emma: första dagen i juni blev aWeSoMe :P :P

Hello!

Hade en galet händelserik kväll igår. Började med att träffa Matilda på stan och började höra oss för om roliga kvällsaktiviteter. Därefter drog vi till folkparken och "träffade lite folk", lol. For sen till älven för att bada men ingen badade ju så då gjorde inte vi det heller. Var på galet xxdragonhumör och taggad på livet!

Då dom andra skulle dra och skejta på nåt random ställe så tog vi istället cyklarna och trampade det fortaste vi kunde till bergsbyn, närmare bestämt spånberget! Blev mycket händelserikt där. Innehöll bland annat: en tråkig väntan, en galet jobbig klättring uppför berget, skateboard i spånet, lastbilar, traktorer, någon som tog matildas byxor, någon som tog olivias tröja (dom fick tillbaka kläderna senare som tur var) och en helt galen springtur utan skor. Antingen trampade jag på något riktigt hårt eller så har jag fått hälsporre för jag har oNt i hälen nu.

Efter den adrenalinkicken så tror jag ingen var särskilt pigg. Vi for i alla fall till Oliver och såg filmen Pulse, vilken var galet dålig. Hade dessutom högar av sågspån i byxorna och det mina vänner, är INTE skönt. Jag lyckades dock somna iaf. Efter en otroligt jobbig cykeltur hem utan någon som helst energi så blev det lite nattamat med Dabeast och sedan SÄÄÄNGENN. Otroligt awesome kväll!


HAHA alltså mitt face, "problem?" Olivias face ♥


MATIlda ♥♥♥♥♥


Åt lite glass på bion före!


HAHA episka faces


På väg hem från spånberget! Galet nöjda










Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback