emma: a point of no return

Hello!

Idag har jag inte gjort nånting vettigt alls, har inte ens klätt på mig. Har läst ytterligare en bok, 7 timmar bortslösade av mitt liv. Den var inte ens särskilt bra. I vilket fall for jag inte på stan idag, vilket jag borde, så det verkar bli Albins spindelmannendräkt för mig imorgon i alla fall!

Nyår imorgon, det är fan i mig det sjukaste. Det känns seriöst som igår då vi satt och desperat försökte komma på nåt att göra för att fira in 2010, en kväll som verkade sluta ingenstans men blev så underbart bra. Om det inte vore för den kvällen kan man ju undra vad vi skulle ha gjort hela året :')

Nä, men en sammanfattning av 2010? Det har varit det absolut bästa året i mitt liv, och det har förändrat ALLT. Inside out. Nu skrattar jag åt saker jag gjorde förr, skrattar åt hur jag tänkte. Insett att det viktiga inte är hur andra ser en, utan hur man ser på sig själv. (Vore snyggt nu att tillägga att jag lärt mig älska mig och har världens bästa självförtroende men det vore en lögn, kanske nyårslöfte 2011?)

Nu blev den här texten såhär töntig som alla mina texter blir, men liksom why no? Jag är skapad töntig och varför skulle jag strunta i den delen av min personlighet bara för att andra kanske inte uppskattar den? Eh, cred till den som läser det här badji!


Kommentarer
Postat av: matilda

woho cred till mej ftw Lo.oL

2010-12-31 @ 03:28:00

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback