emma&olivia: 2010

Januari
Började året men en sjukt awesome nyårsafton som spenderades hos alle (där vi var igår också). Där träffade vi för första gången "bergsbyborna". Var på paradiscupen och det gick för första gången bra för vårt innebandylag. Olivias skor försvann. Fick det sorgliga beskedet om att Matilda skulle flytta ifrån oss. Var i Umeå två helger i rad, hade en trevlig kväll med laget. Annars gick väl tiden åt till skola och innebandy.


Februari
Matilda fyllde 16 år så vi firade henne innan vi gav oss ut på en randompromenad som var vanligt förekommande vid den tiden. Var i Piteå och badade. Brydde oss mindre än nånsin om skolan, den sög. Spelade innebandycup med Linas pappas jobb. Längtade efter varmare och bättre tider. Försökte ändå ta tillvara på tiden vi hade kvar med Matilda.Snön slog nya rekord. Olivia skadade sig flera helger i rad.

Mars
Var på nightflight och chillade sedan hela lovet långt. Var mest inomhus och gjorde ingenting, åt på restaurang med mormor och morfar. Fick veta att vi skulle bo kvar i vårt hus på sunnanå. Olivia fick ögoninflammation (igen..). Gick till morö backe för att ge bort en potatis. Var och badade på edda flera gånger, hade nationella prov. Olivia fick tillbaka sina skor. VANN DM!!!!!!!! Emma ramlade med cykeln och någon såg så det hände tyvärr.. Var i Burträsk på musikfestival och använde ordet smack galet mycket.

April
For till Piteå och var på Nimbys Lek(lök)land. Sov en natt i Linas mormor och morfars stuga och skrämde ihjäl oss själva med skräckfilmer. Klippte oss! Matilda flyttade. Tyckte Austin Powers var kul för första gången. Firade Linas pappa. Våren kom. Skrev 'the awesome song'. Blev antagna till gymnasiet vilket inte var en så stor överraskning. Var helt galna i zombiespelet, hela vår familj var beroende! Hade innebandyavslutning som var helt sjukt rolig. Anmälde óss som crew till DH och blev antagna. ;PpPppP tog över världen. Mormor fyllde 70år! Tränade mindre än nånsin. For till Piteå igen och dissade vem vi ville (vilket var en liten kille som ville ha en kram). Valborgs blev misslyckad.

Maj
Awesome tog sin början. Var och grillade, lekte i picasa och såg skräckfilm. Hade specialarbete. Livet lekte och temperaturen steg. Bloggen hackades och raderades men vi fick tillbaka den. Umgicks med Matilda för första gången på drygt en månad, ett kärt återseende kan vi lova. Vi började umgås med "Bergsbyborna". Hade körövningar 24/7. Jobbade på dreamhack som var helt sjukt awesome. Det blev otroligt varmt ute. Såg en gubbe med string. Började med sommarträningar och dog lite varje gång. Första doppet. Träffade Anita första gången. Hade en galet kung helg i Bergsbyn. Tog spexfoton och skolan var lättare än nånsin. Lekte på Leos lekland och tältade i bbyn.

Juni
Olivias klass till Hemavan och fjällsvandrade, det var väl.. sådär.. Tillbringade lite tid i Skelleftehamn. Såg äntligen 'orphan'. Blev sjuka och sängliggande i hemsk feber. Lina fyllde år men det blev inget firande för vi var sjuka. Lekte hela dagarna. Slutade grundskolan och samma kväll for vi ut och reste - EUROTRIP 2010! Kom hem sista juni och sov då i bbyn.

Juli
Vi fick jobb och jobbade nästan alla dagar, kvällarna spenderades i bergsbyn. Var på tre lan, alla var epic awesome. Åt ca tusen familjepizzor och tiotusen korvar. Badade så ofta det gick. Var lite på festivalen där vi åkte konfronterade våra rädslor och åkte virvelvinden. Tältade, fast Emma sov i tältet och vi andra under bar himmel. Besökte spånberget. Var i Norrbyskär en helg. Var ninja. Alla lämnade Skellefteå men vi fann ändå lycka. Var på trästocks och såg massa dåliga artister. Upptäckte gur-khan. Tränade innebandy för första gången på länge. Smakade sushi. Hade utelan hela tiden. Levde livet helt enkelt.

Augusti
Var på pdol och lulekalaset. Olivia hade leopardarm. Allt blev galet awkward. Jobbade fortfarande. Började träna innebandy ca varje kväll. Spenderade mycket tid på minigolfbanan och särskilt dess stuga. Den största spindeln ever besökte Olivias rum. Spelade match med division 1. Alla var typ halvemo. Hade massa minilan  och fann 'I'm awesome'. Tältade i bbyn igen, råkade placera tältet just framför en lyktstolpe.. Ninjade. Vi började gymnasiet och upptäckte att det var awesome. Lönen kom äntligen, for till Umeå och shoppade. Fyllde 16 år. Saker och ting började lösa sig, det började bli AWESOME! igen.

September
Var i skolan och hade roligt. For till Umeå på cup med division 1, spelade mot IKSU och förlorade med 14-0. Var på hajk och det ar så mycket roligare än vi kunnat tro. Var i Bergsbyn då och då. Olivia blev tillsammans med Oliver. Vann två cuper. Tränade hur mycket som helst. Hade lan före match. Fick ingen puss på pussdagen.

Oktober
Det var lan, det gick lite fel. Älskade daas och började dra ner på träningen. Emma blev långvarit förkyld. Allt var äntligen helt bra igen. Olivia färgade håret. Berättade för förskolebarn om vitaminer. Emma var sjuk och gjorde absolut ingenting, Olivia spenderade tiden med innebandy. Fick skolfotot som fick Emma att vilja dö. Jobbade på dreamhack som inte var lika awesome som förra gången men fortfarande awesome. Besökte också ett annat lan under tiden.

November
Olivia blev Lyricks. F17uttagningarna började och Emma var inte i toppform. Var i Piteå och sov, badade, dansade och tynade bort på Nimbys lökland. Fick flashback från 2008 och tillbringade helgerna i Bergsbyn. Vi såg inte på nakna gubbar, det var cirkus möller. For till Umeå på studiebesök och bussresan hem var APIc. Vände helt otroligt ett 0-3underläge till vinst. Blev beroende av winterbells. Lina drog av korsbandet. Vi blev drakarxzx.

December
Vann en match med 9 spelare och ingen målvakt. Började älska katter. Spelade innebandy, var i Bergsbyn. Firade jul. Gjorde ingenting under jullovet. Hade återigen en epic awesome nyårs, på samma plats och med nästan samma människor.

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback