad de andra tycker men jag tycker inte det var särskilt drygt.
Idag vaknade jag, inte alls utvilad, och flög ur sängen för jag ville inte sova bort hela dagen. Så då for vi och tjänade lite kosing genom att klippa gräset hos pappa. Sen solade vi i den outhärliga värmen tills en spindel kröp på min arm så att det inte blev kul alls längre. Upp på cyklarna, mot Matilda och minigolfen. Där åt vi glass och det hände en once-in-a-lifetime-grej. Jag spillde inte! Helt otroligt. Prisa gudarna. Sjung hallelujah. Nu hemma.

Igår blev vi också vettskrämda av att någon tryckte sin hand mot fönstret. Herregud vad vi skrek.


Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback