emma: and I have told myself I would do no more

Igår blev en helt vanlig tråkig onsdag en helt galet awesome onsdag! Började dagen med medicinsk grundkurs, ingen höjdare kanske men nu är vi i alla fall färdiga med den kursen. Efter lunch hade vi gympa, BEACHVOLLEYBOLL, hur kul är inte det?!?!?! Sen spelade vi fotboll en stund och jag gjorde snyggaste målet eu. Fast iofs var det en plastboll :$

For hem, åt hamburgare och for och spelade fotboll igen med några klasskompisar, sedan vidare till frasses och sen till martinsson. När vi hade varit där en stund fick jag ett sms av Adam som undrade om vi skulle med på bio och se Baksmällan 2. Why not? tänkte vi så vi for och såg den med han och en hel del andra. Den var grym! Bästa filmen jag sett på bio på länge, för i regel ser jag bara dåliga filmer:)

Fick även sommarjobb!! Både jag och Olivia fick på campingen, hur tur kan man ha?!??!?!? Är väl ingen superlön (47 kr/h) men det är över 20 kr mer i timmen än förra året då vi jobbade på golfbanan. Har förövrigt sökt på golfbanan också, saknar faktiskt att vara där lite.. Hur otroligt det än kan låta då vi spenderade nästan all vaken tid där. Aja. Ser fram emot en !AWESOME! sommar iaf.

Brukar i vanliga fall vara bäst på att ta bilder, men så var verkligen inte fallet igår tyvärr..


Oh shit vilken ofager bild, sry :$ OCH MAN KUNDE SITTA UTE, SOMMARKÄNSLOR???????? ??? ??? ?? ???


Skulle ta en HOT bild på Olivia för hemligt bruk, blev lite misslyckad dock.


Jag och Palle! Ursnygg bild.

Ja, som sagt. Inte många och inga bra bilder, men jag har mina fina minnen iaf♥ Har förövrigt helg nu, galet skönt;)

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback