emma: the TRUTH, khaos

Lever nästan.

Fram till klockan fyra i morse var allt so far so good. Sedan skulle jag sova. Efter cirka en och enhalvtime vaknade jag av folk som skrek och SVENSK RAP. AHHHHHH, inte nice. Var trots omständigheterna inte så arg, men sedan fick jag inget godis, alla trängdes i sängen (DEN VAR JU MIN) och slutade aldrig lyssna på svensk jävla skitrap så det slutade med att jag fick lägga mig på golvet och skrika åt dom att sluta.

Vaknade igen för en stund sen, av att Matilda och Krille skrek som nå jävla psyko, måste ha blivit lite för mycket KHAOOOOOOOOOOS för dem igår. Trodde jag skulle slå ihjäl dem men istället satte jag mig här. Btw badade vi igår och mitt linne är fortfarande blött, har bara en kofta och den är typ magtröja med urringning ner till stenåldern. Det är crazy. Ett medelålders par tittade konstigt på mig när jag kom ut från stugan enbart klädd i shorts och BH, men dom hade inte upplevt värmen i sängen!

Btw 2. Såg nyss att vi var 4 här på nedervåningen. Sneaky.

Btw 3. Någon som är i ursviken för tillfället och har lust att underhålla mig? Här sover eller spelar alla...................



Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback