olivia: I just feel I'm really losing my mind

Fick just veta att vi ska till pappa ikväll och jag måste börja packa nu. Taggad? eh.. Har inte riktigt fått så mycket sömn jag skulle behöva egentligen men har iallafall hunnit lyxa till det ordentligt med middag! Pannacotta är faktiskt helt galet gott, skulle kunna äta hur mycket som helst, no kidding.

Har en jättekonstig känsla, vill typ grina. Misstolka inte för det är inte dåligt på nåt sätt, utan det är för att ALLT ÄR SÅ SJUKT BRA. Fattar det inte själv, fattar inte hur det kan vara såhär. Har precis som alla andra stunder då allt känns helt enkelt sämst, ganska ofta faktiskt, men inte nu! Precis tvärt om är det, fast imorgon är säkert de deprimerande tankarna tillbaka, har typ borderline haha.. Okej det är inget att skämta om.

Men ärligt, för det första så var 2010 awesome. Helt enkelt otroligt. För det mesta såklart, hände en hel del dåliga saker också.. Men! Så det känns såklart sorgligt att det är över, som att allt ska förändras. Men det ska det ju inte! Det kommer ju fortsätta som det är och det är seriöst helt otroligt. Fattar inget. Okej ska sluta nu innan det blir pinsamt töntigt. Fast det är redan försent, det här inlägget är töntigare än alla Emmas töntiga texter tillsammans.. Men eh. Sa ju att jag hade en konstig känsla?

Vill bara avsluta genom att riktigt välkomna det nya året, det ska jag allt se till. För hur bra 2010 än var så fick vi kämpa för allting. Oh we've been fighting ;-) Och det är inget vi ska sluta med.


Så snygga. SÅ snygga. (bild som egentligen aldrig borde fått se dagens ljus)

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback