emma: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den mest oväntade kvällen i hela mitt liv typ. Började med att se Adept (och dom var KUUNG, synd bara att dom inte körde sina bästa låtar). Hängde sedan ett tag och gjorde inte så mycket, så vi gick till stan. OCH VILKA SER VI OM INTE ADEPT?? Efter VÄLDIGT många om och men så går vi fram och frågar om vi får ta en bild. Hur det gick till vet jag inte, men det blev bestämt att vi skulle följa dem till krogen. Var så galet nervös när vi satt där, men dom var verkligen hur trevliga som helst.. Då det stängde så tyckte dom att vi skulle gå till trästockscampingen, så då gjorde vi det! 

Där gick vi runt och letade efterfest, hände så mycket kul där haha... Jag och Olivia hade fått artist-band av adeptkillarna så vi sa att vi spelade i ett band som hette Those Dancing Nights. Alla blev imponerade hahaha! Nä men där hände det så galet mycket roligt, fy faan vilken kung kväll! Så jävla orealistiskt det var, minst sagt.. 


Var så gaaaalet taggad!


Dom också!


Ut på bloggen var det ju ;)


Jag och Olvivviai, tycker så synd om henne, hon skulle upp 6 i morse, vi kom hem halv 5...  ROlig bild förövrigt!


Olivias sko och jag!


Martinsson och Martinssons sko!


När vi träffade ADEPT!!!


På krogen, skulle fan ha pepprat bilder om jag hade vågat hehe :$ JUst efter det här kortet tog joinade Olivia oss, gissa om hon blev förvånad när jag sa vad jag gjorde?


Söta tsm :)


Ska aldrig slänga det..


Otrolig kväll!


Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback